Şimdi Ara

2015 WORK AND TRAVEL [Ana Konu] (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.130
Cevap
53
Favori
69.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: trewdx

Merhabalar. Yas 36 a.ogretime kayit yaptirsam, onumuzdeki sene basvuru yapsam kabul olurmu, bir problem cikarmi. Bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi.

Yaş sınırı var dostum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: IgorStravinsky

quote:

Orijinalden alıntı: trewdx

Merhabalar. Yas 36 a.ogretime kayit yaptirsam, onumuzdeki sene basvuru yapsam kabul olurmu, bir problem cikarmi. Bilgisi olanlar cevaplayabilirler mi.

Yaş sınırı var dostum maalesef

Anladim hocam. Tesekkurler cevap icin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi günler arkadaşlar .. Akdeniz üniversitesi jeoloji yüksek lisans öğrencisiyim...çok fazla düşünüp karar verdikten sonra ucuz fiyata dil öğrenmek fikrim altında bu programı seçmiş bulunmaktayım ve 2 aydır sürekli bir araştırma içerisindeyim ve her geçen gün yeni bir bilgi öğrenmekteyim ve hala kafamda eksik olan yerler var.. öncelikle sormak istediğim soruları maddeler halinde sıralıyorum..
    Başvurduğum aracı firma yakın bir tanıdığım olup Maine eyaletinde lüks bir otelde housekiping işi ayarladığını söyledi gerekli detaylı bilgiler;

LOKASYON: Maine
    İŞ : Housekiping
    Ücret : 10$/SAATLİK
    Min ve max saat : 32-45
    Overtime : Mevcut
    Stay : 65$/week
    iş yeri adresiwww.sprucepointinn.com

iş görüşmesinde bulundum skype üzerinden o tür görüşmeler tamamdır direk sponsor ile görüştüm kalacak yer lokasyon filan hepsini aldım..

NOT: Travel kısmı şuan umrumda bile değil tek amacım dil pratiği yapmak ve ileri seviyelere çekmek..

1) Work and Travel asosyal derecesinde bir kişi için ne kadar mantıklıdır ?
    2) Sadece iş ve günlük ihtiyacını karşılama odaklı çalışan bir insan için para biriktirme işi ne kadar mantıklıdır ve bu mümkün müdür ?
    3) Mayıs 15 gibi gitmeyi planlıyorum erken gitmenin ne tür bir avantajı var ?
    4) Eylül ayı sonu itibari ile bir avukat aracılığı ile vizeyi J1 den eğitim vizesine çevirmem mümkün müdür ve maliyeti nedir ?
    5) New Jersey'de çok yakın bi aile dostumuz var bu kişinin bana ne gibi bir yardımı olur ? (Devlet ve bürokrasi işlerinde)
    6) Eylülden sonra dönüp dil vizesi için dönmek daha mı avantajlıdır yoksa bunu orda mı yapmak gerekir ? ( maddi manevi açıdan yanıt ve yorum bekliyorum )

NOT: Sorulara verilen cevaplar detaylı olarak tek tek inceleyeceğim ve size mesaj olarak dönmek istiyorum lütfen mail yolunuzu kapamayın ..

• monopoly07 M kullanıcısına yanıt
    diğerlerine cevabımı vermiştim , işle alakalı da fena polmayan bir iş. Bölge biraz sakin tek eksisi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: monopoly07

iyi günler arkadaşlar .. Akdeniz üniversitesi jeoloji yüksek lisans öğrencisiyim...çok fazla düşünüp karar verdikten sonra ucuz fiyata dil öğrenmek fikrim altında bu programı seçmiş bulunmaktayım ve 2 aydır sürekli bir araştırma içerisindeyim ve her geçen gün yeni bir bilgi öğrenmekteyim ve hala kafamda eksik olan yerler var.. öncelikle sormak istediğim soruları maddeler halinde sıralıyorum..
    Başvurduğum aracı firma yakın bir tanıdığım olup Maine eyaletinde lüks bir otelde housekiping işi ayarladığını söyledi gerekli detaylı bilgiler;

LOKASYON: Maine
    İŞ : Housekiping
    Ücret : 10$/SAATLİK
    Min ve max saat : 32-45
    Overtime : Mevcut
    Stay : 65$/week
    iş yeri adresiwww.sprucepointinn.com

iş görüşmesinde bulundum skype üzerinden o tür görüşmeler tamamdır direk sponsor ile görüştüm kalacak yer lokasyon filan hepsini aldım..

