Şimdi Ara

2013 SONY X9005A 4K & X850A 4K & W905A & W805A & W655A 3D LED TV MODELLERİ (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.875
Cevap
56
Favori
509.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

3 tane iyiymiş , en güzeli kapı kapı sony bayi dolaşmak. 3 tane alacagınızı duyunca , ciddi bir indirim yapabilirler.

açıkçası siz bahsetmeden önce bilmedigim bir yer mysonyshop oradanda fiyat istedim bakalım ne gelecek :)
  • Mail atarak veya online chatten fiyat istemek genelde pek işe yaramaz. çünkü karşınızdaki bayi , sizi başka bir sony bayisi sanabiliyor ve korkusundan; bizde fiyatlar sabittir , indirim olmaz gibi laflar ederler veya tüm bayilerin zaten peşinde , tek çekimde yaptıgı normal indirimi sadece yaparlar.

Ama yüz yüze olunca vede ciddi alıcı oldugunuzu görünce güzel indirim alabilirsiniz.

'' İSTANBUL & ANKARA & İZMİR '' RESMİ SONY BAYİLERİ

www.hepsisony.com
    www.morfare.com
    www.hamielektronik.com
    www.teknolojika.com
    www.btsony.com
    www.luks.com.tr
    www.sonyavrasya.com
    www.markasony.com
    www.sonyburada.com
    www.mysonyshop.com
    www.sonysepetim.com
    www.sony.web.tr
    www.tarlacilarsonycenter.com
    www.sonybizde.com
    www.sonyboschburada.com
    www.umitticaret.com/izmir.html

• Yusuf Miroğlu kullanıcısına yanıt
    Hocam hepsini kopyaladım bilgisayarıma supersin çok teşekkur ederim.

"The Sony KDL-42W653A uses a VA-type LCD panel supplied by Taiwanese vendor AUO (AU Optronics), which translates to deep blacks by LED LCD standards. On a 4X4 ANSI checkerboard pattern, we measured the TV's black level to be 0.046 cd/m2 which is on par with this year's VA-based high-end LED televisions like the Sony W9 as well as the Samsung F7000 and F8000."

"Up until last year, a 42in LCD-based TV almost certainly points to the use of IPS-type panel whose contrast performance often disappoints. This year, we've tested at least two HDTVs with 42″ screen size which feature VA LCD panels, delivering the sort of deep blacks commonly associated with top-tier LED LCDs."
    (inceleme tarihi 11.08.2013)

W6 da AUO panel kullanılmış olması onu W9 dan daha kaliteli yapmaz sanırım!

ancak benim yapancı inceleme sitelerinden edindiğim bilgi;
    - siyahları oldukça iyi,
    - upscaling oldukça başarılı, (alıntı:"Excellent standard definition upscaling"),
    - resim kalitesinin çok iyi olduğu

eksi yönleri;
    - ses kalitesi
    - 2 HDMI çıkışının olması
    - 3D yok (kusur olarak kabul ederseniz)

benim gibi bütçesi sınırlı olan (en fazla 2000tl) kişiler için 42W65 oldukça iyi tercih olacak sanırım

not: 2000tlnin altı bütçe için diğer çok övülen tvler Samy 40F6400 ve pany 42E6 (ekleme:bu model bildiğim kadarıyla ülkemizde yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haraf -- 22 Ekim 2013; 9:21:42 >

• sony kdl42w805 için sony'nin internet sitesinde yazılım güncellemesi var. yükleyen var mı? yüklemek gerekirmi? yoksa hiç girmeyeyim mi?
    W605 te Auo panel olması ilginç gerçekten, W905 ise S-PSA...W805 ise L-IPS...Panel Auo diyelim fakat bu sefer W605 te panel hızı 50 Hz, X905 te 100 Hz, ikisi de AUO panel kullanıyor? Panel hızı yazılımla artırılabilir sanal olarak ama düşürülebilir mi anlamadım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Ekim 2013; 9:55:05 >

Orijinalden alıntı: AlexisSanches

quote:

quote:

42w805 in fiyatı duşsede alsak :)

Ne kadara düşmeni istiyorsun. uyan fiyat yokmu.

http://www.akakce.com/televizyon-led/en-ucuz-sony-bravia-kdl-42w805-fiyati,1078834.html

Aslına bakarsan 3 adet alacağımızdan dolayı extra bir indirim istiyorum sanırım :)

Birde şu cihazı alan arkadaşlara ışık sızması ve bulutlanmayı sorduk, ama saolsunlar cihazı alan köşeye çekilip hiçbirşey yazmıyor :(

Benim 905 flatspanelhd de incelemesi yapılan ile aynı, karanlıkta birebir aynı gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SONY W905 LCD, EPSON EH-TW5650 PJ, GAMMA SCREEN 200X200 MOTORLU PERDE, PANASONIC 37PV60 PLAZMA, PİONEER LX57 AVR, WHARFADALE EVO SIGNATUR 30, PARADİGM CC-190,SONY SURRAUND, POPCORN HOUR VTEN, Mİ BOX S ,SONY BDP S350, PİONEER DV-420 DVD

• Hocam bende 47" 805 var. Tv'nin oyun performansı oldukça iyi. Genel olarak HD ve sd yayınlarda da kalitesi gerçekten başarılı.

