Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hangi şirket olursa olsun ciee sponsorluğunda git
  • Naruto Rendan kullanıcısına yanıt
    hala kayit alan ve guncel isleri olan sirketler var , gectigimiz haftalarda konusuldu. Westline , ozman , oxford house , campus gectigimiz hafta birkac ogrenciye bos islerinin listesini atti. Digerleri gostermedi , elinde is yoksa gostermez diye dusunuyorum. O yuzden yukaridaki arkadasin aksine ciee sponsorundan su siralar uzak durmakta yarar var diyorum. yine de bulabildigin tum firmalarla konus. Buyuk kucuk sirket , sponsor ayrimi pek kalmadi artik. Hepsi benzer kalitede hizmet sunuyor. Onemli olan is. Kendine Buyuk sirket sponsor diyip sonra konaklamasiz is sunmalarina rastlama. Hangisi garanti is sunuyorsa onla git. Bol sans.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimkirici

hangi şirket olursa olsun ciee sponsorluğunda git

Ben bu sene ciee ile gidicem tamam belki fiyat performans açısından iyi bir işe denk geldim ama şirketimin sunduğu listeler bu yıl kötüymüş.Ben erken kayıt oldum şansa denk geldi, daha sonra öteki sponsorları araştırdım daha adam akıllı eyaletler vardı işler ve Ücretleride güzeldi.

Şuan ki kafam olsa ve sıfırdan başlasam ciee o veya bu diye ayrım yapmadan hepsiyle konuşmaya çalışırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

hala kayit alan ve guncel isleri olan sirketler var , gectigimiz haftalarda konusuldu. Westline , ozman , oxford house , campus gectigimiz hafta birkac ogrenciye bos islerinin listesini atti. Digerleri gostermedi , elinde is yoksa gostermez diye dusunuyorum. O yuzden yukaridaki arkadasin aksine ciee sponsorundan su siralar uzak durmakta yarar var diyorum. yine de bulabildigin tum firmalarla konus. Buyuk kucuk sirket , sponsor ayrimi pek kalmadi artik. Hepsi benzer kalitede hizmet sunuyor. Onemli olan is. Kendine Buyuk sirket sponsor diyip sonra konaklamasiz is sunmalarina rastlama. Hangisi garanti is sunuyorsa onla git. Bol sans.

anladım teşekkkğr ederim dostum bilgi için
  • Cevabın için teşekkürler.Foruma girmemiştim görmedim kusura bakma.Çok geç kaldım zaten kayıt için, düzgün iş ve eyalet kalmamış .Konuştum öğrendim.Bu sene olmucak.Hayırlısı bakalım.
  • Vize görüşmesine Ankara'da veya İstanbulda girmenin bir dezavantajı var mı?
  • Arkadaşlar bu Wat'ın 1 aylığı yokmu yahu staj yapacağız bu yaz
  • Arkadaşlar Cincinnati hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi ? Çok araştırmama rağmen bilgilendirici birşey okuyamadım

• Herkese merhaba arkadaşlar Virginia Beach'e gidiyorum Ice cream seller olarak çalışacağım. Acaba daha önce gitmişler veya bilgisi olanlar varsa banada ulaşabilirse çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.President

quote:

Orijinalden alıntı: SoSeriouS

uçak biletleri konusunda tecrübesi olan arkadaş varmı ?

skyscanner'da bulursun uçak biletini

Skyscanner'dan alırken dikkatli olmanızı isterim. Çift parayı alma ihtimali olabilir.Ben türkiye biletten aldım sizede öneririm. Vize reddinde kesintisiz geriödeme ve tarih esnetme fırsatları varç
  • Arkadaşlar merhaba. Bir işe yerleştim fakat ben spor salonunda(gym) çalışmak istiyorum. Judo ve basketbolda toplam 8 tane madalya ve derecem var. Fakat sakatlığımdan ötürü 2 yıldır hiçbir spor yapmıyordum. Şuanda 1 yıldır fitness yapıyorum. Fitness salonlarında ki personal trainerlerden çok daha fazla bilgi ve tecrübeye sahibim. Acaba amerikada personal trainer belgem olmadan bir gym'de personal trainer olarak işe alınır mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doctorfit -- 20 Mart 2015; 11:43:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Arkadaşlar bu Wat'ın 1 aylığı yokmu yahu staj yapacağız bu yaz

is yerlstirmen en az 2 - 2 bucuk ay olur malesef.

