< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2013 SAMSUNG F9000 4K & F8500 & F8000 & F7000 3D LED TV MODELLERİ (388. sayfa)
-
-
Arkadaşlar beinconnet uygulaması için TV nin yazılımını güncelledim görüntü kalitesi adına değişiklik görmedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
değerli arkadaşlar 55f8000 televizyonumu yaklaşık 6 yıldır kendi ayakları üzerinde kullandım.artik çocuktan dolayı duvara asmak zorundayım.uyumlu askı aparatı tavsiye edebilir misiniz?
bulabilirsen 55'' ultra stand marka askı aparatı al çok kullanışlı.
-
yorumunuz için çok teşekkür ederim.fakat dediginiz ürünün satışı yok sanırım.baska ürün arayisindayım.
46 F7000 ne kadar eder arkadaşlar oldukça temiz çiziksiz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzyken -- 20 Kasım 2020; 22:1:58 > -
Umarım bu nedenle televizyonunuzu atmamışsınızdır, bende de aynı problem olmuş ve çok canım sıkılmıştı, sertvisi aradım telefonla destek verdiler ve kumanda üzerinden yaptığımız küçük bir ayarla bahsettiğiniz kıpraşma kayboldu, eğer hala ihtiyaç duyuyorsanız mesaj yazın anlatayım çözümünü..
-
Arkadaşlar güncel kanal listesi varmı f8000 için. ? -
Beyler 46f8000 sahibiyim . Tv yi 2013 de aldığımda bu konudan bi arkadaşın verdiği görüntü ayarını yaparak tv yi kullanmıştım ve cok memnundum. Bizim ufaklık kumandayı almış kurcalama kelimesi az gelir. Tv nin tüm ayarları gitmiş . Sizden ricam görüntü ayar değerlerinizi paylaşabilirseniz sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gallagher2001 -- 1 Temmuz 2022; 0:27:57 >
merhabalar F8500 kendi kendine açılıp kapanıyor böyle bir sorun yaşayan oldumu
-
Yalnız değilsiniz.
Benim Tv de ilk açıldığında 3-4 kez kapanıp açılıyor ama sonra düzeliyor. Samsung bu cihazlardan desteğini çok çabuk kesiyor.
o zaman acımız aynı kardeşim
-
Arkadaşlar efsane 55f7000 televizyonum arkaplan ışığını 6da tuttuğum ve işi bitince fişini çektiğim için hala sıfır gibi çalışmaya devam ediyor,e böyle olunca nasıl değiştireyim bir yandan 4k oled fln almakta istiyorum ama bunun görüntü kalitesinide bambaşka dostlar kamera vs. zaten biliyorsunuz..öte yandan en eski yazılımın 1arkasında kaldı sanırım yazılımı..hala youtube 720p amazon 1080p olarak çalışıyor..diyeceğim herhangi bir işe yarar güncelleme varmı offical yada unoffical üçüncü parti.. yani yapıcak birşey varmı mi box vs. önermeden..
-
Slm sorunu çözüldü mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam sorun düzelmedi.
TV'yi açtıktan 15-20 dakika sonra kendiliğinden kapanıp açılmalar sona eriyor.
ben buldum bir tamirci salı günü gidiyorum
yok hocam anakartı tümden değiştirmek çok pahalıya geliyor. hatta samsung yetkili servis de öyle yapıyormuş, anakart arızalı deyip 800TL istiyormuş ve 1 ay bekleyin yurt dışından anakart gelince tv'yi teslim ederiz diyorlarmış. neyse, benim önceki mesajımda da şüphelendiğim gibi, anakart üzerindeki "Flash IC1302" çipi arızalanmış, anakartı söküp tv tamircisine götürdüm ve 15dk'da arızalı çipi söküp üzerine yeniden programını yazdırıp tekrar anakarta lehimledi ve sorun çözüldü.
eğer ileride lazım olursa diye buraya o tv tamircisinin bilgilerini yazıyorum, istanbul dışından da kargo ile anakartınızı yollayabiliyorsunuz sanırım, istanbul'da olanlar da kendileri götürüp tvlerini tamir ettirebilirler.
Volkan Elektronik
Tel: 0532-620 24 10 & 0216-631 15 84
Adres: Elmalıkent Mah., Adem Yavuz Cad., No:143/B, Ümraniye - İstanbul
Kadıköy'den kalkan 20K numaralı iett otobüse binip Güney Sokak isimli durakta inip bu tv tamircisine ulaşabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x3po -- 24 Ocak 2019; 18:11:7 >
-
Yer neresi? adana ya yakın ise pazarlık yapalım...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X