Şimdi Ara

2014 Fizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hiç kusura bakmayın sınav geçen seneye göre kolaydı.Ben kimya yapamıyorum diye kimyaya çalışmadım fizikten bir sürü sözel soruya çalıştım.Ama sözellerden yana pek soru çıkmadı.Modern Fizik atomlardan kuarklar gibi mekanik olmayan konuları çalışan ve diğer mekanik konularla ilgili biraz konuyu bilen biri 20 net üzeri rahat yapardı.Yanlışsa yanlış deyin çalışan biri 20 net yapmalıydı.

Edit:düdüklü tencere sorusunu ne yaptınız basınçtan dolayı kaynama noktası artıyor normalde ama sınavda basınçlı şıkkı mı işaretleyeyim yoksa kaynama noktasıyla alakalı olanı mı karar veremedim ne yaptınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 21 Haziran 2014; 18:19:58 >

• Mekanik kısmı da zordu bence, manyetizma fazla yoktu, atış yoktu geçen seneye göre biraz daha zor olduğunu düşünüyorum.
    Edit: Konuyu biraz bilmek yetmiyordu mesela açısal momentum sorusu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Englishman In New York -- 21 Haziran 2014; 18:00:16 >
  • Özellikle biyoloji o.ü geçen seneden sor bir sınavdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hepsinden ayrı ayrı 20+ bekliyorum fakat sınav zordu
  • ilk defa süre yetmedi fizikten.zordu bildiğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kimyada sadece organik kimya yapardım bir kaç tane normal soru yapardım 15-16 yapınca bırakırdım dershanede bu sınavda organik yapamadım çok zordu bence organik diğer taraflar iyi geçti iyi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1270393

Beyler hiç kusura bakmayın sınav geçen seneye göre kolaydı.Ben kimya yapamıyorum diye kimyaya çalışmadım fizikten bir sürü sözel soruya çalıştım.Ama sözellerden yana pek soru çıkmadı.Modern Fizik atomlardan kuarklar gibi mekanik olmayan konuları çalışan ve diğer mekanik konularla ilgili biraz konuyu bilen biri 20 net üzeri rahat yapardı.Yanlışsa yanlış deyin çalışan biri 20 net yapmalıydı.

Kesinlikele katılmıyorum biodan 2 boşum var 4 -5 tane emin olmadığım var...söylesene nesi kolaymış kolay olsa en kötü 24 yapar çıkardım full bio kastım...SONuÇ: bu mu koalylıkllkk geçen seneye göre kesinlikle zordu ki geçen senem vasattı ona rağmen o zaman çözerken bile anlamıştım kolaymış ya ama ben yapamdım demiştim şimdiii son 20 dakika 6 boşum var döne döne 2 ye indirdim. bu muuuuu kolaylık ..buysa haklısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saksıdakihayat -- 21 Haziran 2014; 18:09:25 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    345 AYT Fizik vs 3D AYT Fizik
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 5 saliselik soru da vardı kabul (aldosteron) ama genele bakıyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sınav eksiksiz çalışan biri için gerçekten çok kolay.
    orta halli biri için zor
    bilmeyene zaten sbsden basit
  • geçen senenin fiziğini gördükten sonra az çok soruların artık nerelerden geleceğini herkes gördü.Geçen sene bi milattı bence hem matematik hem fizik açısından
  • Kimine göre zor kimine göre kolaydı. Adam 10 net istiyor diyelim. 20 tane kolay 7 tane zor 3 tane de çok zor soru sordular. 13 net yapınca kolay der.
    Ama hedef fulle yakın olunca zor gelir sınav.
  • 2012 ve 2013 ün lys lerini çözdüm ama bu kadar zor fizik görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.