Şimdi Ara

2015 CLS 350 aldım… (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
263
Cevap
3
Favori
20.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakıt konusuna değinebilirim artık, iki hafta oldu ve her türlü trafik şartlarında kullandım. Karma tüketim dediğimiz şartlarda 10lt bu arabanın normali, akan trafikte sıkıştırmadan kullanınca 7-7,5 larda, gaza biraz yüklenipte zevk alayım dediğinizde 11-12 lerde, dur kalk trafikte ise 9,5-11 lerde, uzun yoldaysa durum farklı, bu arabayla 7 ortalama da mümkün, 12 lerde…
    Kullandığım araçları sıralamak gerekirse jaguarım hem yakmaz, hem giderdi, c200 hem yakmaz hem gitmezdi, bu ise hem gidiyor hem yakıyor. Bu ikilemeler göz önüne alındığında jaguar c200 den daha iyiydi, bu hepsinden iyi, hiç olmazsa yaktığının karşılığını fazlasıyla veriyor, yolda denk geldiğim artistlerin %90 nını ezer, tabi ki yersiz hıza karşıyım, benim tespitlerim anlık hızlanmalar için, ilk tepki yavaşlığını saymazsak devrini bulunca çok iyi.
    Burada frenlere de değinmeden geçmeyim, ön diskler büyük ve delikli, arkalar ise standart, basınca duracağı konusunda güven veriyor…
    Daha sonra süspansiyon konusuna ayrıca değineceğim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ortalama tüketimi kandırmacadan ziyade yol bilgisayarından dolayı kullandım ben, hani var ya anlık ve ortalama diye iki bölüm, yoksa dikkat ettiyseniz gözlemlerimi ayrıntılı verdim, benim kullanımımla oluşan değerleri.
    Sözün özü bu araba yakıyor, eskiden kuruşları telaffuz ederken şimdi km bazında 3-4 liralardan bahsediyoruz, mesela dün akşam depoyu fulledim, 60lt aldı 1700 küsür tuttu, ve yaptığım km 580 di, depo 80lt…

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt

98 model 100 beygir Transporterımla aynı yakıyor.. Az gazlarsam 12 litreye çıkıyorum ortalamada

• Podgoritsa kullanıcısına yanıt
    Şu torpido sesi 2012 de 30 binde aldığım ve 2020 de 70 binde aldığım a6 araçlar'da ayni şekil vardı ilkinde amortisör bozuktur diye yapıyordur sandım
    2. Araçda'da aynı şekil çıkınca sizin a7'de olduğunu okuyunca kronik gibi birşey olmuş a6 ve a7 lerde sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 22 Haziran 2022; 1:24:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Duygulara tercüman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kıng365 -- 23 Haziran 2022; 2:3:56 >
  • Bu hafta sonu kablosuz carplay interface taktırdım, orjinal ekran duruyor, ana ünitenin arkasına bir modül ekleniyor. Carplay kablosuz, hemen bağlanıyor ve düzgün çalışıyor, ayrıca ekran yansıtma var ve usb den video izleniyor ama bir sıkıntı var, blutooth görüşmeleri kötü, daha doğrusu ses güzel ama karşı tarafa kendi sesi tekrar gidiyor, bunun içinde sağlıklı görüşme olmuyor. Aynanın üstüne bir mikrofon koydular, orada hoparlör olduğunu sanıyorum, kendi sesini tekrar duyan karşı taraf şaşırıyor ve bocalıyor buda anlaşmayı zorlaştırıyor bu hafta sonu baktıracağım tekrar. Bunun dışında tüm beklentimi karşıladı, merak edenler vardır, 400$ a maloldu…

Hayırlı olsun.

Ürün tam olarak nedir?
    Android auto denediniz mi?

Siz mi aldınız yoksa bayisine falan mı gittiniz?

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Ürün tam olarak bu, android oto denemedim hiç, takan arkadaşın dediğine göre bazı android telefonlarda kablolu, bazılarındaysa kablosuz çalışıyormuş markaların desteğiyle alakalı birşeymiş, hoşuma giden yanı ekran değişimi yok, soket sokete bağlantı var. Ana ünitenin versiyonuna göre değişiyormuş, yani her cihaz her üniteye olmuyormuş.
    Telefon görüşmesi sıkıntılı , yarın gideceğim bakalım düzeltebilecek mi?

2015 CLS 350 aldım…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leigh_hunt -- 24 Haziran 2022; 9:5:27 >

Araç özeline cihaz o zaman. Ses sorununa gelince acaba aracın kendi mikrofonunu kullanma ihtimali yok mu 🤔

• aslında var biraz dolambaçlı da olsa.

