Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mech.engr

Arkadaşlar bu yıl gidemedim maddi yetersizlikten dolayı. Seneye 4. Sınıf oluyorum. Mezun olduğum yaz gidebilir miyim yoksa programa sadece 3. Sınıfa kadar mi kabul ediyorlar .

üniversite son sınıf öğrencileride katılabiliyor programa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerjack14

quote:

Arkadaşlar bu yıl gidemedim maddi yetersizlikten dolayı. Seneye 4. Sınıf oluyorum. Mezun olduğum yaz gidebilir miyim yoksa programa sadece 3. Sınıfa kadar mi kabul ediyorlar .

Vize falan olaylarinda sikinti cikiyormus galiba son sinif olunca giden tanidiginiz var mi hic hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Vize falan olaylarinda sikinti cikiyormus galiba son sinif olunca giden tanidiginiz var mi hic hocam.

giden tanıdığım yok ama forumlarda gördüm son sınıf olupta gidenleri.wat şirketlerindende bu bilgiyi alabilirsin zaten. bi forum var reklam olmasın wat ile ilgili daha çok paylaşım bulunuyor.ben hazırlığım bu sene gitme şansım var o yüzden baya araştırıyorum. gitmek istiyosan elini çabuk tut biraz geç kaldık biraz.

• son siniflar gidebilir , digerlerinden belki %3-5 oraninda daha az sanslari olabilir ama o da cok dusuk oran. Yani cok fark eden olmaz.
  • bugun ciee mülakatına giren kimse var mı sorularını paylaşabilir mi ?
  • Turkishwat da her yil yapilan ucuz ucak bileti kampanyasi basladi. Bilet almadan evvel ordan da fiyat almakta yarar var bence.
  • Bende kayıt oldum bakalım daha iş bulunucak reddetme şansımız yok inşallah iyi bir şehir- iş çıkar ve güzel bi yaz geçirip para kazanıp geliriz.Gidicek arkadaşlara şimdiden iyi yazlar.Vize görüşmesinde başarılar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

quote:

Orijinalden alıntı: ardacan100

3 hafta önce 1800 civarına aldım amsterdam dan ny ordan north carolina

Ben new York jfk den sonra otobüsle New jerseye geçeceğim.

Tahminen ne kadar olur uçak bileti? 1300 falan şuanda

cok artmaz 1500-1600 olur tahminime gore. tabi nisan sonu icin konusuyorum mayis sonuna kalirsan biraz daha artabilir ama ucuk rakamlar olmaz.

Şirketim mayıs ayına bilet kalmaz o yüzden anlaşmalı.olduğumuz tur şirketinden vize reddinde iadeli al diyor ama bilemedim açıkçası.

Yer bulma konusunda problem olur mu peki?

sirketin der tabi :) ben de sunu diyorum sirketinin verdigi fiyati cikart , ayni bileti daha ucuza ben sana bulucam

ne kadara bulursun mesela hocam normalde skycannerda 1600 civarinda bu arada bende hala basvuru yapmadim fakat icep e armadaya gittim armadanin kontenjan coktan dolmus fakat ut ve ozman ida dusunuyorum cunku icepte pek iyi isler yok gibi birde su goreli cok ilgisiz hic hosuma gitmedi bilgiyi agzindan cimbizla aliyorum resmen birde ingilizcen dusuk diye beni kendi islerine yonlendiriyor cok komik bir rakamda indirim yapcaz dediler sizce hangi firmayi secmeliyim hocam isterseniz pm atin yanlis anlasilma olmamasi icin

• yarın 2 arkadaş Ankara'da vize görüşmesine gidiyoruz.Sonucu burdan bildiririm , kolay gelsin hepinize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulamadimbisey

yarın 2 arkadaş Ankara'da vize görüşmesine gidiyoruz.Sonucu burdan bildiririm , kolay gelsin hepinize..

