Bildirim
2014 C-Class YENİ FOTOĞRAFLAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mercedes kendine gelmeye başladı.
Fakat yıl 2014 oldu, hala böyle arabalara manuel vites koyuyorlar.
Otomatiğe alışan bir insan için manuel vites resmen işkence._____________________________ 
"Sokak köpeklerine selam vermek, adam olmaya çeyrek var demektir." -
bu araba gözüme çok hoş göründü..neden acaba!!!!!!!!! _____________________________ -
manuel c class
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarx -- 11 Ocak 2014; 2:55:47 >_____________________________
-
Biraz boş gibi geldi araç heralde jant ve vitesden
edit: koltuklar da kumaş heralde bayağı boş model gibi ama yinede güzel duruyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transverse -- 11 Ocak 2014; 2:17:58 >_____________________________ -
Gene aynı renk
Nefretimsin b.k rengi_____________________________ -
Yangın tüpü neden orada, ayağıma takılmasa bile psikolojik olarak rahatsız olurum. _____________________________ -
ABD ve manuel. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Güzel değil deyince kızıyorsunuz
_____________________________ Scientia est Potencia -
quote:
Orijinalden alıntı: tarx
manuel s class
c class
_____________________________ -
Şu renk aracın içinde güzel duruyor da dıştan aracın hatlarını göstermiyor en son alıcagım renklerden biri bu :)
Yıl 2014 manuel diyen olmuş ta Premium markaların manuel alan müşterileri var.Yoksa MB satar mıyım aceba diye üretmiyor.._____________________________
"No color will ever be brighter for me than black and white." - Alessandro Del Piero -
quote:
Orijinalden alıntı: UNF0RGIVEN
quote:
Orijinalden alıntı: tarx
manuel s class
c class
aynen yanlış olmuş :)_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: EPICA
Yangın tüpü neden orada, ayağıma takılmasa bile psikolojik olarak rahatsız olurum.
kendimi bildim bileli mercedeslerde orada... çok mantıklı bir yerde hemen elinin altında..._____________________________ Seviyeli bir forumda ciddi konular konuşulur.
Ergenlerin cirit attığı bir forumda benim seviyem ancak bu kadar olur...
Her mesajımı ciddiye almayın... -
Emanet ekran yine sahnede...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gayet kaliteli duruyor aracin kabini. Neye gore dandik anlamadim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
bu arabayı tasarlayan mühendise denk gelirsem , şunu diyeceğim..
herşey 10 numara süper tasarlamışsın ama navigasyonun yerini tasarlarken, alkollümüydün yada karınlamı kavgalıydın be arkadaş...
bu kadar oval hatlara sahip güzel konsola bu gidermi yahu resmen sırıtıyor..._____________________________ Seviyeli bir forumda ciddi konular konuşulur.
Ergenlerin cirit attığı bir forumda benim seviyem ancak bu kadar olur...
Her mesajımı ciddiye almayın... -
Ülkemizde 1.6 dci motor toplam satışlarının belki de %70-80 ni oluşturacaktır diye tahmin ediyorum. _____________________________ Gerçekler acıdır,acıtır.
Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model -
S sınıfı andırıyor ne gerek vardı benzetmeye tasarım bulamamışlar mı :)) _____________________________ Olamaz mı Olabilir ... Mükemmel olan müslümanlar değil İslamiyettir -
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulye
Mercedes kendine gelmeye başladı.
Fakat yıl 2014 oldu, hala böyle arabalara manuel vites koyuyorlar.
Otomatiğe alışan bir insan için manuel vites resmen işkence.
Bence siz manuel araba kullanmayıi daha doğrusu araba kullanmayı öğrenseniz daha iyi olur. zira daha uzun süre göreceksiniz._____________________________ -
Direksiyonunu beğendim aracın, ekran yine emanet. Birde gözüme hoş gelmeyen tek şey göstergelerin etrafında bulunan gri plastik yuvarlak tabaka ismi ne olarak geçiyor bilmiyorum ama sanki başka model araçlardan alıntı gibi durmuş. Sevmedim. Vites koluda orda çok sırıtmış gibi. Canlı görmek lazım. _____________________________ 
So, so you think you can tell Heaven from Hell,
blue skies from pain.
And did they get you to trade your heroes for ghosts?
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
Benzer içerikler
- mpi motor nedir
- muayenesi olmayan araç kazaya karışırsa
- f1 vites ne demek
- tip 1 diyabet engelli araç indirimi
- arabadaki kılcal çizikler nasıl giderilir
- jac e30x
- cupra formentor fiyat
- en iyi yaz lastiği
- en iyi kış lastiği
- passat 2022 fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt