< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 11 Nisan 2017; 11:26:38 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 11 Nisan 2017; 11:26:38 > |
|
En son konuya yazalı 4 yıl olmuş vay be uzun zaman geçti. Araç hala bizde şu an 62 bindeyiz. Lpg takıldı prins tenchnomax devam... 1-)Alınır mı? Bu sorunun cevabı kişide saklı herkese gidecek bir araç değil. Otomotiv beklentisi çok değişken. -Kullanması oldukça basit bir araba stop etmez yokuşta kaymaz sarsıntı yapmaz kararsızlık yaptığını görmedim. Sürüşü kolay rahat efor sarfetmiyorum. Aile aracına benim kendi aracımı ekledim i20 1.4 crdi halen bunu kullanıyorum. -Yakıtı lpg ile çok az bu dönemsel bir durum lpg şu an diğer tüm yakınlarda ucuz. -Sessiz konforlu bir araç isteyene gitmez. B sınıfı için yol sesi fazla ayrıca küçük motor basarsan gider ama basarsan da çok ses çıkarıyor. Ben sakin kullanmaktan yanayım. -Araçta güç bekliyorsa biri zaten bakmanası lazım 80bg 1.2 ve atmosferik -Bölgesinde hiç servis yoksa alınmaz bana 1 saat servis başkasına 4-5 saat olabilir. Sorun olur yol masraflı başka ustaya gidersin arabayı hiç görmeyen usta nereyi nasıl sökeceğini bilmeyebilir tırnak kırabilir bunlar olan şeyler servislerdeki adamlar en azından görmüş oluyor. - Çok şey sayılır gerçekten alınır alınmaz kişiye göre değişir ben kendim şu an alacak olsam almam mesela denk değil daha pahalı ama i20 yi satıp manuel megane tce bakacağım gelecekte benim için otomatik şart değil. Tam Otomatik rahat bir vites ama o kadar ağır ayağımı ağrıtacak trafiklere girmiyorum. 2-) Şanzıman olayı kişiye göre değişir 200 binde neden bozuldu 80 ve 160 binde yağ değişti mi bilemem ben 200 e yaklaşmadım bile ki sorun açmaması benim km için doğal (60 bin civarları) 3-) Yokuşlarda herhangi bir atmosferik araçla gaz vermezsen ve bu nedenle hızı 70 e düşürürsen zorlanırsın. Toparlamakta zorlanır araç... Yokuşta motoru boğmayacaksın gaz isterse çekinmeyeceksin gazı kökleyeceksin tasarruf olmaz dersen yokuş varsa bir yolda tasarrufu unut düz yolda az yakılır. Bu araç boşken hantal değil dolu iken yolcu bagaj vs hantal her araç yokuş çıkıyor ama tutup turbolu araçlarınki gibi olmaz i20 dizel 90bg arada fark 10bg ama tork farkı ile birisi gazladığımda aynı yolu 120-130 ile çıkarken diğeri 90-100 lerde kalıyor. Sürücü tecrübesi kısaca atmosferik alıyorsan karşılaşacağın yokuş performansı bütün araçlarda aşşağı yukarı aynı aracın gidip gitmeyeceğini sen belirlersin. Bağırırsa gider. 4-) Yedek parça işi zor servis bile sipariş geçiyor kendi deposunda parçası nadiren olur onlarda kaporta fln kazalar nedeni ile tutulan stoklar. Parçalar pahalı ithal araç parçaları ayırıyorum sarf malzeme vs rahat bulunur çünkü 10 aracın da aynı filtresi Swift i10 attrage vs gibi öte yandan bu araca özgü olan parçaların bulunurlar nadirdir. Ustası büyük şehirlerde olur ilçelerde küçük yerlerde olmaz. Servise iyi diyemem temsa idare eder olabilir max... |
|
|
|
|
|
| _____________________________ |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|