Şimdi Ara

2014 PHİLİPS 3DTV (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
34
Favori
144.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sorduğum modelleri kullanan yok herhalde!!!
  • Philips 8809 ne zaman satışa çıkacak bilen var mı? (Vatanda yok)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7109 veya 7008 al veya 7008e alternatif 7108 modeli 2013 modeli bnm daha cok hosuma gidio ama 2014 model yazilimi daha iyi diyorlar

8809 modeli agustos gibi cikicak buyuk ihtimal sonuna dogru

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün teknosadan 42PFK6309/12 modelini 1749 tl ye aldım LG42LB670V ve SNOY42W815B modelleri arasında kararsız kaldım kafat philipste karar kırdım bana göre bu 3 model arasında en hoşuma giden görüntü philipis oldu 3D olarak sony ve philips LG sadece ıvır zıvır naylon büssürü abuk subuk özellik dolu ve 3D hiç hoşuma gitmedi iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum servis gelsin kursun kullanınca yorumları eklerim :))
  • arkadaşlar Philips 47PFK6109 modelini almayı düşünüyorum. tavsiye eder misiniz? yorumlarınız nelerdir? samsung 48'' 6270 ile arasında 100-200 tl fark var hangisini önerirsiniz?

televizyon hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. ayrıca 200hz frekansında (arkadaşım bunu özellikle söyledi 100-200 farkı ne onu da bilmiyorum) 2000 tl civarında 46-48'' led tv öneriniz var mı?
  • Nasıl bir satış politikasıdır bu yaw! Dünya kupası bitimce mi satışa çıkacak 8809 modeli?
    Şeytan diyor git samsung curved uhd al !!!!

• philips smart özelligi çok hantal menü geçişleri bazen donuyor derecesinde yavaşlıyor internet yavaş flash player yokmuş sonradan ögrendim almadan bilseydim almazdım netten film izliyemedikten sonra ne işe yarıyacak smart uzak durun philipsden
  • narko02 N kullanıcısına yanıt
    8809 da android var,değerlendirmeniz androidli philips i de kapsıyor mu?

• elninoartist E kullanıcısına yanıt
    Philips 2014 42 PFK6309 MODELİ İÇİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narko02 -- 24 Haziran 2014; 20:34:31 >
  • Android'li philips'ler ağustos ayı içinde Türkiye'de olacak sebebi ise Tpvision'un Tpholding'e devredilmesi,yani tv Bölümü'nü yeniden yapılandırıyorlar,bundan dolayı üretim iki ay
    kadar aksamış durumda.android'li philips'ler için biraz daha beklemek gerekiyor.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Acil öneriye ihtiyacım var.Bu hafta TV alıyorum.46pdl8008 3000 TL ve ya 46w905 4000 TL ikisinde kapalı kutu ne yapmalıyım.Ya da yeni 48pfs8109 u beklemeye değer mi?Bildiğim kadarıyla 100 hz olucak bu model.önerilerinizi bekliyorum

• uzun07 U kullanıcısına yanıt
    48pfs8109 diye bir model yok. 55pfs8109 mi demek istedin?
  • dadas-25 D kullanıcısına yanıt
    8 serisinde 48 ve 55 var ama 48 inç Türkiyede şuan yok ...

55 inç var ve fiyatının yazdım.
  • 42pfk6309 tv aldım ama ne yorum ne inceleme hiç bir şey bulamıyorum.inşallah iyi çıkar televizyona hiç talep yok sanırım.bilenler iki kelime bir şeyler yazarlarsa müteşekkir olurum.
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    İlk incelemeyi senden bekliyoruz, inşallah memnun kalırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: niyaziethem

İlk incelemeyi senden bekliyoruz, inşallah memnun kalırsın

yeni mesaj görünce sevindim hocam tv hakkında birşeyler yazıldı sandım :)

televizyonu biraz internetten araştırdım ama çok bilgi yok malesef.sonra vatanda görünce alıp denemeye karar verdim ne bir inceleme var ne doğru düzgün yorumlar hiç bir şey bulamadım.bende samsung 40ue6340 var bunu annemler için bakıyordum.eğer çok hoşuma giderse belki annemlerle değiştirirdim.yarın eve gelirse bir kaç gün içinde görüşlerimi yazarım ama yalan iyi değil,içime korku düştü yani.hayırlısı artık.iyi akşamlar dilerim.
  • sawolverine kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyatlardaki lg ve samsung modellerinden daha çok memnun eder seni,
    Philipsin görüntü kalitesi iyidir,yarın ön inceleme yaparsan memnun oluruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niyaziethem -- 1 Temmuz 2014; 0:02:24 >
  • Merhabalar,

Bu cihaz hakkında menü ve kanal geçişleri yavaş diye yorumlar var. Satın alacağım siz ne düşünüyorsunuz?

http://www.kliksa.com/urun/philips-42pfk630912-ambilight-dvb-s-fhd-3d-smart-led-tv-4-gozluk/980003602

PHILIPS 42PFK6309/12
  • 42 pfk 6309 kullanıcısıyım kanal geçişleri idare eder 2 sn'dir. Görüntü kalitesi iyi ama tv çift çekirdekli olmasına ragmen menüler arası kasıyor smartı ise çok kötü flas player olmaması e büyük eksisi düşünenler bir daha bir daha bir daha birdaha birdaha düşünsün derim
  • Arkadaşlar eski seri 6 veya 7 serisi o bulamıyorum hepsi teşhir ürünü bu nedenle 47pfk6589 ile 47pfk7109 arasında kararsız kaldım kullanan varsa ve tavsiyelerini bildirirse sevinirim. Televizyonu amblight özelliği ile sadece televizyon seyretmek için almayı düşünüyorum ayrıca 50hz panel (6589-sağda ve solda yanlış görmediysem 4 lamba var) ile 100 hz panel (7109-sağda ve solda yanlış görmediysem 7 lamba var) arası için 400 tl ek para vermeye değermi acaba tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.