Şimdi Ara

2015 CLS 350 aldım… (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
263
Cevap
3
Favori
20.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamda benim içinde olduğum ikilem…

Arabayı teslim aldım, yaklaşık 5 km kullandım.
    İçine ilk oturuşta hiç yabancılık çekmedim, hiç yadırgamadım, vites hariç, o da vitesin garipliği değilde, benim Mercedes vitesine alışkın olmamdandır diye düşünüyorum.

Öyle yüksek hızlara çıkamadım doğal olarak, ama kalkışı, ara hızlanmaları tatminkar, gaz tepkisi Cls den iyi, ilk boşluktan söz ediyorum, yoksa 620 nm torkla kıyaslanamaz tabi ki. Yalıtım çıktığım hızlara kadar iyiydi, tabi 180-200 lerde denemek lazım, cls 230 da bile çok iyi… Bir iki ani hızlanma yaptım, cls gibi koltuğa yapıştırmıyor lakin hantalda değil…

Ses sistemine ayrı bir parantez açmak lazım, bang-olufsen isim olarak kulağa kalabalık geliyor, ama verdiği ses harman-kardonun yanında standart kalıyor, benim için önemli bir kriter ses sistemi, arabanın en vasat yönü bu maalesef…

Netice; arabayı getirdim garaja koydum, kullanmayacağım, düşüneceğim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• turkeril kullanıcısına yanıt
    Ventus diye bir seri

• Hocam ventus prime olanlar daha bütçe sınıfı lastikler, ventus evo'lar premium ya da yakın araçlarda tercih ediliyor. Bahsettiğiniz araçta evo 3 vardır %99. Bu lastik hem konforlu hem sessiz hem de uzun süre iyi tutuş sağlıyor, all-in-one güzel bir lastik hastasıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 14 Ağustos 2022; 22:41:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İşte bu lastik

2015 CLS 350 aldım…

• leigh_hunt L kullanıcısına yanıt
    Hocam bu lastikle sıfır golf aldığımda (17 inç) tanıştım ve olumlu izlenimlerim oldu. Gerçi şimdi evo3 çıktı bu evo2 ama sonuç olarak iyi bir lastik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Golfte 24 bin km kadar, sonra kendim taktığım 308 de bşraz daha az kullanımım oldu. Performansı hemen düşmeyen çok yönlü bir lastik.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok cimriler yalnız, ne bir hediye, ne bir jest, bir tek ruhsat kabı verdiler, bir küllük verin bari dedim, o bile yok. Mercedes termos ve bardak takımı koymuştu arabanın içine, hatta kutusu termostan da güzeldi, sonrasında adresime anahtarlık gelmişti, bunlar iki anahtarı plastik cırt ile bağlamışlar öyle verdiler, sorsan bunlarda premiyum…

• zotacing kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar,

w204 sahibiyim, evet dediğiniz çok doğru beni aşırı memnun eden bir araç ama c200 bakıyorum şu anda, siz demeseydiniz şüphelenmezdim ama kullanmadığım için bilgim yok, w205 cidden bu kadar dövülmeyi hak ediyor mu? Az değil üzerine 250-300 bin para vereceğim hazırda bir araç bekliyor.

• Merdomable kullanıcısına yanıt
    W204 facelift taş gibi arabadir. Tipik mercedes işçiliğı ve kalitesini her noktada hissettiren bir araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

bend aha 2 ay önce 2013 w204 fl c180 amg selection plus aldım. biraz ön yargılı ve biraz da mecbur kalarak aldım.

ancak araç beklediğimden iyi çıktı. kısa sürede iyi yol da yaptım. bir kere araç gerçekten taş gibi. bendeki 190.000km pek de özenerek kullanılmamış ama işçilik çok iyi.

muadil bmw 3 serisi çok kalitesiz kalıyor. amg olduğu için sert süspansiyon ve sürüş kaltesi çok iyi. bir tek motor bu alt yapıya göre yetersiz kalıyor. 250 cdi bu kasada tadından yenmez.

bu araçtan w205 geçilecekse

1. araç gerçekten donanımlı olmalı. mb türk bakkal hesabı getirdiği standart araçlar olmaz. command, ILS, şerit takip, hafızalı koltuk, elektrikli perde vs olmalı. command olmayan arabayı almayın.
    2. reno dizel motor kesinlikle olmaz. araç çok kötü gidiyor ve sürüş kalitesi yerlerde. makyajlı mercedes motor ise gerçekten çok iyi.
    3. piyasada az sayıda 2.0 motor c250 bezinli var. donanım standart ama motor harika.

w204u çok ararsın 205 fiyasko bir araba

ben anlamadım siz a5i aldınız mi

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

1 senedir kullanıyorum şükür ki kompresör hortumu çatlağı dışında bir sorun çıkartmadı. 2 bin KM sonra 170 bin olacak ağır bakıma girmeyi planlıyorum. Ya da masrafı düşüp araç değişikliği yapacağım. Hazır araç bulmuşken üzerine atlayayım dedim ama w205 e çok olumsuz yorum var, özellikle boş paketlere.

• budak_1903 kullanıcısına yanıt

Baktığım araçta led far dışında bir bir özellik yok açıkcası, aracımdan memnunum ama ev planım başka bahara kaldığı için araç değişimine yöneldim.

Görüştüğüm kişinin aracı halojen farlı bir w205 donanımları inceleme fırsatım olmadı ama farı halojen olan arabada da ne donanım vardır kim bilir, bu arada cam tavan da yok. :)

• en1gma kullanıcısına yanıt
    Aldım tabi, bu devirde 0 araba bulmuşum kaçırır mıyım😂

anladım hayırlı olsun anladığım kadarıyla cls yi veya a5i satacaksiniz

bu arada bugun jaguar xfle yolculuk ettim hayran kaldım arabaya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 15 Ağustos 2022; 17:21:32 >
  • en1gma kullanıcısına yanıt
    Jaguar başka bir alem yaa, tadı damağımda kaldı, bir daha alır mıyım? Almam…

• zotacing kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler, en azından ne olacağını görmek adına seçimleri bekleyeyim, zaten ev alamıyoruz bari para çarçur olmasın.

hocam selam,

evo ve prime özellikleri arasında aşağıdaki gibi farklar var. prime ıslak zeminde ve seste daha iyi gibi duruyor, buna rağmen evo tercih etmeli mi? (SUV sınıfı için)

2015 CLS 350 aldım…
  • ege1903 E kullanıcısına yanıt
    Hocam prime olanı kullanmadım, yorum yapamayacağım. Evo'yu bir tık üst segment lastik olarak biliyorum. Evo2 etiketi 68 ya da 69 idi ama 67 olan goodyear'dan sessiz gelmişti. Evo3'te ses artmış görünüyor 1db ama gerçek hissiyat farklı olabiliyor bunu birkaç defa tecrübe ettim (farklı marka değişimlerinde). Evo'da gözlemim uzun dönemde tutunma özelliğini geç kaybetmesi olmuştu. Aynı marka araçta Goodyear efficientgrip, eg.performance, debica uhp2, michelin p4 ve evo2 kullandım. Evo2 en iyisiydi. Yine aynı araçtayım, üzerinde 2021 michelin p4 geldi ama direksiyon hissiyatı bir tık zayıf mesela.

Adac gibi aynı kurumun yaptığı reel test verilerine de bir bakın isterseniz. Ses db kayıtları da olması lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.