Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.875
Cevap
56
Favori
509.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gezgin41-41

sony panelleri çok iyi diyorlar yalannnn al da gör 10 panelden 3 ünde ölüpiksel çıkıyor araştırın bakın diyorum bir ölü pikse kesin ama fiyata gelince en pahalısı şu an 46 w905 45000 lira araba parası panelde ölü piksel çıkma oranı yüzde 25 araştırın sony aradığınızdada normal ölü piksel 5 e kadar normaldir diyorlar ama fiyatııı 4500 lira nasıl iş anlayan varmı yurt dışında ölü piksele garanti türkiyede garanti yok yurt dışında telefon veriyorlar türkiyede yokk anlayacağınız sonyi artık beş sene önceki firma getirmiyor amannn dikkatt uzak durun ben yandım siz yanmayın yandıktan sonra araştırdım iş işten geçti yani siz yanmayın benden söylemesi inanmayan araştırsın

tv nin iyi olması başka, sorunlu çıkması başka bir şey. bu gün üretilen pek çok panel sorunlu,problemsiz hiç bir marka model yok.
    bunun en büyük sorumlusuda bence pazarı domine edebilmek adına kalitesiz ürünleri ucuza satan koreli markalar. yaw bunlar yüzünden
    pioneer tv dükkanını kapattı. diğer markalarda kaybettikleri pazar payını geri alabilmek adına ister istemez fason ve kalitesiz üretime
    dönmek zorunda kaldılar. yani her işte olduğu gibi buradada ne kadar ekmek o kadar köfte durumu ortaya çıktı.bir cihazın içindeki
    bileşenleri ne kadar kaliteli ise bozulma yada arıza çıkarma olasılığı o kadar düşüktür,sanırım bunda herkes hemfikir olacaktır.
    tabi üretilen her ürün kalitesiz değil, her markanın kendi içinde amiral gemileri var. ve bunların hiçbiride ucuz değil,imkan varsa bunları
    alısınız yoksa tabiiki daha alt seviyedeki modellere bakarsınız.
    yani olayı salt sony e indirmek doğru değil tüm markaların benzer uygulamaları ve arıza oranları var. w905 e gelince, yıılardır bu tip
    panel tv leri izlerim ve kullanırım, bana göre şu an piyasadaki en iyi lcd panel tv dir.arıza oranıda şu ana kadar alan kimseden bu tip bir
    bildirim duymadığımız içinde oldukça düşük demekki. bu tip bir bildirim varsada ben kaçırmış olabilirim .tek sorunu bence 6000 tl lik fiyatının
    fazla olması, oda sadece alacak kişinin cebini ilgilendiren bir durum, 2. şahısları ilgilendiren bir durum değil yani.
    bu kadar agresif davranmanızın sebebini merak ettim doğrusu,yaşadığınızı bizlede paylaşırsanız dikkat etmemiz gereken bir konuda
    bilgilenmiş oluruz.
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

dostum benim hanımda note2 var, kumanda ile sırt sırta verdim, telefonda youtube dan açtığım görüntü direk tv ye gidiyor.
    yani sadece sony telefon yada tabletler ile oluyor durumu bence sözkonusu değil.
    bu arada 2. kumanda müthiş bence. android markette benims3 mini için kumanda programı aradım ama bulamadım tam isim verirsen
    sevinirim.

benim kardeşimde de note 2 var , akşam gelince deniyeyim.

bende nfc siz, kumandaya hiç dokunmadan, laptop ve cepten youtube ile açtıgım videoları bir tıkla tv de oynatabiliyorum. cep , pc , tv ile eşleştiriliyor youtube kendi özelligi. inş bununla karışmamiştir sizin nfc olayı.

çünkü internette hangi inceleme videosu görsem, hep xperia z cep telefonu ve sony tabletler kullanılıyor nfc için ve bizden çok önce alan arkadaşlarda bir türlü yapamamişti.

Tv SideView: Remote by Sony

Media Remote for Android

• Merhaba arkadaşlar. Bir süredir forumu ve sony 42w805 i takip ediyordum ve sonunda 11 yıllık sony tüpü trinitronumdan sonra bende led tv ye geçtim. Tv yi sony centerden 2500 tl ye aldım. Mağazadan aldığım için servis kurmadı. Uydu ayarlarını otm. Yaptığımda kanallardan sadece TRT kanallarını gösteriyor. Evimde merkezi uydu sistemi var. Uydu seçiminde sadece dsmart ve digiturk gözüküyor. Manuel olarak uydu seçimi ve ayarlarını nasıl yapabilirim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Chevrolet Aveo 1.3D LTZ 95 HP
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirhamit

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir forumu ve sony 42w805 i takip ediyordum ve sonunda 11 yıllık sony tüpü trinitronumdan sonra bende led tv ye geçtim. Tv yi sony centerden 2500 tl ye aldım. Mağazadan aldığım için servis kurmadı. Uydu ayarlarını otm. Yaptığımda kanallardan sadece TRT kanallarını gösteriyor. Evimde merkezi uydu sistemi var. Uydu seçiminde sadece dsmart ve digiturk gözüküyor. Manuel olarak uydu seçimi ve ayarlarını nasıl yapabilirim. Yardımcı olursanız memnun olurum.

