Şimdi Ara

2015 cls350 mi, 2022 Audi A5 40tdi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce açtığım konuları bilenleriniz vardır, cls350bluetech amg 4matic aldım 2 ay önce, 2021 c200d amg yi takasa vererek. Verdiğim araba 27 binde dolu bir arabaydı, aldığım ise 2015 cls350, 57binde v6 3.0 dizel.
    Ondan önce nisan ayında a5 40tdi s line yazılmıştım haziran teslimi diye, haziranda gelmeyince umudu kesip cls aldım.

Şimdi a5 geldi, bu şartlarda 0 araba buldum kaçırmayım diye onu da aldım, en azından kar ederim diye, lakin devlet baba 6ay-6bin km şartı koyunca ikilemde kaldım. Ben şirket değilim şahıs olarak aldım, satmamda bir sıkıntı yok ama piyasa düşer mi bilmiyorum.

Onu da bir kenara koyalım, mantık ne söyler? 0 mı, 7 yaşında mı? Hangisine binilir, gönlüm cls den yana ama arızaydı, tamirdi bunlarlada uğraşmak istemiyorum, görüşleriniz benim için önemli, ama lütfen saygı ve mantık çerçevesinde…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Aldığınız a5'de bir seneye eski kasa olacağı için uzun süre binecekseniz cls kalsın derim.

sonuçta ikisindede eski kasa premium'a binmiş olacaksınız.

• Diğer konunuzu okumuştum. Bahsettiğiniz araçlara ne bindim ne sürdüm. Yalnızca mantık çerçevesinde değerlendirecek olursam nacizane önerim yeni olandır. Maddi gücünüz yeterli olsa dahi herhangi bir sorun durumunda usta bulma etme arabasız kalma durumları insanı yıpratır diye düşünüyorum. Klasik ama doğru; yeni her zaman yenidir zahmetsizdir. Hangisine karar verirseniz iyi günlerde kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a5 her türlü kâr edecek bayilerde araba yok CLS yle devam edilip a5 e müşteri beklenir

• Yazdığınız gibi şahıs olduğunuz için 6+6 kanunu sizin için sorun teşkil etmeyecek. 0 km araba bulunmadığı sürece A5 sürekli değerlenecek. Yerinizde olsam cls ye biner a5 i garajda bekletirdim.

• Bende ticari düşünüyorum zaten, iyi fiyatı buldum mu gözünün yaşına bakmam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 57 binde bir v6 mercedes neden arıza yapsin yahu. Korkmayin hicbisey olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Aldığımda 57bindeydi yahu şimdi 64 bin oldu, sürüşü öyle zevkli ki kendime iş uydurup yol yapıyorum, a5 den bu zevki alacağım konusunda şüpheliyim

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    10-12 yaş / 300.000km lere kadar en ufak bir ariza dahi çıkarmaz o araç. Mercedesin en özenli üretimlerinden birisidir.

Sadece dizel oldugu icin dpf filan dolabilir o da normaldir.

• Şubat ayında benzer ikilemde eski ama daha içime sinen aracı tercih ettim. Aynı, 2015 model, 58bin km'de idi. Gayet memnunum.

Bir memnuniyetsizliğiniz yoksa ben olsam mercedesten devam ederim.

• diğer konuda da hemfikir olmuştuk, mantık a5 gönül cls şeklinde.

ben cls'nin pek baş ağrıtacağını zannetmiyorum ama şansta çok büyük faktör.

a5in bile arıza yapma ihtimali var sonuçta ancak olsa bile servise verip ikame araç ile devam edeceksiniz. yeni yenidir.

diğer taraftan en azından bir süre daha kullandıkça bile a5in değer kaybedeceğini düşünmüyorum. 6+6 gibi önlemlerin aksine artışa neden olacağını düşünüyorum.

bence a5 ile bir iki tur daha atın, sonra gönül ne diyorsa o tarafta kalın. belli ki maddi durumunuz gayet iyi, cls yarın öbür gün üzmeye başlarsa 3 kuruş aşağısına verip gönlünüzü hoş tuttuğunuza sayarsınız.

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    Alamazsınız zaten :) cls de ki tork hayvan gibi zaten manevra kabiliyeti çok iyi. Sabit 200 gider hiç yorulmaz. A5 3.0 olsa bi nebze ama yok.

• Ben olsam CLS ile devam eder A5'i satardım.

O kasa CLS efsane bir araç.

• Cls daha mantıklı ve daha keyifli bir araç bence a5 kârı ile verilir aradaki kâr marjı cls de olası bir masrafı fazla fazla karsılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NosWagen -- 18 Ağustos 2022; 13:0:15 >
  • a5 benzinli alsaydınız keşke

• Arada gidip gidip geliyorum, şu an cls yi kullanıyorum aktif olarak, sabah-akşam toplamda 60km yolum var, gün içinde satayım cls yi a5 e bineyim diyorum, mantığım bunu söylüyor, cls nin direksiyonuna geçince herşey değişiyor, cls ye devam diyorum

• 45 tfsi quattro varsa ondan olsun hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sağ taraf komple boyalı, 11 yaşında, dizel motorlu 350bin km'de folloş olmuş, galerici eline düşmüş s serisi araç ne alıp satmak için ne de binmek için hiç mantıklı değil.

• Meticulous kullanıcısına yanıt

ilandaki aracın bizzat kendisini kastetmek istemedim aslında. bahsettiğiniz konularda haklısınız da geçmişi bilinen temiz bi araç olsa o km lerde alınır. bu arabalar 1m km lere kadar çıkabiliyor düzgün kullanıldığında.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.