@leigh_hunt telefonu eski sistem araca bağlı tutun bluetoothtan yani hem carplay bağlansın hem de car play yokmuş gibi arabaya bağlansın bu durumda telefon çaldığında araç auxtan (modul auxtan çalışıyor) telefona geçip aracın altyapısı üzeriden görüşme sağlaması lazım. ben zaten müzikleri de sd karttan dinlemeye devam ettiğimden bu şekilde kullanıyorum, modulun sadece görüntüsünü kullanıyorum.

• OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla aracın aux girişi yok, modül araca bluetooth ile bağlı, telefon da modüle bağlanıyor, telefonu ana üniteye bağlayınca carplay çalışmıyor. Takan arkadaşla cihaz üzerinden görüşme yaptım ki teşhis koysun diye, bu gün götüreceğim bakalım nasıl olacak…
    Geri kalan tüm fonksiyonlarından memnunum cihazın.

• Prokizya kullanıcısına yanıt
    Keşke olsaydı, on numara olurdu…

ben audiden yola çıkarak yazmıştım, umarım modül ya da ayar ile ilgili bir durumdur ve çözülür.

• Son durum nedir araçta

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Araçtaki son durumun kısa özeti; yan sanayi bir şeyden orjinal performansı beklemeyeceksin arkadaş… Ne yaptıysak telefon görüşmesini düzeltemedik. Araçta aux girişi yok, ana üniteye modül bluetooth üzerinden bağlanıyordu, usb to aux dönüştürücüsüyle bağladık gene randıman vermedi, telefonu kabloyla carplay e bağladım gene ı ıh, başka bir cihaz gelecek bu hafta, birde onu deneyeceğiz, olmazsa söktürüp iade…
    Bunun dışında arabadan çok memnunum, hafta sonu Adapazarına gittim geldim, yağ gibi akıyor namussuz, muhteşem bir yalıtımı var, pütürlü asfaltta biraz lastik sesi var, arkalar 285, önler 255 taban ve rft…Her yerinden kalite akıyor resmen, sac kalınlığı bile C nin iki katı gibi hissettiriyor…

Güzel bir araç, güzel bir konu olduğu için güncel tutmak istiyorum. İnşallah bu tarz ufak tefek aksaklıklar olsun, gerisi önemli değil.

Araç tam uzun yol aracı keyifle kullanın, bir top speed videosu gelir mi acaba

• kıng365 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah dostum.
    Ufak tefek problemlere takılmam zaten, onlar nazarlık olsun. Top speed videosu gelmez zira benim zevkim o değil, beni mest eden ara hızlanmalar, gaza bastığım zaman aldığım tepki, ve o hızlanmalar esnasındaki sessizlik….

• Daha evvelki mesajlarımın birine süspansiyona değineceğimi söylemiştim, şimdi kısaca üç haftalık izlenimleriöi aktarayım.
    Açıkçası bu arabayı alacağım zaman en çok kafamı yoran konulardan biri de süspansiyonlardı, daha evvel bir cla faciası yaşamıştım, böbrek taşı döktürecek cinstendi. Amg spor süspansiyonlar vardı, adeta kalas gibi bir arabaydı, yolda dans ederdim tümseklerden ve çukurlardan kaçabilmek için, yol tutuşu çok iyiydi ama çok sertti, bu iyiliği bu sertliğe borçlu diye düşünüyordum ama çok rahatsız ediciydi. Pürüzsüz asfaltta ve otobanda sorun yoktu lakin şehir içi yollarımız malum…
    C ise bariz konforluydu cla ya göre ama onunda tutunması zayıftı, hızlı geçilen rögar kapaklarında arkayı atıyordu ve sesli çalışıyordu.
    Bu ise onların fersah fersah önünde, tamam bir E gibi yolu ütülemiyor, gene sert ama, dozu öyle güzel ayarlamışlar ki, o bozuk satıh geçişleri bile zevk veriyor… Öyle hoplama zıplama, arka atma falan kesinlikle yok ve yola zamk gibi yapıştığını hissediyorum. Her gün aynı güzergahı kullandığım için nerde ne var çok iyi biliyorum, evvelden temkinli geçtiğim bozuk yerlerden hiç istifimi bozmadan geçiyorum.
    C ye göre altı daha yüksek herhalde ki çapraz geçtiğim kasislerden çok daha rahat geçiyorum…

Jaguar hangi model, model yili ve motor du?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.