< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2015 CLS 350 aldım… (11. sayfa)

-
-
Bu bilinçli bir seçim değil, cls hiç aklımda yokken c200d kullanırken yazılmıştım a5 quattro 40tdi s line a…
O zaman için iyi bir alternatifti c200d ye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
o zaman iyi günlerde kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
-
youtube da izlediğim ve tfsi de okuduklarımdan sonra bu audilerin çok reliable olduğunu düşünmüyorum bir de nedense bana çok buzdolabı gibi geliyorlar audiler, mühendislik neyse mimari tırt.
-
Taa nisanda yazılmıştım, haziran teslim diye, ama anca geldi işte. Bang-olufsen ve premium paket, edition da olsun isterdim ama, bulduğuma razı olmuştum. Bugün gittim aracı görmeye, direksiyonun altu kesik olsaydı çok iyi olurdu, birde lastiklerine tutuldum, hankook nedir arkadaş, birde premium marka iddiası var…
nanovipdesign var,istediğin gibi yapıyorlar direksiyonu ona takılma lastikleri de satışa koyarsın 0 olarak yerine conti Michelin alırsın oda kolay
sürüş nasıldı cls yi aradın mı o önemli:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ruh yok o yüzden.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tfsi ile ilgili sorun ruhtan ziyade arabayı verdiği güç gibi basarak kullanırsan başına iş açıyor.yoksa yol tutuş sürüş kalite iç mekan olarak çok iyi otomobil,bizde en salak tfsi olan 1.8 vardı, en ufak sorun yaşamadan 3 yıl kullandık.yag yakıyordu sadece. yani performanslı kullanmayacan arabayı ustadan da servisten de bunu duyduk hep.
audide kafan ağrımadan rahat rahat gezmek istiyorsan 2.0tdi quattro alacaksın.
ufak yazılımlarla 50hp güç ekleniyor sıkıntısız biniyorsun
dsg olduğu için yürürü de iyi
tamiri bakımı da basit
La durduk yere adama niye salladin şimdi oku geç ya da okuma. Cevap vermeye tenezzül bile etmemiş adam bile anlamamiş sebebini
Valla bu forum bi garip adam araba aldim takas yaptim iyi mi yaptim diyo gelen geçen salliyo ortami geriyo ne gerek var yorumunu yap iyi yapmişsin veya yapmamişsin de geç. Niye insanlari ciddiye aliyosunuz bu kadar hayatiniz forumdan mi ibaret?
Sadece sana değil genel söylüyorum.
Benim orada sallıyor dediğim kişi zotacing değildi. Diğer arkadaş da istese de beni alıntılayamazdı o dönem blokluydu.
hayırdır beni mi özledin kirve :)
Hayirli olsun . A5 hangi paket ? Nisanda A5 S line 1.699 civariydi diye hatirliyorum , suan 1.900 bandinda liste fiyati. Sahibindende oldukca sacma rakamlar oldugu icin aldiginiz paketi ve fiyati yazar misiniz ?
Hayırlı olsun
Eyvallah, 40tdi s line, premium pack, bang-olufsen
2,054,986₺
Siyah içi gri, 18 jant
-
A5 daha kullanılabilir araç diğeri 7 yaşında ve bakım masrafı fazla olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
CLS ile A5 kıyaslanabilir araçlar değil,
Ancak A5 daha yeni bunu da göz önüne almak lazım,
Ben a5 ile yolum devam edebilirdim,yeni olması dışında hiçbir artısı olmucak tabi ki de o ayrı
Hocam hankook evo3'tür o lastik, michelinden iyi bence. Ben şu an primacy 4'ler eskisin diye bakıyorum evo3'e döneceğim. Sıfır alman premiumlarının çoğu hankook evo serisiyle satılıyor.
merakla bekliyoruz yorumlarınızı bence cls yi aratacak:)
kendi adıma mantık a5 gönül cls diyor. çok fazla parametre var, merakla bekliyorum kararı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X