Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.875
Cevap
56
Favori
509.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aydin.

sony kdl42w805 için sony'nin internet sitesinde yazılım güncellemesi var. yükleyen var mı? yüklemek gerekirmi? yoksa hiç girmeyeyim mi?

yılların sony tv kullanıcısıyım , 2013 samsung konusunda çokca şikayet edilen ; bu yazılımla görüntü iyi oldu , kötü oldu gibi bir durumlarla şahsen hiç karşılaşmadım. ( sony tv lerde uydu tuner olmazdı, belki ondan )

sony nin yazılımları çoğu zaman öyle görüntü iyileştirme üzerine falan degildir. ufak tefek teknik konular , internet içerigi v.b olaylarla ilgilidir.

ör: son çıkan yazılım bizlen ilgisiz. Ama varsa bir güncelleme, ben tereddütsüz her zaman yüklerim, size de öneririm.

The software improves the TV performance and solves the following problems:

Time is not correctly displayed on the information banner of Tele 2 Channel (Sweden).
    The HD CAM (Conditional Access Module) is not detected by the TV (Italy only)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 22 Ekim 2013; 21:21:21 >

• bilmem mi, benimden başımdan geçti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Bende 47 w805 dusunuyorum. Karasal yayin destegi varmiydi bu modelin?

hocam biraz daha bütçeni zorla 46w905 al. inan pişman olmazsın; 7-8 yıl idare eder seni, ps4 süresince.

DVB-T2 (dijital karasal) VAR

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

quote:

DVB-T2 (dijital karasal) VAR

Hocam yine yeniden teşekkürler yorumların için...İyiki varsın NUROL :)

2 klavye tuşuna bastık , ne ettik ki.

Orijinalden alıntı: tiglat

Bu arada bu akşam itibari ile TV'nin dahili uydu alıcısına geçtim. Şu an NTV'de maçı izliyorum ve kesinlikle SD performansı DT'ye göre kat kat daha iyi, resmen TV kendine geldi...

Buda güzelmiş en güzel birşey alınacaklar listesine eklendi hadi bakalım :)
  • w805'e fiyatı ucuz olduğu için yönelen arkadaşları uyarıyorum; vazgeçin, gelin w905 alın. inanın çok fark ediyor, ben de 805 alacaktım ama arkadaşlar uyardı, "mutlu olmazsın" dediler. onların tecrübelerine inandım ve pişman olmadım. bugüne kadar üretilmiş en iyi led tv; inanın yalan yok.

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Senin gibi iki klavye tuşuna basan az var dostum...

eyvallah

Orijinalden alıntı: husserdd

w805'e fiyatı ucuz olduğu için yönelen arkadaşları uyarıyorum; vazgeçin, gelin w905 alın. inanın çok fark ediyor, ben de 805 alacaktım ama arkadaşlar uyardı, "mutlu olmazsın" dediler. onların tecrübelerine inandım ve pişman olmadım. bugüne kadar üretilmiş en iyi led tv; inanın yalan yok.

Dostum bilmiyorum yaşın kaç ?Yada medeni halin yada maddi gelirin secimde bunların hepsi soz konusu dostum bilgin olsun.Bizde isteriz 905 almayı ancak herkesin durumu bir değil dostum ...
  • husserdd yorumunuz için teşekkürler. Aralarında ciddi fiyat farkı var yani 400-500 olsa neyse diyeceğim ama 1300 lira gibi bir fark var. Çok güzel led ama fiyatı aşıyor cidden. Güle güle kullanın.

Yusuf Miroğlu teşekkürler.

quote:

w805'e fiyatı ucuz olduğu için yönelen arkadaşları uyarıyorum; vazgeçin, gelin w905 alın. inanın çok fark ediyor, ben de 805 alacaktım ama arkadaşlar uyardı, "mutlu olmazsın" dediler. onların tecrübelerine inandım ve pişman olmadım. bugüne kadar üretilmiş en iyi led tv; inanın yalan yok.

Dostum bilmiyorum yaşın kaç ?Yada medeni halin yada maddi gelirin secimde bunların hepsi soz konusu dostum bilgin olsun.Bizde isteriz 905 almayı ancak herkesin durumu bir değil dostum ...

