Şimdi Ara

2016 c4 1.6 bluehdi alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • günaydın bir araç bulduk piyasası yok biliyorum ama hatasız kazasız temiz bir araç, bu motor şanzıman (eat6) kombinasyonundan daha iyi bişey baksam fiyatları yüksek ve yılı çok eski oluyor km yüksek değişeni çok vs, c sınıfı hb otomatik seçenekleri bütçeme göre epey az, b sınıfı araçlara hiç yönelmedim boyuttan dolayı,aracı arkadaşın akrabası satıyor sahibi bilindik geçmişi bilindik ilana bile koymamış benden haber bekliyorlar fiyat 790 diyor görüşlerinizi merak ediyorum o paraya onu alma şunu al diyeceğiniz bişey var mı ?

• KM yi göremedim fakat 9 yaşındaki C4 e 790 bir tık fazla geldi.

Uzun yıllar binilecek ise ve km düşük , hatasız ise alınabilir elbette.

• Aracın km kaç,yetkili bayi çıkışlı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldbeer O kullanıcısına yanıt

evet hocam fazla o konuda hem fikirim lakin piyasada malum km 68 binde biniciyim, tabi satmak isteyince zorlanacağımın da farkındayım, başka bişey de bulamıyorum yani ceed,i30,auris gibi araçlar da var lakin temizleri çok para ya da çoğunun yılı eski, hani güncel bişey ne olur ne olur diye düşünürsek en akla gelen egea 1.6 dizel otomatiği yılı yeni olur ama onların da temizleri uçuk fiyat gerçekten

• Ceed,i30,Auris satış hızı olarak C4 den çok farkları olmayacaktır zaten. Km düşükmüş, kısa zamanda satış durumunuz olmayacaksa alınır ya, ayrıca 1.6 HDi çok verimli motordur. Fakat dediğiniz gibi 850 bandında 1.6 Egea bulunabilir ise o tercih edilebilir ama C4 de sizi üzmez.

• oldbeer O kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim görüşleriniz için

• altyapısı eski ama gayet güzel ve konforlu bir araba, motor-şanzıman da güzel. Böyle uçarım kaçarım, trafikte aralara dalarım vs demeyen insan için alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 19can84 1 kullanıcısına yanıt

sağolun evet aileyiz yılda 1-2 kez şehir dışı tatillerimiz olur onun haricinde sessiz sakin kullanılacak performansı o kadar da ölü değil işimizi görür herhalde memleket tatillerinde bagaj doldururuz o kadar

• Km yok o yüzden fiyat normal. Motor şanzıman c4 ün en iyi kombinasyonu. Biraz daha pazarlıkla 750-760 bandına çekebilirseniz süper olur. Dizel otomatik hb araç her türlü kolay satar dert etmeyin.

Yalıtımı koltukları malzeme ve işçilik kalitesi oldukça iyi bir otomobil. Sadece kardeşi olan t9 kasa 308 e göre sürüşü bir tık ağırkanlı. Ancak her türlü memnun eder.

• crssover C kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim görüşleriniz için 308 baktım biraz sürüş pozisyonunu ve dar geldi, fiyatta ufak da olsa zorlayacağım bakalım

• Yani bir tık daha zorlayabilirseniz 508 gelir bütçenize. C4'ten çok daha kaliteli bir araç. Yine 1.6 BlueHDi modellere bakın, mümkünse de Allure modeller.

• gelir ama 68 binde değil 168 bin km'de 508 gelir.

• fabrizo kullanıcısına yanıt

performans konusunda soru işareti olmasın zaten. çevik olmadığı için öyle söyledim, böyle eski nesil d segmenti araçlar gibi konforlu ama ağırkanlı bir yapısı var. yoksa düzde güzel gider yani...

egea'dan her alanda önde bence.

• Benim ilk aracımdı 2013 model tek kavrama yari otomatik olan modeli (MCP). Piyasası kötü değil o kadar bence ben rahat satmistim. Malzeme kalitesi, yol tutuş, yalıtım vasat, idare eder seviyede. Motor şanzıman, yaşam alanı ve donanımlar iyi seviyede. Bence alınır temiz bir örneği denk geldiyse, adblue hariç kronik bir sorunu bildiğim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 17 Şubat 2025; 16:4:54 >
  • 2013 mcp olanı 7 yıl (100 bin km) dir bakım dışında üzmedi.

Facebook'ta 20 bin üyeli citroen c4 club turkey sayfası var. Araçla ilgili her konuda yardımcı oluyoruz birbirimize.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.