Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 0yuncu

Şirketten pasaport harcı için davet mektubu tarzı her hangi bir belge alan birisi var mı ?

evet bi ek belge verdiler bana. onu okula verirken yanında verdim
  • Arkadaşlar wat için son başvuru tarihi nedir ? Geç başvurmanın kayıt parası dışında ne gibi olumsuz etkileri var ? Nisan ortasında belli olacak da durumum, Nisan'da başvurabilir miyim , en son tarih nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: trybskts

Arkadaşlar wat için son başvuru tarihi nedir ? Geç başvurmanın kayıt parası dışında ne gibi olumsuz etkileri var ? Nisan ortasında belli olacak da durumum, Nisan'da başvurabilir miyim , en son tarih nedir ?

Dostum benim bildiğim başvurunu yaptıktan sonra eğer sponsorun elinde iş varsa mülakatı yapıp evraklarının gelmesi 3-4 gün. Nisan sonu gibi başvuru yaparsın da ellerinde kalan işler tatmin edici olmayabilir. Vizeye çok geç girersen alamama olasılığın da yükselir sanırım senden önce çok insan vize aldığı için.
  • bende daha başvurumu yapmadım ancak bi kaç firmayla görüştüm 7 martta fuar var dediler..şimdi benm merak ettiğim fuara gidebilmek için sanırım başvurmuş olmak gerekiyo, kalan işlerinde sınırlı olması nedeniyle diyelimki beğenmedik bize verdikleri işi, bu durumda yapabilceklerimiz neler?
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    ortalama 2.3 turizm önlisans öğrencisi gidebilirmi? ingilizce advanced olarak.
  • 7 mart fuarinda ocakta kayit olmus kisilere bile duzgun is sunamazken sana nasil sunsunlar ayrica yukarida ve diger forumlarda yazilanlara da bakildiginda ogrencilere bu is var baska da is gelmeyebilir gibi baska isin gelmeyecegini ima eden aciklamalari yapmistir 7 martta fuari olan firmalardan bazi danismanlar. Dolayisiyla tum firmalarla gorus daha bugun bir ogrenci bazi firmalarin bos is kontenjanlarini yolladi bana secim yapmada yardimci olmam icin. Baya is gorunuyor bos olarak sirketlerde. Takilip kalmayin bazi firmalara. Buyuk kucuk demeyin her firmayla gorusun.

@Exhell

Gitmemesi icin bir neden yok
  • Ben bu haziranda mezun oluyorum ve şuanda çalışıyorum. En erken Ağustos ayında gidebilirim, böyle bir şey mümkün olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar büyük ihtimal bende wat programına katılıcam.Haftaya kayıt olmayı düşünüyorum.Ama reading writing sıkıntı değil speaking sıkıntılı.İşveren mülakat yapıyor mu?Düzgün iş kalmış mıdır?İstanbulda oturuyorum ama çanakkaledeyim okul dolayısıyla.Pasaport alabilir miyim çanakkaleden?Baya soru sordum ama şimdiden teşekkürler.
  • Bende 8 haziranda allah nasip ederse Virginia beach e gidiyorum atlantic city fun park da çalışcam kuzenimle beraber gidiyoruz oda bisiklet kiralama işinde çalışacak virginia ya giden varsa buradan haberleşip amerikada görüşebiliriz konuyla alakalı sorusu olan varsa yardımcı da olabilirim

• BoşMezar kullanıcısına yanıt
    Dostum selam bende çanakkalede öğrenciyim.İşverenle skyptan görüşüyosun eğer iş fuarına falan gitmezsen.Fazla kasmıyolar.Ben kolaylıkla aldım ama benimki fuardaydı.Evet çanakkaleden pasaport alabilrisn.1 hafta falan sürüyo.
  • Heyecan başlıyor artık istanbulda 7 nisanda vize görüşmem var, bakalım neler olacak, wattan döner dönmez erasmus a gideceğim oda işin güzel yanı olacak hayırlısıyla :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Heyecan başlıyor artık istanbulda 7 nisanda vize görüşmem var, bakalım neler olacak, wattan döner dönmez erasmus a gideceğim oda işin güzel yanı olacak hayırlısıyla :)

Hayırlısı olsun Dostum, ds formu ne zaman eline ulaştı?

• Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, darısı başınıza hep beraber vizeyi alırız inşallah. Ben iş görüşmesini 3 martta yaptım istanbulda, bana mail ile dönüş yapıldı 2 gün önce acaba ds formundan kastınız omu, işle ilgili bilgileri içeren belgeler gönderdi CIE. Firmam armada grande bu arada

EDİT : -Ds 2019 Evrakları ( Belgelerin bize gelecek, bizden teslim alacaksın.) şeklinde mail gelmiş ayrıyeten daha gelmemiş belge

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serzeni$te -- 12 Mart 2015; 0:25:13 >
  • uçak biletleri konusunda tecrübesi olan arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoSeriouS

uçak biletleri konusunda tecrübesi olan arkadaş varmı ?

skyscanner'da bulursun uçak biletini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

quote:

Orijinalden alıntı: SoSeriouS

uçak biletleri konusunda tecrübesi olan arkadaş varmı ?

skyscanner'da bulursun uçak biletini

evet biliyorum oraları başka bişeyler soracağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

Teşekkür ederim, darısı başınıza hep beraber vizeyi alırız inşallah. Ben iş görüşmesini 3 martta yaptım istanbulda, bana mail ile dönüş yapıldı 2 gün önce acaba ds formundan kastınız omu, işle ilgili bilgileri içeren belgeler gönderdi CIE. Firmam armada grande bu arada

EDİT : -Ds 2019 Evrakları ( Belgelerin bize gelecek, bizden teslim alacaksın.) şeklinde mail gelmiş ayrıyeten daha gelmemiş belge

İnşallah dostum.Bende ciee ve studyzone ile gidiyorum ancak aralıkta işim belli olmasına rağmen vize görüşmesi ayarlanmadı hala,o yüzden aklıma takıldı..Valla ds formu nasıl bilmiyorum ancak o olmadan vize görüşmesine gidemiyormuşuz ve onu bekliyorum kısacası..

• Opsss mademoiselle O kullanıcısına yanıt
    anladım hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda formunuz gelir, benimde daha gelmemiş 7 nisan için konsolosluk ücreti dahi ödendi bakalım neler olacak..
  • Biz işe kabulü şubatta aldık çalışma izninizi bekliyoruz vs. dediler vizeye başvurmak için geç kalmıyoruz umarım
  • merhaba arkadaşlar , ben WAT'a gitme kararı aldım daha bugün ve açıkcası hiç bir bilgim yok, sadece bildiğim bir şey var oda geç kalmam heralde. önerebileceğiniz bir şifket var mı arkadaşlar öncelikle? varsada bu saatten sonra başvurabilme imkanım var mı?
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.