Şimdi Ara

2015 Seat Leon 1.6 TDI-DSG Uzun Yol Performansı Nasıl? Astra J İle Kıyas

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seat Leon aracımın uzun yol performansından elimden geldiğince bahsetmeye çalıştım. Yakıt tüketimi verisini görseliyle videoya koydum. İyi Seyirler! :)
    https://www.youtube.com/watch?v=o-6r9vWC394&t=25s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pasa_ -- 25 Eylül 2017; 12:49:41 >

• Konudan bağımsız olarak,D segmentinin altında hiç bir araçla uzun yola çıkılmasını önermem.Belli bir saatten sonra çekilmez oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifon kullanıcısına yanıt
    Şöylede bir gerçek var, kullandığımız araçlarında çoğu b ve c segmenti. Hatta benim kullandığım araç gibi 98 model ve daha altı araçlarla uzun yola çıkanlar azımsanacak düzeyde değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasto_37

Şöylede bir gerçek var, kullandığımız araçlarında çoğu b ve c segmenti. Hatta benim kullandığım araç gibi 98 model ve daha altı araçlarla uzun yola çıkanlar azımsanacak düzeyde değil.

Doğrudur birşey diyemem.Şuanki araçım C segment bir araç bir kaç saatten sonra bel ağrısı başlıyor bende en azından koltuğun rahat olması gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şifon

quote:

Doğrudur birşey diyemem.Şuanki araçım C segment bir araç bir kaç saatten sonra bel ağrısı başlıyor bende en azından koltuğun rahat olması gerekiyor.

İnsanlar bosuna golf almiyor

• quote:

Konudan bağımsız olarak,D segmentinin altında hiç bir araçla uzun yola çıkılmasını önermem.Belli bir saatten sonra çekilmez oluyor

Koltuk konforu önemli, cruze ile 20 saatlik yolculuk yaptım, sıkıntı olmadı... Günümüz c segment araçlarında da sıkıntı olacağını sanmam. Tabi d segment daha iyi olur

• Söz konusu Golf olunca segmentlerin pek bir önemi kalmıyor. Aynı gün 1500 km yol yaptım hiç rahatsız etmedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Koltuk konforu kadar süspansiyon konforuda önemli, her uzun yol kaymak asfalt olmadığına göre, yerdeki tüm pürüzleri içerde hissetmemekte gerekir
  • quote:

Konudan bağımsız olarak,D segmentinin altında hiç bir araçla uzun yola çıkılmasını önermem.Belli bir saatten sonra çekilmez oluyor

E olsa daha rahat olmaz mı

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: masterap

quote:

quote:

İnsanlar bosuna golf almiyor

Hem Golf 6 hemde Astra J var. Astra uzun yolda daha konforlu.

• Zamanında (25-30 sene önce) Lada ile Broadway ile .hiç mola vermeden 10 saatte İST-Bodrum yapardım ne belim ağrırdı ne bir şey...şimdiki gençler çok nazenin olmuş....koltukları güzel bir C sınıfı araç her zaman yeterli olur
  • 500 km üstü zaten sıkıyor;isterse f sınıfı olsun.Tabiki imkanlar dahilinde herşey,yapacak birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifon kullanıcısına yanıt
    Şahsen uzun yol için sadece helikopter kullanırım. Ne o öyle trafikmiş saatlerce yolmuş...

• macropolo kullanıcısına yanıt
    Aman yüksek gerilim hatlarına dikkat..haritalara deneme yanılma yolu ile işliyorlar
  • Astra uzun yolda karakter değiştiren bir araç. Yol tutuşu, konforu, gidişi çok çok iyi bir araç sınıfına göre.
  • O motor gürültüsü nedir yahu

konfora 10 üstünden 8 kazara f10 sürseniz artık 10 üstünden 20 verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 26 Eylül 2017; 12:7:57 >
  • Astra J 2013 1.4 140HP Otomatik Sedan aracım ile Zonguldak-İstanbul git gel yaptım 300TL 797Km yaptım, kalan yakıtı kullanıyorum muhtemelen 820 leri görür.

-Yormadı
    -Konforu güzeldi
    -Bastım gitti, bastım durdu

• Standartlarınızı bilemiyorum ama orta kalite her C segmenti günümüz yollarında uzun sürüşlerde tatmin edici konforu sunacaktır. leonda sunanlardan birisidir astra da.
  • Dacia Logan ile Ülkeyi gezdim.Rahat değildi tabi ama sıkıntıda yaşamadım.Ortalama bir C Sınıfı araçla dünya turu bile atılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.