çıkan sorularıda yazarsan iyi olur başarılar :)
  • Merhaba arkadaşlar. Ben yazın Destin FL'da Wendy's Restaurant'ta çalışacağım. 23 Mart Ankara'dan vize görüşmesine girdim ve vizemi aldım. Öncelikle ortalamam 1.88 ve görüşme boyunca transkript'im kontrol dahi edilmedi. Görüşmeye girmeden önce en çok bu durumdan korkuyordum ama dedigim gibi soru dahi sormadı. Orada bulunduğum sürece tüm WAT öğrencileri vizelerini aldı ve hiçbirine sorulmadı. Ortalamadan dolayı endişe duyanlari aydınlatacak şekilde olsun bu bilgiler. Bana öncelikle nerede okuduğumu ve ne okuduğumu sordu. Benim programım çift diploma programı olduğundan onunla ilgili bilgiler verdim ve birkaç soru da oradan sordu basit şekilde. Ailemin ne işlerle meşgul olduğunu sordu. Amerika'da nerede çalışacağımi ve ne iş yapacağımı sordu. Anti Trafficking'i okuyup okumadığımi sordu ve örnek vermemi istedi. Ben 1-2 tane söyledim ama bilgisayara bir şeyler yazmaya devam ettiğini görünce susmamak adına birkaç örnek daha verdim. Önemli olan karşısında rahat olmak ve tıkanmamak. Soruların asıl cevaplarını bilmiyorsaniz bile yakın şekilde cevaplar vermek önemli. Sessiz kalmaktan çok daha iyidir. Görüşme sırami beklerken diğer soruları da dinleme fırsatım oldu. Genelde herkese bunları sordular. Ekstra olarak, hiç ülke dışına ciktiniz mi, nereleri görmek istersiniz, okul bitince hedefleriniz ne tarzı sorular da geldi. Sorularınız varsa yorum altından veya özel mesaj ile sorabilirsiniz. Herkese kolay gelsin

• quote:

quote:

yarın 2 arkadaş Ankara'da vize görüşmesine gidiyoruz.Sonucu burdan bildiririm , kolay gelsin hepinize..

teşekkürler :) , bugün girdik arkadaşımla ve sorunsuz bi şekilde geçtik.Üstteki arkadaşın dediği gibi not olayı sorun değil , anne baba ne yapıyor ne okuyosun neden gitmek istiyorsun tarzı vakit geçsin diye sorulan sorular , hiç kafanıza takmadan rahat rahat gidin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulamadimbisey -- 25 Mart 2015; 18:18:16 >
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler :) , bugün girdik arkadaşımla ve sorunsuz bi şekilde geçtik.Üstteki arkadaşın dediği gibi not olayı sorun değil , anne baba ne yapıyor ne okuyosun neden gitmek istiyorsun tarzı vakit geçsin diye sorulan sorular , hiç kafanıza takmadan rahat rahat gidin

Tebrikler eğlenceli sorunsuz macera dolu bi yaz geçirirsin inşallah. Ben rusyada vize görüşmesi yapacağım için ilginç olucak. İngilizcem çok iyi değil ama birsürü dizi izlemiş hava alanında çalışmış biri olarak vize alamama korkusu yok bende pek.İnşallah vizemizi alır watçılar arasına katılırız bizde. Ne iş yapıcaksın? gidiş tarihi bellimi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tebrikler eğlenceli sorunsuz macera dolu bi yaz geçirirsin inşallah. Ben rusyada vize görüşmesi yapacağım için ilginç olucak. İngilizcem çok iyi değil ama birsürü dizi izlemiş hava alanında çalışmış biri olarak vize alamama korkusu yok bende pek.İnşallah vizemizi alır watçılar arasına katılırız bizde. Ne iş yapıcaksın? gidiş tarihi bellimi?

Hepimiz için öyle olur umarım :) , Evet 9 Haziran'da gidiyoruz inşallah.Food Lion diye bir süpermarkette çalışıcam , ilginç bi heyecan olucak.Senin durumlar nasıl ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hepimiz için öyle olur umarım :) , Evet 9 Haziran'da gidiyoruz inşallah.Food Lion diye bir süpermarkette çalışıcam , ilginç bi heyecan olucak.Senin durumlar nasıl ?

Ben sadece 60 dolar fln kayıt parası yatırdım.Şu an bi durum var, hocalar daha karar vermemiş haziran 20 sine kadar ders olucak diyolar. 28 mayısa fln alınabilirse sınav bende kayıt olucam hemen.Arkadaş kayıt oldu daha iş bulma aşamasındayız anlıyacağın.

• dün uçak biletimi aldım.
    Frankfurt aktarmalı olarak gideceğim ancak kafama takılan şu ki
    almanya transit vize istiyor mu ?

kesin bilgisi olan arkadaşlar varmı ?
  • Bu iş akıl karı mı onu çözemedim neredeyse arkadaşın yazdığı gibi 6500-8000tl gidecek...
  • mericgenc kullanıcısına yanıt
    Dostum imkansız. En geç haziran sonuna kadar iş çıkar sonrasına da iş bulamazsın
  • Pingu kullanıcısına yanıt
    Bu parayı vermekte zorlanmayacaksan kesinlikle git. Tabiki herşey para ile alakalı , aileni zora sokup gitmek mantıklı değil.
  • Merhabalar. Yas 36 a.ogretime kayit yaptirsam, onumuzdeki sene basvuru yapsam kabul olurmu, bir problem cikarmi. Bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.