Şimdi Ara

2014 Model Ford Fiesta 1.6 Powershift Trend alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim neredeyse sadece İstanbul şehiriçinde kullanacak. Uzun mesafe olarak Şişli - Büyükçekmece olur, belki Altınoluk civarların gidilebilir. Senede maksimum 10.000km yapar diye düşünüyorum.
    Otomatik olmalı.
    İyi bir sürücüdür ancak yaklaşık 6 senedir araç kullanmadı.
    2 yaşında bebekle birlikte 3 kişilik aileyiz.

Bütçeyi biraz aşsa da güvenlik paketi ile birlikte yaklaşık 46.000 TL'ye alabiliyoruz.
    Alternatif olarak 2013 model sıfır Nissan Micra Match CVT 1.2 alabiliriz, 41.000 TL civarına geliyor ancak şahsi fikrim 5000 TL daha bütçeyi zorlayıp Fiesta almak olur.

2. el piyasasında çok dolandırıcılık dönüyor, o yüzden tercih etmek istemiyorum.

Görüşlerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız?

• Sanırım sıfır almaktan bahsediyosunuz. 1.0 ecoboost PS daha mantıklı olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle 1.0 ecoboost 100hp 170 tork powershıft otomatik alın eski nesil 1.6 T-VCT ALMAYIN 105 LİK AMA ÇOK YAKAR ÜST DEVİRLERDE PERFORMANS VERİR alt DEVİRLERDE CANSIZ MOTOR turbo yok ve hacmide büyük kolay gelsin derim sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gangren

Eşim neredeyse sadece İstanbul şehiriçinde kullanacak. Uzun mesafe olarak Şişli - Büyükçekmece olur, belki Altınoluk civarların gidilebilir. Senede maksimum 10.000km yapar diye düşünüyorum.
    Otomatik olmalı.
    İyi bir sürücüdür ancak yaklaşık 6 senedir araç kullanmadı.
    2 yaşında bebekle birlikte 3 kişilik aileyiz.

Bütçeyi biraz aşsa da güvenlik paketi ile birlikte yaklaşık 46.000 TL'ye alabiliyoruz.
    Alternatif olarak 2013 model sıfır Nissan Micra Match CVT 1.2 alabiliriz, 41.000 TL civarına geliyor ancak şahsi fikrim 5000 TL daha bütçeyi zorlayıp Fiesta almak olur.

2. el piyasasında çok dolandırıcılık dönüyor, o yüzden tercih etmek istemiyorum.

Görüşlerinizi ve önerilerinizi yazar mısınız?

hem yakıt hem vergi hemde donanımsal olarak micra daha doğru tercih gibi duruyor.

• Gncl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlerde lpg düşünmem derseniz 1.0 Ecoboost.Lpg için 1.6

Her halükarda güvenlik paketi ekletin bence

Edit:Konu hortlamış.Bende diyorum 2014 kaldı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Leopard*** -- 3 Mart 2015; 10:59:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.