Şimdi Ara

2014 PHİLİPS 3DTV (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
34
Favori
144.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba.

Paylaşım için teşekkürler. Bu deneyimi nerede yaşadınız acaba. TV henüz stoklara girmedi. 8809 içinde ufak bir inceleme olsa harika olur.
    TV deki görüntü işleme ne durumda. önemli olan genel izlenimleri paylaşırmısınız.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliseçkin

8109 kısa bir deneyim

http://www.youtube.com/watch?v=dqqs9TyBx98&feature=youtu.be

okadar tvnin smart olayını test ettim bu kadar keyif vereni görmedim açıkçası gerçi videoda kumandayı ilk elime alışımdı ondan biraz daha acemilik var

ayrıca bildigim kadarı ile 6 serisindede uhd olucak uygun fiyata çözünürlüğü yüksek olsun diyenler için 6809

Valla benim gönlümde yatan tv bu ambilihgt ve kumandasında klavye oluşu arti arti start olayindada en iyi konuma geldi görüntü kalitesinde iyidir bence philips bu sonuçta gecen sene çok kaliteli paneller kullandılar. Ama iste fiyatı çoktur 2013 serisi Tv'ler bile hala çok pahalı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PFK7109 teknosa'da vardı magaza girişine koymuşlar görüntüsü baya güzeldi. Geçen sene bu zamanlar Philips tv konusu baya hareketliydi bu sene yavaş kaldı.7109 alan oldumu şuraya bir inceleme vb bekliyoruz 😉

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliseçkin A kullanıcısına yanıt
    Hocam 6809'un fiyatı yaklaşık ne kadar olacak ve android mi kullanacak biliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Hocam 6809'un fiyatı yaklaşık ne kadar olacak ve android mi kullanacak biliyor musunuz?

sadece 8 serisi android olucak onun haricinde 6809un çıkış fiyatı muhakak yüksek olur ama 7809un 5499 liradan çıktıgını düşünür ve 5199a düşüyorsa büyük ihtimal 4499 - 4999 arasında seyreder
  • quote:

Orijinalden alıntı: dJ_bLoW

Merhaba.

Paylaşım için teşekkürler. Bu deneyimi nerede yaşadınız acaba. TV henüz stoklara girmedi. 8809 içinde ufak bir inceleme olsa harika olur.
    TV deki görüntü işleme ne durumda. önemli olan genel izlenimleri paylaşırmısınız.

Teşekkürler.

philips tanıtımında çok kısa bir süre deneyimleme şansı buldum

öncelikle smart tv den beklentimi tam olarak karşıladı diyebilirm menü içindeki dolaşım hızı çok çok iyi android bir cihazda yapabildiğiniz herşey yapılabiliryor 6 çekirdekli bir işlemcisi var onun haricinde söylenen haraket sensorüyle çalışan bazı uygulamalar sanırım tam çalışamıyor. joystick baglayıp oyun oynanabiliyor. ancak çift kişilik bir oyun deneyimini deneyemedim.

tvde dahili bir kamera var ve kumandadan otomatik açılabiliyor elle kontrol sistemi var ayrıca kameranın görevi uzaklık sensoru olarak çalışıp izleyicinn uzaklığına göre keskinlik ayarını otomatik yapıyor.
    kumandası klavyeli ve pointerli artı olarak mikrafon eklenmiş sesli arama ve komut destegi var ancak tanıtımdaki modelde ingilizce ses destegi vardı.

national montion denen bir özelli eklenmiş haraketli görüntülerde daha iyi bir görüntü elde etmek için

2 adet uydualıcısına sahip bu da bir kanalı izlerken bir baska kanala oynayan yayını kaydetmenize yarıyor. uydu alıcıları tüm yayın tiplerini destekliyor karasal 2 vs

pencere içinde pencere olayı var aynı anda 2 yayını ekranda oynatabiliyorsunuz sadece seçtiğiniz yayının sesi geliyor.

8809 modelini göremedim malesef tanıtımda yoktu. haricinde anlatılan bir model daha var 9709 veya 9809 modeli olması lazım ondada kusursuz parlaklık özelliği vardı ancak deneyimleme şansına erişemedim.

smart tv olarak görüntü ve işlevselliği çok iyi 8109 modelinin üst seviye tv alıcakların eğer beklemede sorun olmayacaksa bu ürünü beklemelerini deneyimleyip karar vermelerini tavsiye ederim

• Beyler bir kaç gün içinde tv alıyorum. Ancak ikisi arasında kaldım.