NOT: Travel kısmı şuan umrumda bile değil tek amacım dil pratiği yapmak ve ileri seviyelere çekmek..

1) Work and Travel asosyal derecesinde bir kişi için ne kadar mantıklıdır ?
    2) Sadece iş ve günlük ihtiyacını karşılama odaklı çalışan bir insan için para biriktirme işi ne kadar mantıklıdır ve bu mümkün müdür ?
    3) Mayıs 15 gibi gitmeyi planlıyorum erken gitmenin ne tür bir avantajı var ?
    4) Eylül ayı sonu itibari ile bir avukat aracılığı ile vizeyi J1 den eğitim vizesine çevirmem mümkün müdür ve maliyeti nedir ?
    5) New Jersey'de çok yakın bi aile dostumuz var bu kişinin bana ne gibi bir yardımı olur ? (Devlet ve bürokrasi işlerinde)
    6) Eylülden sonra dönüp dil vizesi için dönmek daha mı avantajlıdır yoksa bunu orda mı yapmak gerekir ? ( maddi manevi açıdan yanıt ve yorum bekliyorum )

NOT: Sorulara verilen cevaplar detaylı olarak tek tek inceleyeceğim ve size mesaj olarak dönmek istiyorum lütfen mail yolunuzu kapamayın ..

dilini geliştirmek istiyosan housekeeping işi sana göre değil dostum tek başına otelde temizlik yapıyosun. senin eğlence parklarında veya bu tür insanlarla konuşabileceğin işlerde çalışman lazım. Tabi dil seviyen nedir bilmiyorum. Vize başvurusunda amerikda tanıdığın olduğunu söylemek orda kalıcakmışsın dönmiycekmissin hissiyatı verebilir vize reddi yiyebilirsin bu konuda dikkatli araştır. Asosyal derecesinde biri demişsin kendin için sanırım, dilini geliştirmek istiyosan biraz fırlama olman herkesle konuşmaya çalışman senin için daha iyi olur. iyi watlar :)

• powerjack14 kullanıcısına yanıt
    Çok yanlış yönlendiriyorsun , daha önce wat yaptın mı bilmiyorum ama dil çalışırken gelişmez. İş hayatında istediğiniz pozisyonda çalışın kullancağınız kelimeler hep aynı olacaktır. İngilizce sosyal hayatta gelişir. İş dışında yabancılarla ne kadar sohbet ettiğinize bağlı olarak gelişir. Yani bu işin eğlence parkı , housekeeping i yok dil gelişimi için .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgursum -- 4 Nisan 2015; 0:27:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgursum

Çok yanlış yönlendiriyorsun , daha önce wat yaptın mı bilmiyorum ama dil çalışırken gelişmez. İş hayatında istediğiniz pozisyonda çalışın kullancağınız kelimeler hep aynı olacaktır. İngilizce sosyal hayatta gelişir. İş dışında yabancılarla ne kadar sohbet ettiğinize bağlı olarak gelişir. Yani bu işin eğlence parkı , housekeeping i yok dil gelişimi için .

çok yanlışmı yönlendiriyorum? wat yapan kime sorarsan sor dil geliştirmek için en son tercih edilicek iş housekeeping. ben iş dışında dil geliştirilemez veya housekeeping seçersen dilini geliştiremesin diye bişey demedim, diğer işlere göre dil geliştirmek isteyenlerin en son tercih ettiği iş bu. tabiki dil sosyal hayatta gelişir. sonuçta haftanın 30-50 saatide işde olucaksın, bi tek başına oda temizleme var bide atıyorum mutfakta sohbet ederek çalışmak var.

