Şimdi Ara

2015 Toyota Yaris 2015 1.33 LPG dönüşüm önerisi ESKİŞEHİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, başlıktaki araca sahibim, benzin fiyatları malum ancak bugüne kadar dayanabildik, artık altından kalkamıyoruz. Yaris te atik ama fazla yakan bir model haliyle artık LPG düşünmeye başladık. Daha önce hiç lpg li araç kullanmadık, önceki arabalarımız Dizeldi. Tavsiyeleriniz altın kıymetinde lütfen esirgemeyin. Teşekkürler



  • atiker gold veya grand ihtiyacınızı fazlasıyla karşılar.yinnede marka gözetmeksizin bulunduğunuz ilde işinin ehli hangi mntaj servisise oraya yaptırın.en önemli hususun montaj ve ayar kalitesi.markalara takılmayın.brc olur lovato olur atiker olur.hangi servis iyiyse orada yaptırın.
  • Su anki fiuatlari bilmiyorum ama atikerin ozellikle goldu arac icin iyi olacaktir iyi bir montaj ile.Ama suna dikkat edin ,mutlaka yol ayari yaptirin cinki aractaki degisken egzantrik tezgahta yapilan ayari gecersiz kilacak karisim oranlarina sebep olacak ve hem performans tarafindan hemde motorun sagligi acisindan sakincali durumlara sebebiyet verecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler cevaplar için, eskişehirde düzgün lpg ustası arıyorum şu anda. fiyat almadım daha gidince taktırdıktan sonra yazarım buraya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.