:(haklısın, bekar olduğum için maalesef parasal konularda çok dengeli davranamıyorum, empati eksik biraz bu konularda.
    ama inan ki 1500 tl için ömür boyu kullanacağın bir tv almaktan vazgeçme. sürekli "keşke o tv'yi alsaydım" diye düşüneceğine daha iyisi hangi tv diye düşün.

ben tv izlemeyi sevmem mesela; yabancı diziler veya oyun meşgul eder beni. forumdaki arkadaşlar beni uyardılar sağ olsun; "905 al, yoksa üzülürsün" diye.. onları dinledim ve hiç pişman değilim.

• _____________________________

• Arkadaşlar her seferinde dile getiriyorum. Getirmeyede devam edicem w805 ve w905 arasinda kalan arkadaslar için. N11.com 47w805 aldim ve bir hafta geçmeden geri iade ettim. Sd yayinlar ve konsolda aldıgım kötü görüntü yüzünden inanın berbattı. 2010 model sony 40nx710 bile ondan kat ve kat daha iyi görüntü veriyordu. Daha sonra fiyatlarin düşmesiyle Sony center gidip yerine w905 aldim ve ikisini şimdi kıyasladığımda arada daglar kadar fark var. Ben bütçeyi zorlarim w905 alabilirim diyen kesin bu tv alsin. Gidip baska tv arayışlarinda bulunmasinlar yerini ne samsung tutar nede baska tvler. Bunlar konusuncada bazi arkadaslar bizleri sony calışanlari saniyor.

quote:

quote:

:(haklısın, bekar olduğum için maalesef parasal konularda çok dengeli davranamıyorum, empati eksik biraz bu konularda.
    ama inan ki 1500 tl için ömür boyu kullanacağın bir tv almaktan vazgeçme. sürekli "keşke o tv'yi alsaydım" diye düşüneceğine daha iyisi hangi tv diye düşün.

ben tv izlemeyi sevmem mesela; yabancı diziler veya oyun meşgul eder beni. forumdaki arkadaşlar beni uyardılar sağ olsun; "905 al, yoksa üzülürsün" diye.. onları dinledim ve hiç pişman değilim.

Empati hakikaten eksik ben sana ne anlatmaya çalışıyorum sen hala 1500 tl için diyorsun çok insan o para için neredeyse 2 ay çalışıyor kardeşim parayı küçüsemeseydin iyidi.Gerçi imzanı sonradan gördüm anladım bende senin durumunu herkes senin kadar şanslı değil dostum empati çok daha fazla yapmalısın yada yapmaya çalışmalısın dostum nacizane tavsiyem saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nwankwo -- 23 Ekim 2013; 10:01:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sevgiylekal

Arkadaşlar her seferinde dile getiriyorum. Getirmeyede devam edicem w805 ve w905 arasinda kalan arkadaslar için. N11.com 47w805 aldim ve bir hafta geçmeden geri iade ettim. Sd yayinlar ve konsolda aldıgım kötü görüntü yüzünden inanın berbattı. 2010 model sony 40nx710 bile ondan kat ve kat daha iyi görüntü veriyordu. Daha sonra fiyatlarin düşmesiyle Sony center gidip yerine w905 aldim ve ikisini şimdi kıyasladığımda arada daglar kadar fark var. Ben bütçeyi zorlarim w905 alabilirim diyen kesin bu tv alsin. Gidip baska tv arayışlarinda bulunmasinlar yerini ne samsung tutar nede baska tvler. Bunlar konusuncada bazi arkadaslar bizleri sony calışanlari saniyor.

Senin yaklaşım yine iyi dostum bütçeyi zorlayabilirim diyen şeklindeki yaklaşımın güzel olmuş.Sd yayınlar için cihaza update gelmiş ve kendi receiverını kullanınca gayet iyi oldugunu soyleyenler forumda bir arkadaşta bahsetmişti hatta Sony bu iki cihaz uzerindede çok duruyor.Güncellemeler ile birçok eksik kapatılacaktır.Buna bana göre NFC ozelligide dahil çunku özellik stabil çalışmıyor deniyor illaki düzeltirler.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.