55PFS7109 (2014)

55PFL7108 (2013)

2013 model olanda 3 taraflı ambilight var. Ama çok sorunlu bir tv diyorlar. Sizin düşünceleriniz neler ?
  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    7109 için kullanıcı yorumu bulmanız şuan için çok zor,7008 de yazılım problemleri vardı. 7109 almanız bence daha iyi olur 7008 eski seri oldu artık.7109 Mağazalarda vardı görüntü kalitesi olarak bana 7008 den biraz daha net gibi gelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Beyler bir kaç gün içinde tv alıyorum. Ancak ikisi arasında kaldım.

55PFS7109 (2014)

55PFL7108 (2013)

2013 model olanda 3 taraflı ambilight var. Ama çok sorunlu bir tv diyorlar. Sizin düşünceleriniz neler ?

Ne gibi sorun varmış ben şuana kadar magzadaki 7108lerde hiç sorun yasamadım 6 serisinin bir üstü dts var 3 taraflı ambilight 7109 da 2 taraflı ayrıca 7108 bana göre daha şık duruyor şuan için kapalı kutu var teknosa stoklarında
    7008 de o kadar sorun falan yok .... sadece en belirgin sorun hdd ile film izlerken sorun yaşayanlar oluyor. smart zaten belli philipste ağır ama samsung hariç iyi smart yok .

son dönemlerde en sorunlu philips 6877 idi ...
  • @sonic35

Benim de gönlüm 7109'dan yana ama ambilight aklımı çeliyor.

@aliseçkin, @666azazel

7108'in forumdaki konusunu sayfalarca okudum, sorundan başka bir şey yazmamış millet.
    her marka model de sorun var en üst modelide alsan sorunlar çok .

beklentiye uygun tv seçmek gerekir

mesela 7008 smart için alınmaz. ambilight ve görüntü kalitesi için alınır .

7xx9 serileri şuan performans olarak tam bilgi yok bişey diyemem .
  • 666azazel kullanıcısına yanıt
    Benim tv'den beklentilerim görüntü, ses, ambilight. Yok smartmış 3Dmiş bir kere bile kullanmam.

Sitelere şöyle bir baktım 7008, 300 TL civarı daha ucuz 7009'dan.
  • PHILIPS 55PUS8809/12 Vatan ın stoklara girmiş 6.999 tl

Edit:stoklarda olmasdığı halde satışta,telefonla arayıp bilgi aldım ön sipariş dedi üçkaatçılar!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elninoartist -- 12 Haziran 2014; 22:04:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunların cevabını buldum mu hangi marka tv,model karar vereceğim .

6000 serisi panel kaç Hz ?
    Lg panel ve Tpv panel arasındaki fark ne ?
    Smart tv yazılımında bir iyileştirme varmı ?
    Dünya kupası var diye Tv satışlarının %20 artması beklenirken Philips neden geç kaldı ?
    2014 serisi önceki yıl serilerine göre biraz daha ucuz özellik olarak kısılmış çıktı.2014 tv'ler yeni gelmesine rağmen şuan fiyatlar 2013 tv seviyesine geldi.

• 6000 serisi ve daha altı 50 hz.
    7000 serisi ve daha üstü 100 hz.

2013 modellerde 8000 serisi ve daha üstü 200 hz idi.

Zaten ilk sayfadaki fotolardan birinde liste halinde yazıyor 2014 modellerin özellikleri.
    O zaman Philips de 7109 kaldı.1.sayfa da 47PFK7109 2.900 TL yazıyor bu fiyat nerede ki ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sonic35

O zaman Philips de 7109 kaldı.1.sayfa da 47PFK7109 2.900 TL yazıyor bu fiyat nerede ki ?

O fiyatlar avrupa pazarı baz alınarak euro hesabıyla yapılmış tahminimce.Şu an çoğu yerde 3100 lira civarında 7109.Yalnızca bu çarşamba günü yalnızca bir günlüğüne hepsiburada.com'da 2949 lira olmuştu.100 lira da bonus puan hediyesi vardı.Bende 7509'u merak ediyorum ama Türkiye'ye gelmeyecek heralde.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Profesor -- 13 Haziran 2014; 12:34:46 >
  • Az önce philips müşteri hizmetlerini aradım ve 7509'u sordum.Ürünün Türkiye'ye gelmeyeceğini söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.