Şimdi Ara

2014 PHİLİPS 3DTV (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.779
Cevap
34
Favori
144.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modeller için kesin tarih bilgisi olan var mı? Ve yaklaşık fiyat tahmini olan? 42" 7109 ve 7509 modellerini beğendim. (Ambilight farkı var sadece sanırım)

Bu arada 2014 model TV ler ile ilgili hemen bütün ihtiyaç olan markaların konularını açmışsınız. Çok teşekkürler, bu sayede 2014 sony leri direk eledim. 42" olanlarda gerçek 100 hz panele sahip modeli olmadığını gördüm diğer konudan.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben de Sony'de umduğumu bulamayıp Philips'e yöneldim. Philips 42pfk7509 baya güzel gibi ama bir önceki Avrupa fiyatlarına göre en az 3200 tl falan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 13 Mayıs 2014; 11:14:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz,zaman ilerledikçe yeni çıkan modeller daha kaliteli olacak diye bekliyoruz,tam aksine,tüm markalar sözleşmiş gibi sürekli seviye düşürüyor.Philipsin 2014 serisinden f/p olarak kimse aradığını bulamayacak gibi.umarım yanılırım.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    tşkrler.....bütün markaların konularını açtım bazıları hariç geçen dönemde düşünmüştüm ama bu yıl anca oldu yabancı sitelerden arakladıklarımı paylaşıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 666azazel -- 14 Mayıs 2014; 3:08:44 >
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    bütün markalar aynı maliyet artıyor kalite düşüyor ...
  • Fiyatlar Güncel (23.05.2014) daha fazla para vermeyin....
  • Tp visionun kendi ürettiği paneller İps mi Va mı?

• niyaziethem N kullanıcısına yanıt
    işte onu bende bilmiyorum ekranı elleyince sanki va panel gibiydi ... tam bilgim yok şuan.
  • Yeni Seriler Vatan listelerine hiçte fena olmayan fiyatlar ile giriş yapmış.

• 7509 ne zaman satisa sunulacak bilgisi olan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse Philips düşünmüyor herhalde. Konu çok yavaş ilerliyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Kimse Philips düşünmüyor herhalde. Konu çok yavaş ilerliyor .

Daha Türkiye'de satılmaya başlanmadı ki. Insanlar görmediği şeyi ne yapsın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theraptorx

quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Kimse Philips düşünmüyor herhalde. Konu çok yavaş ilerliyor .

Daha Türkiye'de satılmaya başlanmadı ki. Insanlar görmediği şeyi ne yapsın?

Mesajı attıktan sonra daha satışa çıkmadığını öğrendim.

• philips tv lerin görüntüsüne sesie ambilight özelliğine bayılıyorum.
  • Yeni Serilerinin TR'ye girişi yasaklandımı acaba?
    Dünya Kupasınada birşey kalmadı.
  • akkaynak kullanıcısına yanıt
    Aynen neden bu kadar geç kaldı ki. Zaten bir türlğ karar veremedim ne alacağıma. Philips'i inceleyim diyorum hiçbir yerde yok.

• Almanya daki sitelerden 7500 serisini inceleme yapıyorum. Yanlışlıkla sipariş veresim geliyor:)))) Gelir mi acep???
  • Yeni modeller çok güzel duruyor bence. Özellikle 8000 serisi çok iyi. Ultra hd de şu an için çöp. Hd yayını zor buluyoruz zaten. Boşuna full hd yayınları olduğundan daha kötü izlemeye sebep olacak. Kaldı ki 1m kadar yakına gelmedikçe hissedilecek pek fark da oluşturmuyor. 2015 modeller çıktığında punduna denk getirip şunu ucuza düşürsem yeter bana. Geçen seneki modeller için böyle birşey olmuştu.

• utku007 U kullanıcısına yanıt
    Aynen bende birader. Size bir soru sorayım. Hepsiburada com. da 42PFK6309 2000 TL, 42PFL7008 ise 2500 TL. biri 2014, 2 taraflı Ambilight diğeri 2013, 3 taraflı Ambilight. Başka fark var mı? Hangisini tercih edeyim. Acil cevap bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.