|
2014 PHİLİPS 3DTV (89. sayfa)

-
-
Pus9109 kullanmaktayım.. Playstation 4 pro aldım. Yazılımımı güncerlledim. 2160p bir kez gördü bir daha görmedi. Siyah ekrana düşüyor. Yapabilen var mı? 7809, 7909, 9108 ve 9109 sahipleri arkadaşlar alan varsa bi bakabilir mi? -
HDMI 1 Girisine takip oyle deneyin ps4 u
2160p goruntu alabilmek icin tv nin hdmi 2.0 cikisini kullanmak gerekir buda philips lerde hdmi 1 de bulunuyor genelde. -
Merhaba arkadaşlar
Araştırmadan tv almanın izdirabini yaşıyorum.7809 aldım.
Bu tv nin hdmi leri 2.0 değilmiş.Harici uydu ile trt4k izleyebilir miyiz.Bazilari yazılımla kendi uydusunun izlediğini soyluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PFK6309 kullanıyorum. Tvnin kendi uydu yayınını izliyoruz, işimizi görüyor. Ancak az önce yeniden kanal arama yaptım, Teve 2 çıkmadı. FB tv hiç çıkmıyor. Bu kanalları tek tek arama yöntemi var mı acaba ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Philips 43PUK4900/12 kullanan arkadaşlardan ricam 4k kanallarının olduğu türksat ve hotbirt çanaklarım var,kanal listelerini paylaşabilirlemi?Kendim taratarak kanal listesi düzenledim.
-Bu tv yi kullanan arkadaşlardan diğer ricam en iyi görüntü renk ayarları nasıl olmalıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 8 Ocak 2017; 12:17:54 > -
Arkadaslar,
65pus9809 serie tv buldum, siz tavsiye edermisninz acaba? Birde 55pus8809 var, fiyatlari: 55'', digerinin nerdeyse yari fiyati..Yurtdisindayim bu arada.
sony lg philips acaba hangi markayi secmeliyim 55'' ve uzeri icin? -
quote:
Orijinalden alıntı: mechan
Arkadaslar,
65pus9809 serie tv buldum, siz tavsiye edermisninz acaba? Birde 55pus8809 var, fiyatlari: 55'', digerinin nerdeyse yari fiyati..Yurtdisindayim bu arada.
sony lg philips acaba hangi markayi secmeliyim 55'' ve uzeri icin?
Fikri onerisi olan varmi arkadaslar? -
quote:
quote:
Arkadaslar,
sony lg philips acaba hangi markayi secmeliyim 55'' ve uzeri icin?
Fikri onerisi olan varmi arkadaslar?
Sharp panasonic gibi Japon markalarini tercih edin
Sony i 3. Planda bırakın -
Televizyon şimdi de SSL Güvenlik Sertifikası Doğrulanamadı hatası veriyor. İnternet bağlantısını kesmekte buldum çareyi, çözümünü bilen var mı ? -
-
öncelikle senin adına üzüldüm. daha bilgili arkadaşlar tavsiye verecektir ama bence bu ürün ayıplı bir üründür. outlet ürün de olsa henüz 2 yıl olmadan bu hale gelmesi çok saçma. sonuçta 7500 tl vermişsin, 1500 tl değil ki 2 sene kullanım için ideal olsun -
2014 Philips 4K tvlerde xbox one s için 4k görüntü alabilen var mı? -
Hocam evvelden Samsung TV kullanırken aynısı başıma gelmişti, 120 TL’ye güç kartı değişmişti. Panel olacağını zannetmiyorum.
Philips 49PUS6101 ve 24PFS5231 olarak iki tane televizyon aldım. Ancak 24 inch için servis kurulum ücreti istiyor. Genel merkezi aradım küçük televizyonlar için kurulum ücreti talep ediyoruz dedi. İki ürünü de iade ediyorum.
Philips 55PFS7109 Smart TV ile sorunsuz Youtube izlerken; birkaç aydır uygulama açılıyor, ana sayfadaki videolara tıklarsam düzgün oynatılıyor vs, ancak ana sayfada görünenler dışındaki videolara gitmek istediğimde uygulama düzgün çalışmıyor. Video izlerken de aşağı tuşa basıp ilgili vs. videolara bakmak istersem yine navigasyon düzgün çalışmıyor. Sanki Youtube tarafından html kodlarından kaynaklı bir uyumsuzluk var gibi. 2014 model Philips SmartTV kullanıp Youtube uygulaması düzgün çalışıyor mu bilgi verebilecek olan var mı?
-
Aynısı hocam bende de, iyice ayar olmaya başladım. Youtube'da videolar arasında gezemiyorum. Ana sayfadaki 3-4 videodan birini açabiliyorum sadece.
-
Google'a hem uygulama içinden hem harici olarak durumu iletmiştim ancak bir değişiklik olmadı. Pazartesi günü 08502224466'den Philips'e de durumu belirteyim bakalım işe yarayacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fixx -- 20 Haziran 2021; 13:16:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: FixxGoogle'a hem uygulama içinden hem harici olarak durumu iletmiştim ancak bir değişiklik olmadı. Pazartesi günü 08502224466'den Philips'e de durumu belirteyim bakalım işe yarayacak mı?
Youtube uygulaması düzelmiş, sadece bazı ikonlar düzgün yüklenmiyor ancak kullanıma engel değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X