< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2015 CLS 350 aldım… (8. sayfa)

-
-
2015 xe 2.0 dizel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anahtar sözcüğü kendiniz yazmışsınız zaten, son 5 yılda kullandığım araçlar; citroen c3, mercedes cla, renault clio, jaguar xe, opel corsa, peugeot 3008, mercedes c200d
Bunların arasında en iyisi…
👍Daha iyisi'de nasip olur inşAllah
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amin, cümlemize…
Şu aralar aklımı gaz tepkime cihazlarına takmış vaziyetteyim, kullanan var mı aramızda? Youtuberlerin reklam videolarına itibar etmiyorum, gerçek kullanıcı görüşleri lazım bana…
performansa katkısı yok, ancak hissiyat çok değişiyor. temelde gaza basılan miktarı değiştiriyor sadece. sprint booster kelebeğin hızını da değiştirdiğini iddia ediyordu ancak ne kadar gerçek bilmiyorum.
-
Zaten extra performans beklentim yok, gaza bastığımda tepki vermesi uzun sürüyor sıkıntım o.
Bazı yerlerde şanzımana zarar verme ihtimalinden bahsetmişler o kafamı kurcalıyor…
Bence hiç bulaşmayın hocam değmez.Ya böyle binin ya da yazılım yaptırın.Matah bir şey olsa yaygınlaşırdı.Bütün riskine rağmen insanlar yazılım yaptırıyorsa ama dediğiniz riski olmayan sistemi kullanmıyorsa bi problem var demektir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sordurdum benim carplayi takan arkadaşa, onun bir arkadaşı bu cihazları satıyormuş, taktırmayın dedi, yüksek tork sebebiyle defransiyel arızası oluyormuş, sağolsun delikanlıca cevap verdi, başkası olsa getir abi takalım derdi…
Hocam mb formunda Fatih Abi var ( gudikcik ). Kendisi mercedes yazilim ve diger konularda oldukca bilgili birisidir. Bir cok konuda kendisinden teknik bilgi ve yardim aliriz. Gecmis mesajlarinizda okudugum comand sistem ve son mesajinizda bahsettiginiz gec tepki vermesi ile kendisiyle mutlaka gorusun.
9g troniclerde yasanan 3. Vitesten 2. Vitese geciste ki vuruntu sorunu yetkili serviste cozemezsiniz ama Fatih abi bu sorunu cozuyor. Bilgilerinize
O forumda çok aktif olmasamda ara ara takip ederim, Fatih beyi biliyorum, ama çok yoğun olacağını tahmin ettiğim için bana dönüş yapacağını sanmıyorum, dönse bile kendisi İzmitte, benim zaman sıkıntım var, nasıl olur bilmiyorum, ama yine de mail attım…
Bu gün carplay interface i söktürdüm, iki farklı cihaz daha taktık ama gene aynı sıkıntılar oldu, demek ki benim ana üniteden kaynaklı problem diyerek fazla zorlamadık, ana ünite değişimi gerekli…
tork artmıyor ki :)
sürekli gaza fazla basarak kullanmaktan farkı yok. tabii ki sürekli sert kullanmak aracı daha fazla yıpratır ancak bunu cihaz olmadan da yapabilirsiniz.
Yani cihazdan ziyade kullanım tarzı etkili. Eğer gaza çeyrek yerine yarım bastığınızda bahsettiğiniz geç tepki olmuyorsa işinizi görür ancak zannetmiyorum.
yanlış anlaşılma olmasın his olarak bambaşka bir araba kullanıyormuş hissi oluştursa da işe yarar bir şey olduğunu düşünmüyorum bende, ancak zarar vereceğine de katılmıyorum.
-
Sakın taktırma, beş kuruş etmez.
Yok yok taktırmıyorum vaz geçtim…
Fatih bey mailime dönüş yaptı, orjinal comand sistem ile değiştireceğiz ana üniteyi, sağolsun oldukça aydınlattı beni, ay sonuna doğru halledecek inşallah…
Fotoğrafı nerde çektirdiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fatih abi her konuda size yardimci olacaktir , sizin adiniza sevindim.
Gürpınar marina herhalde haberim yok oğlum çekmiş…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X