Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.875
Cevap
56
Favori
509.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

bu test tamamen hikaye ve yalan ; F8000 de ilgili görüntü test edilmiştir "color blind" yazısı gayet net ve aşikar şekilde F8000 ekranında okunabilmektedir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 21 Ekim 2013; 16:22:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

Yapmazlar !

Özellikle bu şekilde yapmişlardir ki sony cep telefonu alalim.

Üstadım benim bildigim NFC ozelliği global bir ozellik marka bagımlı degil bence cozerler isteseler ama sizin talepleriniz onemli hatta şikayetleriniz.Tv aldıkk nfc cihazım var kullanamıyorum diye belirtin herkes sony xperia z lmak zorundamı ?Olmaz o iş duzeltmeleri lazım.

olsaydı ; avrupa , amerika kullanıcı şikayetlerinden yaparlardı bizde güncellemeyi görürdük , bizim şikayet etmemizle malesef bişi olmaz.

o kadar veryansın ettik telefon hediye kampanyası tr de oldu mu, hayır. türkiyeyi kim hesaba alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuftaner

quote:

bu test tamamen hikaye ve yalan ; F8000 de ilgili görüntü test edilmiştir "color blind" yazısı gayet net ve aşikar şekilde F8000 ekranında okunabilmektedir ...

doğrudur hocam zaten firmaların kendi yaptigi bu gibi test videolarına güvenilmez. tabiki her firma benimki üstün, iyi diyecek.

ben son 15 günde youtube a yüklenen yeni videoları paylaştım, arada bunu da koyduk işte. samsung konusunda da 4 5 güzel video paylaştım hatta.

• Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    bende bu video/test ile ilgili olarak samsung konusunda yazmıştım zaten daha önce ... dediğin gibi firmaların dediği veya kağıt üzerinde yazdığı çafçaflı ve aşırı abartılı her şeye şüpheyle bakmakta fayda var üstadım ... saygılarımla iyi seyirler

Orijinalden alıntı: sdcvn

NFC özelliği güzel miş..Ama her sony xperia ile olmuyormuş bu maalesef..özel chipli Xperia NFC tel olması gerekli deniyor..

sabah görmüştüm ama silmişsiniz. genede yazim.

sizin o sildiginiz olayı vu+duo2 cihazım yapabiliyor. çift tunerli cihaz , cep telefonunda , android vu+ ın kendi programı var. evdekilerle aynı kanalı cep telefonunda izliyebiliyorum veya ben evin antenini kullanarak onlardan başka bir kanalı cepte uydu üzerinden izliyebiliyorum. veya vu+içindeki hdd ye kayıtlı geçmiş yayınları , filmleride izliyebiliyorum gene telde veya tabletten.

• İllaki w905 daha iyidir ama arada fiyat farkı epeyi var. w805 bana daha alınabilinir geliyor. Bir videoya da rastladım. Bana iyi geldi.

quote:

NFC özelliği güzel miş..Ama her sony xperia ile olmuyormuş bu maalesef..özel chipli Xperia NFC tel olması gerekli deniyor..

sabah görmüştüm ama silmişsiniz. genede yazim.

sizin o sildiginiz olayı vu+duo2 cihazım yapabiliyor. çift tunerli cihaz , cep telefonunda , android vu+ ın kendi programı var. evdekilerle aynı kanalı cep telefonunda izliyebiliyorum veya ben evin antenini kullanarak onlardan başka bir kanalı cepte uydu üzerinden izliyebiliyorum. veya vu+içindeki hdd ye kayıtlı geçmiş yayınları , filmleride izliyebiliyorum gene telde veya tabletten.

Eksik kalmasın okuyanlara diye tekrar yazayım madem.., NFC özelliğinde cepteki görüntü TV ye aktarılıyor, peki TV deki görüntü de cebe aktarılabiliyor mu diye yazmıştım, videoda tek taraflı olduğundan bu sorumu silmiştim....Cevap için teşekkür, Vu++ güzel cihaz..Bu cihazların direk internetten (Network Audio/video player) özellikleri olsa süper olurdu..Uydu ve Antene, DSmart,Dgi'ye gerek kalmadan....

• ati39 A kullanıcısına yanıt
    Bu tablolara göre 40 ve 50 inch w600 serisinde AUO panel gözüküyor, 100/120 HZ diyor, yani W600 panel W900 den daha mı kaliteli? (tablolarda bir bit yeniği var anlamında söylüyorum)
    http://itbbs.pconline.com.cn/50624590.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

3 dk önce note 2 ile denedim ve gene olmadı , tel görüyor , tv ekranındada algılanıyor ama baglantı olmuyor.

Nfc : teli kumandaya bir kere dokundurarak, hiçbir ayar yapmadan ; telefonun menüsü , videolar , resimler v.s , o an telde veya tablette ne yapiyorsan tv de çıkacaktı.

Malesef kesinleşti artık sadece sony tel ve tabletlerde işe yarıyor.

olmadı bak şimdi, olmadı ama android marketten indirdiğim program gayet güzel çalışıyor.
    teşekkürler
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• rica ederim
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD
  • sagemcom kutu neden almadiniz , en iyi görüntü onda

http://forum.donanimhaber.com/m_67907073/key_sagemcom/tm.htm

Bu tablolara göre 40 ve 50 inch w600 serisinde AUO panel gözüküyor, 100/120 HZ diyor, yani W600 panel W900 den daha mı kaliteli? (tablolarda bir bit yeniği var anlamında söylüyorum)
    http://itbbs.pconline.com.cn/50624590.html

tek başına panelin markası ve frekansı iyi veya kötü olduğunu göstermez..tabi ki tabloda ki bilgiler yüzde yüz doğru da denemez..sürekli güncelleniyor çünkü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 21 Ekim 2013; 21:42:39 >

• quote:

sagemcom kutu neden almadiniz , en iyi görüntü onda

http://forum.donanimhaber.com/m_67907073/key_sagemcom/tm.htm

IQ plus üyesi olmadığım için vermiyorlar. o üyelikte benim için çok anlamlı değil.o sebeplede 9504 ile yola devam.
    ama 9502 den daha iyi görüntü aldım kesinlikle

• _____________________________
  • Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    42w805 in fiyatı duşsede alsak :)

Ne kadara düşmeni istiyorsun. uyan fiyat yokmu.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-bravia-kdl-42w805-fiyati,1078834.html

quote:

Ne kadara düşmeni istiyorsun. uyan fiyat yokmu.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-bravia-kdl-42w805-fiyati,1078834.html

Aslına bakarsan 3 adet alacağımızdan dolayı extra bir indirim istiyorum sanırım :)

Birde şu cihazı alan arkadaşlara ışık sızması ve bulutlanmayı sorduk, ama saolsunlar cihazı alan köşeye çekilip hiçbirşey yazmıyor :(

• 3 tane iyiymiş , en güzeli kapı kapı sony bayi dolaşmak. 3 tane alacagınızı duyunca , ciddi bir indirim yapabilirler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.