Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srsblck

Allaha bin şükür vizeyi aldım :) İnanın rahat olmak en önemlisi beni bilen bilir öyle böyle heycanlı bi arkadaş değilim ama biraz cesaret ve şansla aldım.Bana 3 soru sordu daha önce hiç sahilde bulundunmu günlük kaç tane mail alıyosun ve kitapçığı okudunmu :)Bide 11 numarada bi adam var topsakallı somurtkan ve genç bi eleman önümde art arda 3 kıza red verdi ki kızlarda zaten baya heycanlı panik tiplerdi ama günün en komik yanı ise herkes sırasını beklerken yapılan yangın tatbikatıydı.En aşağı kadar merdivenlerle indik falan baya komikti.Neyse hepiniz alırsınız umarım...

Vizen hayırlı olsun, vizeyi ankaradan mı istanbuldanmı aldın ?

• teşekkürler.İstanbul
  • belki bir gün nasip olur...

erasmus var kafamda olmazsa bu olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaslar

Bi aksilik cikmaz ise 16 haziranda NJ ye ucuyorum.
    Cape may da Acme marketde calisacagim.
    Cape may da baska calisacak arkadaslar varsa irtibata gecelim.
    Bu arada Acme iyi imkan sagliyor.

Wage is $9-10/hour;
    Housing cost is $100/week;
    Number of hours per week is 32;
    2nd jobs very easy to find in Wildwood, of course after the schedule from Acme;

Gidecek arkadaslar eklerse irtibat halinde olalim.

https://www.facebook.com/UKAkblt
  • Arkadaşlar başvuru için geç mi kaldım bu sene için acaba?
  • RoachTr19o5 kullanıcısına yanıt
    Hayır. Arkadaşım 1 hafta önce başvurdu ciee mülakatına girdi, az öncede iş görüşmesini yaptı. tam 1 haftada hepsini halletti. yalnız arkadaşım neresi gelirse oraya giderim yeterki gideyim durumu oldugu için kendisi çok memnun bu durumdan, hani özellikle bir iş arıyorsanız onun için çok geç, ama gitmek istiyorsanız bu haftalar son şanslarınız...
  • RoachTr19o5 kullanıcısına yanıt
    tum belge ve odemelerini 1 haftada yapacaksan sana is sunacak sirket bulunur illaki. Son sinif degilsen kasmaya gerek yok , duzgunce yaz sonunda kaydini yaptirir katilirsin. Ama illa bu sene gideyim diyorsan bircok firma nisan ayinda kayit aliyordu. Hepsini gezmeni tavsiye ederim , elinde ne iyi isi olani sec. Yok bu sponsor yok su sirket diye arastirma , hangi is daha iyiyse onu sunan sirketi sec. Bol sans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

tum belge ve odemelerini 1 haftada yapacaksan sana is sunacak sirket bulunur illaki. Son sinif degilsen kasmaya gerek yok , duzgunce yaz sonunda kaydini yaptirir katilirsin. Ama illa bu sene gideyim diyorsan bircok firma nisan ayinda kayit aliyordu. Hepsini gezmeni tavsiye ederim , elinde ne iyi isi olani sec. Yok bu sponsor yok su sirket diye arastirma , hangi is daha iyiyse onu sunan sirketi sec. Bol sans.

Teşekkür ederim vizelerim bu hafta bitsin haftaya gitmeyi düşünüyorum istanbula peki önerebileceğiniz bir şirket var midir acaba?

• Cok da secici olma yani gordugun her firmayla gorus.
  • ozgursum kullanıcısına yanıt
    Yarın gidiyorum konsolosluğa

• bizde 1 hafta önce kayıt olduk rusyadan katılıyoruz arkadaşla iş arıyoruz inş iyi bi iş çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerjack14 -- 16 Nisan 2015; 18:49:48 >
  • Septams kullanıcısına yanıt
    İStanbulda giriyosan biraz bilgi vereyim.En sağdaki kadın köşedeki hiç nereye gidiyosun ne okuyosun falan sormuyo.Bana hiç sahile gittinmi kaç mail aldın dedi.Yanımda birisinede yazın en sevdiğin içecek ne gibi sorular sordu.Onun yanındaki şişman gözlüklü adam baya güleryüzlü hep onay veriyo.Onun yanındaki genç eleman baya sıkıntı biraz red alan gördüm onda.Eb soldaki gözlüklü almana benzeyen elemanda hep okulla ilgili soruyor.Haberin olsun dostum
  • Septams kullanıcısına yanıt
    ne oldu sonuc?
  • srsblck kullanıcısına yanıt
    En sağdaki geldi mülakat iyiydi ama hazırlık oldugumdan transkriptte not yoktu yeşil kağıt verdi gönderdim dün not kağıdımı

• ozgursum kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. En iyi işte bile belirli kelimeleri konuşursunuz. Önemli olan işten sonra arkadaşların ile gezmek vakit geçirmen
  • kırık link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expertadmin -- 26 Ocak 2016; 16:53:28 >
  • Merhaba arkadaşlar, bugün Ankarada vize görüşmesine girdim. beklemesiydi falan bir buçuk saat sürdü. vizeyi aldım ama görüşme hiç beklediğim gibi geçmedi. demek istediğim berbat bir görüşmeydi. Çinli Amerikan bir kadın vardı bir de bi adam. Bana Çinli denk geldi ve kadın çok suratıszdı ve soğuktu. ne dediği hiç anlaşılmıyordu ve çok sessiz konuşuyordu. hem duymuyodum, duyduğum bir iki kelimeyi de anlayamıyordum. bir kaç kez tekrarlattım ve hatta ilk başta duymadan doğru düzgün cevap salladım. sonradan biraz daha toparladım ama kıl payı aldım. şahsen alamasaydım da bu benim yüzümden olmayacaktı. benden önce bir kaç kişiye red çekti zaten. . bir arkadaş diğer adama denk geldi ve çok rahat aldı. 3 kişiydik. 2 miz çinliye denk geldi ve diğer arkadaşın da sıkıntılı geçti ama o da aldı. herneyse diyeceğim şu ki: Ankarada girecekler Çinli kadına dikkat edin ve gitmeden önce iyi çalışın

• Mr.President kullanıcısına yanıt
    Boşver dostum vize almışsın önemli olan o hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanmertcelik

Boşver dostum vize almışsın önemli olan o hayırlı olsun

saolun hocam
  • Cuma günü İstanbul da vize görüşmesine girdim. Evrak verip parmak izinden sonra bi 30 numara filan vardı görüşme için görüşmelere yakın oturuysorsun soldaki iki kişiyi analiz etmiştim bana 6 numaralı gişe geldi oturan gözlüklü sarışın olan bey ,düşündüğümden daha kolay geçti.
    Nereye gidiyorsun ne yapıyacaksın dedi
    Nereleri gezmeyi planlıyorsun
    En sevdiğin türk yemeyi ne
    Nerede okuyordum hangi bölüm filan
    Birde camın sol altında trafficing beldesinden bi bölüm var bunu okudum mu dedi , evet dedim( aslında hiç birşey hatırlamıyordum) bi problemler var mı dedi yok dedim tamam iyi tatiller dedi.

Tavsiyem giyiminize biraz özen gösterin kesinlikle çok resmi gitmeyin ve kendinize güvendiğinizi gösterin cevaplarınızla.

Ek olarak 13 haziran da klm ile Amsterdam aktarmalı JFK ye uçuyorum oradan rhodeisland a geçicem, aynı güzelgah varsa yeşillendirebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bcekener -- 22 Nisan 2015; 9:35:13 >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.