Şimdi Ara

2015 veya 2016 model ford transit kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
8.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıllık emektar l300 ü satip yerine ford transit, ducato gibi araclar almak istiyoruz.L300 ü sifir aldık ve 10 sene kullandik. Al satçı değiliz. Aldik mi tam kullanalim diye düşünüyoruz. Sanayideki usta ducatolari tavsiye etmedi dökülmeye basliyor diye ancak yakit tuketimi sinifina gore az. Ford transit de dayanikli ama yakit tüketimini fazla diyorlar.

İçimizde 2015 2016 model ford transit kullanan varsa konuya yorumlarini yazarsa cok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• 4-5 gunluk bir gezi icin amerikada satilan modeli surmustum. E350 diye geciyordu.

Motor: Benzinli
    sanzuman: otomatik
    Sase: Yuksek tavan, Orta uzukluktaki modeli

on konsol tasarimi mercedes sprinter a cok benziyor. surusu zevkli bir arac. yuksek tavanli modelini surdugum icin bazi kapali garaj ve alcak koprulerde tedirgin oldum. geri park yapmalar icin, geri gorus kamerasi ve park sensoru mutlaka kullanman lazim. bagaj kapagindaki kilit sayesinde kapiyi kontrolsuz sekilde arac genisliginden fazla acilmasini onluyor, istersen kilidi acarak kendin tamamen acabiliyor ve aracin yanlarindaki miknatisli tutucular sayesinde kolay yukleme yapabiliyorsun.

karar vermeden once mutlaka mercedes ve transit i surup karsilastirma yap. VW nin van ini hic surmedim birsey diyemem.
  • Bizde eski kasaları var yorum yapamam yeni kasasıyla ilgili ama Bu arkadaşta olması lazım çağıralım konuya.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarpm

4-5 gunluk bir gezi icin amerikada satilan modeli surmustum. E350 diye geciyordu.

Motor: Benzinli
    sanzuman: otomatik
    Sase: Yuksek tavan, Orta uzukluktaki modeli

on konsol tasarimi mercedes sprinter a cok benziyor. surusu zevkli bir arac. yuksek tavanli modelini surdugum icin bazi kapali garaj ve alcak koprulerde tedirgin oldum. geri park yapmalar icin, geri gorus kamerasi ve park sensoru mutlaka kullanman lazim. bagaj kapagindaki kilit sayesinde kapiyi kontrolsuz sekilde arac genisliginden fazla acilmasini onluyor, istersen kilidi acarak kendin tamamen acabiliyor ve aracin yanlarindaki miknatisli tutucular sayesinde kolay yukleme yapabiliyorsun.

karar vermeden once mutlaka mercedes ve transit i surup karsilastirma yap. VW nin van ini hic surmedim birsey diyemem.

Sprinter ve crafter butcemizi aşıyor hocam. Deneme sürüsüne gerek bile yok

Alabileceğimiz araclar:
    Renault master, fiat ducato, citroen jumper, ford transit.

Ford transit gönlümden geçiyor ama yakit tuketimi düşündürücü. Cunku şehir içinde de bayagi yol yapmamiz gerekiyor.

• 2008 transit combi 5+1 300sf 130 psve 2014 transit custom 5+1 155ps hakkında bilgi verebilirim. sizin almak istediğiniz araç modeli nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: adıdı

2008 transit combi 5+1 300sf 130 psve 2014 transit custom 5+1 155ps hakkında bilgi verebilirim. sizin almak istediğiniz araç modeli nedir.

350m ve 350l yani panelvanlar hakkında bilgi almak istiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: adıdı

2008 transit combi 5+1 300sf 130 psve 2014 transit custom 5+1 155ps hakkında bilgi verebilirim. sizin almak istediğiniz araç modeli nedir.

350m ve 350l yani panelvanlar hakkında bilgi almak istiyorum.

benim araç 2014 transit custom 5+1 155ps önden çekişli euro 5 motor 6 ileri vitesli. Yakıt 90 km sabit hızla 6,6-6,9 arası (uzun yol), şehir içi 8-8,5 litre (Ankara) yakıt tüketimi var. Donanım ve aksesuar olarak binek araçta olan tün konfor neredeyse aracımdada var. Özellikle uzun yola yormuyor. Sizin kullanım amacınızı ve kullanım tarzınızı bilmediğim için bir yorum yapamayacağım ama hafif ticarilerde parasının hakkını veren araç bence transittir.

• Meticulous kullanıcısına yanıt
    11 tane var bizde neyi merak ediyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Hocam 350m ve 350l modelleri yani kapalı kasa panelvan olanların yakıt tüketimini sorucaktım.yüklü ve yüksüz,şehiriçi ve şehirdışındaki yakıt tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam 350m ve 350l modelleri yani kapalı kasa panelvan olanların yakıt tüketimini sorucaktım.yüklü ve yüksüz,şehiriçi ve şehirdışındaki yakıt tüketimi hakkında bilgi verir misiniz?

Nerede kullanacaksiniz yuk ne kadar olacak ?

• quote:

quote:

quote:

Genellikle 1000 1500 kilo ama yeri gelince 2500 3000 kilo yük tasimamiz bile gerekiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Genellikle 1000 1500 kilo ama yeri gelince 2500 3000 kilo yük tasimamiz bile gerekiyor.

En az yuklu 14-15 yakar

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

En az yuklu 14-15 yakar

Peki boşken ne kadar yakiyor?

• caddeler transitten geçilmiyor bu ne demek oluyor transit alın millet aptal değilya herkes transit alıyor demekki çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daydreamer55

caddeler transitten geçilmiyor bu ne demek oluyor transit alın millet aptal değilya herkes transit alıyor demekki çok iyi

Sizin bakis acinizdan bakarsak fiat ducato ve renault master da cok var.

Isimize en uygun araci arıyorum gerek sağlamlığı gerek yakit tuketimi bakimindan.

• Yüklü transit 15 den asagi yakmaz. Ama sağlam arabadır. Ducato dökülür aman bulasmayin bence. Yüksüz 8 civarında yakar tahminimce kullanıma bağlı dusebilir. Bende düşünüyorum ama hayırlısı bakalım.

• bendede transit var nerdeyse butun ticarileri kullandim transit oneririm. fazla yuk tasimayacaksaniz fazla kmde yapmayacaksa master daha mantikli yakiti transite gore daha az. ama uzun.sure kullanacakmisiniz her turlu yol transite cikiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuştuğum kullanıcılar araçtan hiç memnun değildi.Sürekli arıza verdiğinden bahsettiler.
    Fakat kabinin fiesta-focus kalitesinde olmasından çok memnunlardı.

• Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    Transitten mi memnun degillerdi anlayamadim?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.