@N0M3rCy
    Cok buyuk bir farklilik yok , eger iki sehir de ulasim icin ayniysa Istanbula git.

@il Sognatore

Cincinnati Ohio nun guneyinde orta buyuklukte bir yer. Cok sklicagini sanmiyorum. Istedigin seyleri asagi yukari bulursun orda. Indianapolis e yakin. Chicago ya yakin sayilir.

@doctorfit

Gym de is bulabilecegini ve sponsora bu isi onaylatabilecegini hic sanmiyorum.

@Rubiscoo
    Bunca yildir o tarz sitelerde cift cekimi hic duymadim olsa bile geri odemeyi aninda yaparlar. Sorun yasatmaz buyuk siteler. Bu arada iadeli , esnek , vize reddinde iadesi olan biletleri biz turkishwat da neredeyse 8 yildir sunuyoruz. bu sene de bu hafta icinde sunacagimizi dusunuyorum. Son ayarlamalari yapiyoruz. Watcilar icin bir baska fiyat alma noktasi olur.

• Mayıs ayında istanbul Atatürk -new York jfk gidiş dönüş ne kadara alabilirim? Avrupada tek aktarma düşünüyorum.

Nisan 21de vize görüşmesine gireceğim.

• 3 hafta önce 1800 civarına aldım amsterdam dan ny ordan north carolina

• quote:

Orijinalden alıntı: ardacan100

3 hafta önce 1800 civarına aldım amsterdam dan ny ordan north carolina

Ben new York jfk den sonra otobüsle New jerseye geçeceğim.

Tahminen ne kadar olur uçak bileti? 1300 falan şuanda

• Arkadaşlar bu yıl gidemedim maddi yetersizlikten dolayı. Seneye 4. Sınıf oluyorum. Mezun olduğum yaz gidebilir miyim yoksa programa sadece 3. Sınıfa kadar mi kabul ediyorlar .

• quote:

Orijinalden alıntı: Opsss mademoiselle

quote:

cok artmaz 1500-1600 olur tahminime gore. tabi nisan sonu icin konusuyorum mayis sonuna kalirsan biraz daha artabilir ama ucuk rakamlar olmaz.
  • quote:

quote:

quote:

cok artmaz 1500-1600 olur tahminime gore. tabi nisan sonu icin konusuyorum mayis sonuna kalirsan biraz daha artabilir ama ucuk rakamlar olmaz.

Şirketim mayıs ayına bilet kalmaz o yüzden anlaşmalı.olduğumuz tur şirketinden vize reddinde iadeli al diyor ama bilemedim açıkçası.

Yer bulma konusunda problem olur mu peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şirketim mayıs ayına bilet kalmaz o yüzden anlaşmalı.olduğumuz tur şirketinden vize reddinde iadeli al diyor ama bilemedim açıkçası.

sirketin der tabi :) ben de sunu diyorum sirketinin verdigi fiyati cikart , ayni bileti daha ucuza ben sana bulucam

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sirketin der tabi :) ben de sunu diyorum sirketinin verdigi fiyati cikart , ayni bileti daha ucuza ben sana bulucam

Zaten bana 550 euroya paris aktarmalı fiyat çıkarttılar,şuan daha ucuza bulunur sanırım

Açıkçası şirketler yanıltıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opsss mademoiselle -- 21 Mart 2015; 14:26:30 >

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.