Menü>Ayarlar>Dijital Kurulum>Uydu Otomatik Ayarlama>Evet>Sabit Anten Veya Diseq>Sonraki>Genel Uydu>Normal Tarama>Tam Tarama,Tüm Hizmetler,Tümü>Sonraki>Başla

Eğer Gene Tüm Kanalları Bulmazsa ;

Menü>Ayarlar>Dijital Kurulum>Uydu Otomatik Ayarlama>Evet>Sabit Anten Veya Diseq>Sonraki>Genel Uydu>Normal Tarama ;

Seçtikten Sonra ; Tarama Tipinin Üzerine Gel Ve Onu Ağ Tarama Seç , Diğerleri Gene Tüm Hizmetler ve Tümü Olacak.

Sonraki de...

4 uydudan birinde turksat yazar üzerine tıkla ve transponder yazan yere gel

T.Frekansı : 11844 Mhz
    Polarizasyon: Dikey Veya Sağ
    Sembol Hızı: 2222

Yap , 2 kere return tuşuna bas ve başlat yazan yere gel ve başlatıp tarat Bulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 20 Ekim 2013; 16:22:59 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

Ustat selamlar bu sizlerden gelen cizelgedeki frame per second kisminda hertz in yanlarinda sadece x9 ve w650 serisinde bulunan BLS ile ilgili bilginiz varmidir?

Simdiden tesekkurler.

Derdim su neden bu w655 in oyun performansi extra bu kadar ovuluyor ?

bls: backlight scanning (http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=26130 )

w655 oyun performansı w8 w9 x9 dan üstün olamaz. giriş modeli ve tüm özellikleri düşük. 3d si bile yok yani.

övülme sebebi , sony tv lerdeki düşük input lag oranları ve w6 nın çok uygun fiyatlara alınabilmesi.

50 inç modeli pazarlık 2500-2750 gibi alınabilir mesala.

http://www.hepsisony.com/?urun-6835-sony-kdl-50w685a-3d-led-televizyon

Yusuf hocam ps3 ve ps4 icin diyeyim bu 50w655 yada 47w805 den birini düşünüyorum tv yayını neredeyse izlemem haftada en fazla 3 film izlerim bu yıl henüz almadım ama alırsam birde digiturkplay den mac izlerim oda sadece Fener'in macı bu yuzden benim icin öncelik oyun performansı ama okadar para vermişken film yada mac izlerken goruntu de gözüme batmasın istiyorum sizce oyun icin bu tv lerde fark olurmu yada hd filimlerde ne kadar goruntu farkı olur bu 2 sorunun cevabını merak ediyorum sizce hangisi olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aslında W655 ile ilgili ben de forum daha önce soru sormuştum ama maalesef pek kullanan/ilgilenen olmadığı için cevap alamamıştım.

ben de 2000tl nin altında bi tv bakıyorum ve yabancı inceleme sitelerinden okuduğum/anladığım kadarıyla bu yılın 1800-2000tl fiyat aralığında tavsiye edilen tvlerinden biri de W655.

aşağıdaki sitelerden bakabilirsiniz;
    http://www.trustedreviews.com/sony-bravia-kdl-42w653a_TV_review#tr-review-summary
    http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-32w653a
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl42w653-201308113237.htm
    http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/sony-kdl-42w653a-1180913/review/4#articleContent

buda kullanıcı yorumlarının olduğu site;
    http://www.avforums.com...w6-owners-thread-9.html

panelin hızı yabancı sitelerde gerçekten çok övülüyor,

bu sitede ki tabloya göre 42w653 ün input lag değerleri ölçümler sonucu 47w8 den ve 55w9 daha iyi!

http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

ürün giriş seviye bir panel ama f/p olarak iyi bi ürün (yabancı test/review sitelerine göre)

ürün de 3D nin olmaması belkide hızının daha iyi olmasını sağlıyor, çünkü albani üstat 3Dnin de panelin hızını etkilediğini farklı yazılarında belirtmişti diye hatırlıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: haraf

aslında W655 ile ilgili ben de forum daha önce soru sormuştum ama maalesef pek kullanan/ilgilenen olmadığı için cevap alamamıştım.