Fakat benim TV'de sağlam şekilde ışık sızması sorunu mevcut. Tam karanlık odada bazen farkediliyor. Bununla ilgili Sony ile irtibata geçtim fakat bu Tv'lerde normal kabul ediliyormuş. Bu sebeple değişim yapmadılar. Ben de evlilik işleri ile uğraştığım için üstüne çok düşemedim. Tv'yi bu şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Tv'yi genel anlamda başarılı buluyorum. Fakat clouding sorunun olursa yapabileceğin fazla birşey yok. Bunu da bilesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncu55 -- 22 Ekim 2013; 12:28:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    dostum o sorun malesef led'lerde oldukça yaygın ..bulutlanma ve ölü piksel yoksa çok da takmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu55

Hocam bende 47" 805 var. Tv'nin oyun performansı oldukça iyi. Genel olarak HD ve sd yayınlarda da kalitesi gerçekten başarılı.

Fakat benim TV'de sağlam şekilde ışık sızması sorunu mevcut. Tam karanlık odada bazen farkediliyor. Bununla ilgili Sony ile irtibata geçtim fakat bu Tv'lerde normal kabul ediliyormuş. Bu sebeple değişim yapmadılar. Ben de evlilik işleri ile uğraştığım için üstüne çok düşemedim. Tv'yi bu şekilde kullanmaya devam ediyorum.

Tv'yi genel anlamda başarılı buluyorum. Fakat clouding sorunun olursa yapabileceğin fazla birşey yok. Bunu da bilesin.

Ustadım senden foto koymanı rica etsem mesela :) varmı oyle bir şansımız aydınlatsan bizi illaki olacaktır ama mesela ne kadar?Sağlam şeklide demişsin ama bazen demişsin :) nasıl olacak bu hocam tam karanlık odada bazense sıkıntı yok demektir ama gozu cok cırmıklıyorsa ozaman can sıkabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin

dostum o sorun malesef led'lerde oldukça yaygın ..bulutlanma ve ölü piksel yoksa çok da takmamak lazım

Aynen bulutlanma yoksa sorun yok zatende resim istiyorum sizlerden :)
  • w805 te ışık sızması var diye bir arkadaşım w905 aldığını biliyorum, bu sayfalarda bahsetmişti..Bu ışık sızması denilen olayı kimse tarif etmiyor, Işık Sızması var deniyor? Bunun nasıl-nerede-hangi ortamda hangi ölçüde olması zararlı ve kesin iade edilmesi gerekir? Hangi durumda ise panelin normal davranışı fakat bize sızma olarak geliyor..Direk Işık kaçması mı, renklerde bozulma mı nedirTeknik ve görsel olarak anlatılırsa bilgilenmiş oluruz, Teşekkür..

Orijinalden alıntı: sdcvn

w805 te ışık sızması var diye bir arkadaşım w905 aldığını biliyorum, bu sayfalarda bahsetmişti..Bu ışık sızması denilen olayı kimse tarif etmiyor, Işık Sızması var deniyor? Bunun nasıl-nerede-hangi ortamda hangi ölçüde olması zararlı ve kesin iade edilmesi gerekir? Hangi durumda ise panelin normal davranışı fakat bize sızma olarak geliyor..Direk Işık kaçması mı, renklerde bozulma mı nedirTeknik ve görsel olarak anlatılırsa bilgilenmiş oluruz, Teşekkür..

Dostum nacizane belirteyim ışık sızması denilen hadise şudur tam karanlık ortamda tv de siyah ekran açıldığında çerçeveden ekran içerisine doğru siyah renklerde hafif grilenme oluyor .Bu ışık sızması ve normal karşılanıyor.Ancak birde bulutlanma varki bu berbat olanı yine aynı ortamlarda aynı ayarlarda bu kez çerçeveden oldukça ortalara gelen belirli belirsi grilenme hatta beyazlanmalar buda bulutlanmadır.Google görsellerde yazdığında çok fazlaca örnek görebilirsin kardeşim benim derdim şu w805 i olan arkadaşlarımızdan ricalarımızı kırmamaları karanlık ortamda foto çekip buraya koymalarıdır.

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tiglat

Arkadaşlar, çekmeye çalıştığım 47W805'ime ait ekran test resimlerini ekledim, durum ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum...

Sanırım işine yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiglat -- 22 Ekim 2013; 16:13:21 >

• tiglat T kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler emeğine sağlık gönderdiğin fotolarda şikayet edilecek bir durum yok gibi görünüyor miroglu ustat ne yorum yapar oda onemli tabi :)

Benim tek şikayetim SD yayınlar üzerineydi. DT'nin dandik bir kutusunu kullanıyordum ve bu kutuda 5 senelik emektar Samsung'uma göre oldukça kötü bir SD performansı vardı (gerçi bunda Samsungun 40 inç, Sony'nin ise 47 inç olmasının bir etkisi varmıdır bilemiyorum).
  • quote:

Hocam tiglatın gönderdiği fotolara yorumunu bekliyorum :) @Yusuf Miroğlu

Bişi yok , clouding durumu güzel görünüyor. Çeşitli titreme , flulaşma , donanımhaber fotosundaki 9-10 kırmızı piksel bunlar çekim hatasıdır , gece karanlıkta bu fotoları çekmek zor.

quote:

Hocam tiglatın gönderdiği fotolara yorumunu bekliyorum :) @Yusuf Miroğlu

Bişi yok , clouding durumu güzel görünüyor. Çeşitli titreme , flulaşma , donanımhaber fotosundaki 9-10 kırmızı piksel bunlar çekim hatasıdır , gece karanlıkta bu fotoları çekmek zor.

Kesinlikle çekim hatası, makineyi sabitleyebilmek için ne hallere girdim bir bilsen

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.