Şimdi Ara

2014 Dünya Kupası | FİNAL | Şampiyon ALMANYA (1052. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28.966
Cevap
62
Favori
428.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neymarin nasıl bir insan olduğu suratında belli.babası dolandırıcıliktan tutuklandı.ailecek sahtekar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hames ayağına top gelince aynen bozuyolar adamı sert faulle. çirkef brezilya
  • Su teofilo tam çöp. Alsana martinezi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram_abi

Neymarin nasıl bir insan olduğu suratında belli.babası dolandırıcıliktan tutuklandı.ailecek sahtekar bunlar.

• Şu spikere nasıl maç veriyorlar anlamıyorum. Herif çöp bilgiler yığını resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sükut-u Hayat

quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

James Rodrigez Kolombiya kalecisinin kızıyla evliymiş üstelik bir de kızları varmış la

kardeşiyle

Ah şu twitter
  • Hadi kolombiya hakeme inat

• ASDHASDHASHAFAASHD

• quote:

Orijinalden alıntı: Amiller

James Rodrigez Kolombiya kalecisinin kızıyla evliymiş üstelik bir de kızları varmış la

evet james 22 ospina 25 yaşında

kolombiyada doğmadan 20 sene önce doğmayan çocuk, çocuk doğuruyormuş diye biliyorum ben
  • james'e çok sert oynuyorlar. quardado'da ikinci yarı düzelirse ve şu Teo yerine Martinez girerse Kolombiya bişiler yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

hakem hakem diye başladı yine millet. anlayın artık kimse brezilya kalitesinde değil bu turnuvada .

At gözlügünü cıkar sen bi önce
  • Hakem allaha emanet düdükle geziniyor:)

• Yahu ne kadar itici oynuyor brezilya öyle..

Lan zaten 1-0 öndesin derdin ne. Barajı bozmalar, sürekli james'e faul falan. Hakem de sürekli hız kesiyor brezilya lehine. Golden sonra ota şeye faul çaldı 2-3 dakika boyunca. Gıcık kaptım, öyle böyle değil hem de.
  • Almanyayi da rahat eleriz gelsin kupa

• Bugüne kadar izlediğim futbol zekası ve tekniği en kötü Brezilya

• arkadas bu hakemin italya uruguay macida rezaletri nie tekrar mac vermisler

frikijte brezilya erken cikti garanti penaltiydi. sirf ev sahibi diye torpille bala mala sampiyon olacak brezilya cok yazik

• Sırf ev sahibi diye Finale kadar çıkaracaklar heralde ilk kez hırslı gördüm ki o da tonla çirkeflikle birlikte, direk verselerdi kupayı brezilyaya, Almanya bunları bi fortlasa da raharlasam, mıçayım öyle fifaya da dünya Kupasına da

• Sanki hatalar türkiyeye yapılmış gibi hissediyorum. O kadar çok hakem hatası varki... Özellikle fernandinhoya şimdiye çoktan sarı çıkmalıydı, adam resmen kasap

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackwater

hakem hakem diye başladı yine millet. anlayın artık kimse brezilya kalitesinde değil bu turnuvada .

Heralde yine fifa'daki brezilya'dan bahsediyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bogota

yalnız brezilya kolombiyayı kitledi böyle oynarsa alamnyanın şansı yok brezilyaya karşı çok akrasif oynuyorlar

Hakem biraz adil davransa böyle olmazdı Fernandinhonun ne yapması lazım sarı kart görmesi için 10 faulden 7 sini o yapıyor mübarek hala kartı geçtim uyarı bile almadı hepsi de sert fauller. Kolombiya ya karşı çalamama kolay gelsin Almanya da göreyim çalmasın da o düdüğü yedirmiyorlar mı adama. Hakem sayesinde ittire ittire yarı finale kadar çıkartırlar ordan sonrası Almanya tokatlar geçer
  • 
Sayfa: önceki 10501051105210531054
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.