ben de 2000tl nin altında bi tv bakıyorum ve yabancı inceleme sitelerinden okuduğum/anladığım kadarıyla bu yılın 1800-2000tl fiyat aralığında tavsiye edilen tvlerinden biri de W655.

aşağıdaki sitelerden bakabilirsiniz;
    http://www.trustedreviews.com/sony-bravia-kdl-42w653a_TV_review#tr-review-summary
    http://www.whathifi.com/review/sony-kdl-32w653a
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl42w653-201308113237.htm
    http://www.techradar.com/reviews/audio-visual/televisions/plasma-and-lcd-tvs/sony-kdl-42w653a-1180913/review/4#articleContent

buda kullanıcı yorumlarının olduğu site;
    http://www.avforums.com...w6-owners-thread-9.html

panelin hızı yabancı sitelerde gerçekten çok övülüyor,

bu sitede ki tabloya göre 42w653 ün input lag değerleri ölçümler sonucu 47w8 den ve 55w9 daha iyi!

http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

ürün giriş seviye bir panel ama f/p olarak iyi bi ürün (yabancı test/review sitelerine göre)

ürün de 3D nin olmaması belkide hızının daha iyi olmasını sağlıyor, çünkü albani üstat 3Dnin de panelin hızını etkilediğini farklı yazılarında belirtmişti diye hatırlıyorum...

Ben 50inc olanını düşünüyorum 50inc olanın oyun performansı nasıl acaba 50inc olanında 3d var diye biliyorum

• Edit: Yeni Çıkardıkları 50 inçlik W6 da ; 3D Ve Dvb/t2 koymuşlar. Sesde 16 Watt. Aşagıda yazanlar 42W6 için geçerli.

W6 Alırsan ;

3D Film İzleyemez Ve 3D Oyun Oynayamazsın.

Ses 10 Watt , W8 de 20 Watt

Çift Kumanda ve NFC Desteği Yok W6 da

W6 Edge Led , W8 Dynamic Edge Led

W6 da 1-2 Yıla Türkiyenin Geçecegi Dvb/T2 Dahili Karasal Tuner Koymamişlar.

M.Flow W6 200 / W8 400 ( Haraketli Görüntülerde Fark Çıkabilir. )

@haraf

Orada W6 nın , w9 ve w8 den daha iyi sonuç almsaının nedeni ; w6 42 inç , w8 47 inç , w9 un ise 55 inç olması.

Tv ekrani büyüdükçe input lag artar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf Miroğlu -- 20 Ekim 2013; 17:43:35 >

• kralexx42 kullanıcısına yanıt
    W6nın 50inclik modeli ile ilgili yabancı sitelerde ben pek bi inceleme göremedim

50inclik modeli aslında biraz daha farklı özelliklere sahip

42lik olanın 50lik olana göre eksileri/dezavantajları var (yusuf hocam zaten yazmış)

eğer siz "gamer" iseniz, zaten ebat büyüdüğü için input lag değerinin artma ihtimali var.

42W6 modeli, bir önceki mesajımda input lag değeri ile ilgili verdiğim linke göre, sadece w8 ve w9 dan değil kendi ebatlarındaki diğer tvlerden de daha iyi

bazı yerlerde W bazılarında A takısı olarak geçiyor modeller. oyun için hangisini önerisisniz. boyut 42-47 olabilir, şuan c6000RW samsung kullanıyorum ve bayağı memnunum

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitec / Razer / SteelSeries
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralexx42

Gamer sayılmam ama fırsat buldukça oyun oynarım 50inc olanının input lag oranı nasıl acaba lag fazla oynamasamda lag oranın merak ettim simdi

Merak etmeyin sıkıntı yaratmaz. sony lag sorunu en az olan tv dir.

2 yıl 55hx920 de ps3 kullandık hiçbir sorun görmedik , W9 ve X9 dan önce ps3 ü sattıgımızdan ( ps4 için ) deneme fırsatımız olmadı ama şüphemiz yok yani.

Zaten lag konusunda sonyde mutlu olmayan digerlerinde hiç olamaz.
  • elimde 1 senedir philips tv vardi bu gün sattim , sony kdl 40-46 w905 arasinda kaldim benim icin oyun performansi önemli özellikle fps oyunlarini oynarim hangisini tavsiye edersiniz kimi arkadaslar yazmis ekran buyüdükce input lag artar falan diye dogrumu bilmiyorum, ayrica seyretme mesafem 2.5 - 3 metre ,gözüm ISIGA hassas ara sira hd filmlere bakarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5C9D81039 -- 20 Ekim 2013; 19:39:51 >
  • Arkadaşlar 47w805 var bende ve kafayı yiyeceğim. 3D film izlemek istiyorum film açılıyor sağ tarafta ses formatı ve altyazı kodlaması yazıyor ancak altyazı çıkmıyor. Bir türlü çözemedim. Kimisinde sorunsuz çalışıyor. 3D filmlerde altyazı sorunu yaşayıp çözebilen var mı?