• Arkadaşlar dostlar bir kaç teknik konudan dolayı bugune kadar işimizi bulamadan bugunlere geldik ve çok Zaman kaybettik tam ümitler bitti derken sanırım son bir şans daha geldi nj cape may court house bölgesinde acme market işi geldi saatlik ücreti 9-10$ konaklaması ise wildwood da günlük ulaşımıda şirket saglıyor. DanışmAnımın söylemesine göre bu iş ilk defa gelmiş daha önceki yıllarda gelmemiş sizce bunun bir eksi yanı olurmu yada şartlAr ve iş konusunda bir bilginiz var ve beni aydınlAtırasanız sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben de soyluyorum sana işte dil gelişmez , bizzat denedim o söylediğin işleri ve tecrübeli olarak söylüyorum. İş içinde dil gelişimi %5-10 anca olur. Dil gelişiminde iş pozisyonlarının çok da fazla etkisi yoktur. Work and Travel da dil gelişimi zaten büyük seviyelerde olmaz. Olanın da büyük çoğunluğu sosyal hayatta olur.
  • rsö R kullanıcısına yanıt
    Çok da eksi yanı olmaz , bulmuşsun işte bir iş. Seçilmeyecek bir iş de değil. Hayırlı olsun.
  • quote:

Ben de soyluyorum sana işte dil gelişmez , bizzat denedim o söylediğin işleri ve tecrübeli olarak söylüyorum. İş içinde dil gelişimi %5-10 anca olur. Dil gelişiminde iş pozisyonlarının çok da fazla etkisi yoktur. Work and Travel da dil gelişimi zaten büyük seviyelerde olmaz. Olanın da büyük çoğunluğu sosyal hayatta olur.

sen bu sene gidiyormusun? gidiyosan iş bölge bellimi?
    bizden geçti artık :D yeterince wat yaptım üstüne stajımı da yaptım Yaşım belli olmasın hangi yıllarda yaptığımı söylemeyeyim
  • quote:

bizden geçti artık :D yeterince wat yaptım üstüne stajımı da yaptım Yaşım belli olmasın hangi yıllarda yaptığımı söylemeyeyim

Hocam siz tutkishwat'ın yöneticisiniz di mi ? Beyler bu adam work and travel'ın virtüözü ona göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crywolf34 kullanıcısına yanıt
    bu nickin patenti bende nerde gorursen benim o
  • Amazing Pictures Los Angeles/Hollywood Cuma vize görüşmem var ortalama 1,91 isim ahmet heycan hat safhada :) Girip göreceğiz bakalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: srsblck

Amazing Pictures Los Angeles/Hollywood Cuma vize görüşmem var ortalama 1,91 isim ahmet heycan hat safhada :) Girip göreceğiz bakalım...

hocam forumlarda önceden sorulan soruların çoğu var heycana gerek yok. sorulara çalış git %90 alırsın.iyi şanslar :)
  • Umarım dostumda isim soruşturmasına kalıcam gibime geliyo.Neyse hayırlısı artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 8 Nisan 2015; 12:45:57 >
  • Arkadaşlar herkese merhaba, dün istanbulda vize mülakatına girdim, enteresan bir deneyim oldu, parmak izi güvenlik kontrolü derken, hiç oturmadan aniden kendimi konsolos karşısında buldum, yaş 26ydı çekincelerim vardı, sorduğu bütün sorulara cevap verdim, sonrada kendisi teşekkür edip vizeyi onayladı, darısı hepinize artık, inşallah sağ salim vizenizi alırsınız.
  • vize gorusmesi , wat surecinin en kolay kismidir. Rahat olun.
  • Allaha bin şükür vizeyi aldım :) İnanın rahat olmak en önemlisi beni bilen bilir öyle böyle heycanlı bi arkadaş değilim ama biraz cesaret ve şansla aldım.Bana 3 soru sordu daha önce hiç sahilde bulundunmu günlük kaç tane mail alıyosun ve kitapçığı okudunmu :)Bide 11 numarada bi adam var topsakallı somurtkan ve genç bi eleman önümde art arda 3 kıza red verdi ki kızlarda zaten baya heycanlı panik tiplerdi ama günün en komik yanı ise herkes sırasını beklerken yapılan yangın tatbikatıydı.En aşağı kadar merdivenlerle indik falan baya komikti.Neyse hepiniz alırsınız umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srsblck -- 10 Nisan 2015; 13:29:17 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.