Şimdi Ara

2013 Mart Ayında Borçlar 130M$ a inecekti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • çok iyi hatırlıyorum. Ünal Aysal geldiğinde 2013 mart ında borçlar 130M$ a inecek dediydi. şimdi ise o tarihten 9 ay geçmesine rağmen borçlar 250M$. evet geldiğinden beri dediği kadar azalmasa da yine de azaldı ancak yine de bu kadar borç olması ve hala yeterli seviyelere indirilememesi insanı endişelendiriyor acaba adnan polat'ın televizyondan para istediği dönemlere tekrar dönermiyiz diye



  • fm'de bizden beteri yok

    2017 yılındayım beşiktaşın 8m değer 240m borcu var takım batmış inşallah gerçektede böyle olmayız
  • Az gündemi takip etseydiniz keşke. 3 kez SPK ve diğer kulüpler, şahıslar tarafından sermaye arttırımımız engellendi. Bütün koşulları yerine getiriyoruz tam veriyoruz dilekçeyi, hoooop o da ne? Bir koşul daha eklenmiş. Böyle böyle sürekli oyalanıyoruz.
  • Bu insanlar oraya çıkıp rasgele 130 milyona düşecek borçlar demiyor. Kafalarından rakam uydurmuyorlar. Aylar sonrası planlı bir şekilde ekonomik plan çıkarıp ona göre rakam veriyorlar. Kimse çıkıp da 130 u beğendiği için 130 milyon rakamı vermez. Bir şeyler ters gitmiştir mutlaka. Bu adamlar senden de benden de iyi iş ve ekonomi biliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chuckly

    Bu insanlar oraya çıkıp rasgele 130 milyona düşecek borçlar demiyor. Kafalarından rakam uydurmuyorlar. Aylar sonrası planlı bir şekilde ekonomik plan çıkarıp ona göre rakam veriyorlar. Kimse çıkıp da 130 u beğendiği için 130 milyon rakamı vermez. Bir şeyler ters gitmiştir mutlaka. Bu adamlar senden de benden de iyi iş ve ekonomi biliyor.

    Senden benden iyi bildiği aşikar.Ama aslında benim korkum; bu adamilk geldiğinde borç içinde yüzüyordu ve amacı bu borçları azaltmaktı ama adam buyuk başarılar gördü kısa zamanda.Popüleritesi tavan yaptı.Acaba bunlara takılıp kulübün borcunu sallayıp ben dünya kulübü yapcam diye daha fazla borç takmasın.Bana sanki o yolda gidiyor gibi geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.