Chevrolet Cruze 2012 HB 1.6 LT WTCC Ed. Plus AT/6**Honda Civic 2013 Elegance Eco 1.6L Benzin/LPG Otomatik Modulo Body Kit 18" König SJ02 **Honda Civic 2008 HB Sport 1.8L Benzin Otomatik**Sony Bravia KDL 47W805 **Sony BDV-E4100 3D Blu-ray Ev Sineması Sistemi**Samsung 46F6270 Smart**Samsung R522 P8700**Apple iPhone 6**Apple iPhone 6Plus**Sony Playstation 4**MSI GE70 2OE-201TR**Saitek x52
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

selamlar arkadaşlar, ps4 z1 fve tv alma arifesindeyim ,cihazların çıkış yapmasını bekliyorum bir yandan. tv olarak 905a mı yoksa 805 mi önerirsiniz.

bazı yerlerde W bazılarında A takısı olarak geçiyor modeller. oyun için hangisini önerisisniz. boyut 42-47 olabilir, şuan c6000RW samsung kullanıyorum ve bayağı memnunum

W805 vs w905 Her ikisini kullanarak söylüyorum, kesinlikle w905 arada dağlar kadar fark var.

Orijinalden alıntı: konsoldede

elimde 1 senedir philips tv vardi bu gün sattim , sony kdl 40-46 w905 arasinda kaldim benim icin oyun performansi önemli özellikle fps oyunlarini oynarim hangisini tavsiye edersiniz kimi arkadaslar yazmis ekran buyüdükce input lag artar falan diye dogrumu bilmiyorum, ayrica seyretme mesafem 2.5 - 3 metre ,gözüm ISIGA hassas ara sira hd filmlere bakarim

Kendim 46w905 kullanıyorum. hiçbir input lag sorunuyla karşılaşmadım ve bu zamana kadar konsolda bana en iyi görüntü veren tv oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_CeNGaVeR_TR -- 20 Ekim 2013; 20:49:43 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tamerege

quote:

dostum benim hanımda note2 var, kumanda ile sırt sırta verdim, telefonda youtube dan açtığım görüntü direk tv ye gidiyor.
    yani sadece sony telefon yada tabletler ile oluyor durumu bence sözkonusu değil.
    bu arada 2. kumanda müthiş bence. android markette benims3 mini için kumanda programı aradım ama bulamadım tam isim verirsen
    sevinirim.

benim kardeşimde de note 2 var , akşam gelince deniyeyim.

bende nfc siz, kumandaya hiç dokunmadan, laptop ve cepten youtube ile açtıgım videoları bir tıkla tv de oynatabiliyorum. cep , pc , tv ile eşleştiriliyor youtube kendi özelligi. inş bununla karışmamiştir sizin nfc olayı.

çünkü internette hangi inceleme videosu görsem, hep xperia z cep telefonu ve sony tabletler kullanılıyor nfc için ve bizden çok önce alan arkadaşlarda bir türlü yapamamişti.

Tv SideView: Remote by Sony

Media Remote for Android

hımmmmm
    bak bu olmadı, dediğin gibi olabilir tekrar bakmak lazım.ama verdiğin programları android markette buldum ve benim
    s3 mini ye yükledim. sorunsuz çalışıyor,tüm özellikler var herhangi bir sıkıntı yok.

şimdi bu nfc tam olarak ne işe yarıyordu???
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• sirhamit kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı vede uğurlu olsun güze güzel kullan inşallah :)

Lakin bizimde sorularımız olacak yardımcı olursan cansın :)

Hocam biz bu Tvden 3 adet almayı planlıyoruz.

Ancak senden ricam şu cihazın kapkaranlık bir ortamda fotolarını cekip koyarsan sana dua edecegim , mevzumuz ışık sızması ve bulutlanma üzerine siyah ekranda sorun varmı bir yazar bir de fotolar koyarsan epey bir kitleyi aydınlatmış olacaksın.

Şimdiden teşekkürler...

Nfc : teli kumandaya bir kere dokundurarak, hiçbir ayar yapmadan ; telefonun menüsü , videolar , resimler v.s , o an telde veya tablette ne yapiyorsan tv de çıkacaktı.

Malesef kesinleşti artık sadece sony tel ve tabletlerde işe yarıyor.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.