Şimdi Ara

2013 Lancer 10 bin km de YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2013 haziran çıkışlı, 1 yıllık araç. Beyaz renk. İlk 10bin bakımına henüz girmemiş araca 42 bin lira civarı isteniyor. Sizce versek mi ne yapsak? Honda civic düşünüyordum ama 2010-2011 modelleri bu fiyat ve temizi yok hep boyalı hasarlı.

Fikirleriniz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam ayni motora sahip Asx kullaniyorm.

Markayida az cok taniyorum.

7 litre karma tuketimi gule oyanaya yakalarsiniz aracla.

1.6 mivec motor var vtec gibi teknolojiye sahip alt devirler cansiz ama tasarruf odakli ust devirlerde arac kabuk degistrir. 2. Vites 110 3. Vites 160 da keser.

Uzun yolda 4.5 lt/100 km leri yakaladim.

Aracta rise tipi yekpare govde var saglam kemikli bir arac.

Guvenlik ekipmanlari esp si diz perde yan hava yastiklarina kadar var aracinda.

Donanim olarak yeterli tek eksisi cruise control.

İkinci el deger kaybeder diye laf atanlara aldirma zaten sifir 55 bin olan arabayi 12 bin altina aliyosn degeri kaybetti sende satmak istesen bu paralara satarsin.

Bakimlari 10000 de birmis benim arabada 15."000 de bir. Ortalama bakim fiyatlari 350 lira ilk bakimim 270 ikinci bakimim 460 tuttu.

Servisler biraz degisik ticari araclar oldugu icin karmaşa hakim. Aklina yatan servis bulman lazm ben Bursa dan Balikesire gidiyorm bakimlara.
    Bakim icin servise gitmek istemezsen her turlu parcasi Japoncularda var sanayide.

Uzun yillar sorunsuz sikintisiz binersin bu araca. Fiyati zaten b sinfi donanimli araba parasina.

1-1.5000 daha kirpmaya bak fiyattan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek sıkıntısı 2.el

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro-black kullanıcısına yanıt
    Fiyat 43buçuktu bu 42 lira kırpılmış hali :)

bir aya yakındır civic bakıyordum artık gına geldi bütçeme ve mantığıma uyan bir araç bulamadım bir türlü. Lancer'da ilk çıktığı günden beri gözüme hoş geliyordu. Civic bulamayınca Lancer aramaya koyuldum. Az km'de araç bulamadım 2011 ve üstü. Olanda 37*38 yazmış. 2011 e o parayı vermektense sıfır ayarında araca 42 vermek daha mantıklı geldi. Sonra 42 vermeye karar verince de 3-4 daha koyup temiz bi honda civic mi alsam diyorum. Böyle uzayıp gidiyor çok kararsız kaldım :)))

Cruise control eski aracımda da yoktu pek ihtiyaç da duymadım çok mühim değil. Geri kalan özellikler gayt yeterli. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyoruz nasip olursa problemsiz olduğunu duydum inşallah doğrudur :)
    Nokta koyulmuş. Tek eksisi ikinci el ve lpg uyumu civicten geride. Aynı paraya alabileceğiniz civiclerden daha az kullanılmış ve çok daha temiz olması bu durumu nötrler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marmaratic

Nokta koyulmuş. Tek eksisi ikinci el ve lpg uyumu civicten geride. Aynı paraya alabileceğiniz civiclerden daha az kullanılmış ve çok daha temiz olması bu durumu nötrler.

evet lpg olayi sikinti acikcasi bir iki sene sonra taktirmayi dusunuyordum ama cok mu problem olur bilemiyorum her ne kadar 7-8 ortalama deger olsa da 40-45 kurus cebi yorabilir :(

• Hocam 3-4 ekle ekle sonu yok o isin benden demesi.

Hala daha ikinci eli skinti yazanlar cikmis bak sen nasil arayip bulmusssun. Temiz arabanin illaki alicisi bulunur.

2013 modelin ici de degsti yeni tasarim konsol var muzik sistemi falan degisik.

Memnun kalcagina eminim hocam. Cok olmadgi icin farkli gorunen goze hos gelen bir araba.

Uzun soluklu kullanmaya birebir yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.8 in vergisi de yüskek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Aynen orası da doğru sonu gelmiyor yola 30-35 arası diye çıkmıştım. 2-3 diye diye bir ara baktım sıfır civic bakıyorum Sıfırdansa böyle temiz 1 yıllık araba almak daha doğru sanırım. İlan şu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lancer-1.6-invite-155226011/detay

1,8 değil 1,6 @tuvnera

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-hatasiz%2Cekonomik%2Ckazasiz-167603033/detay

Bir de bu var aklımda 2011 model 1.6 invite 70 binde bu da 36 ya falan alınabilir sanırım. 6bin verip 2013 mü alınır bu mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Aynen orası da doğru sonu gelmiyor yola 30-35 arası diye çıkmıştım. 2-3 diye diye bir ara baktım sıfır civic bakıyorum Sıfırdansa böyle temiz 1 yıllık araba almak daha doğru sanırım. İlan şu

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-lancer-1.6-invite-155226011/detay

1,8 değil 1,6 @tuvnera

Hocam arac cok temiz.
    Sunroof artisi var sifir alirken 1.500 lira farkla aliniyordu bu sunroof.

Arac tahmin ettigim gibi yeni göguslu bu daha sık.

Birde bak bu aracin deri direksyonunun derisi daha kaliteli bir malzeme cabuk parlamaz soyulmaz pul pul.

2013 den eski lancerlarin ki daha degsik bi malzemeden ve cokcabuk soyuluyor benimki garantiden degsti ac bak istersen eski ilanlardan.

Bide hocam prins falan takarsan pek sorun olmaz.

Mitsubishi Club Turkey.comda yonetici arkadas var nicki opeth hatta bu forumdada yazar. En son o taktrmisiti prins marka lpg kiti. Onla bi gorus

• quote:

Orijinalden alıntı: pro-black

quote:

1,8 değil 1,6 @tuvnera

Hocam arac cok temiz.
    Sunroof artisi var sifir alirken 1.500 lira farkla aliniyordu bu sunroof.

Arac tahmin ettigim gibi yeni göguslu bu daha sık.

Birde bak bu aracin deri direksyonunun derisi daha kaliteli bir malzeme cabuk parlamaz soyulmaz pul pul.

2013 den eski lancerlarin ki daha degsik bi malzemeden ve cokcabuk soyuluyor benimki garantiden degsti ac bak istersen eski ilanlardan.

Bide hocam prins falan takarsan pek sorun olmaz.

Mitsubishi Club Turkey.comda yonetici arkadas var nicki opeth hatta bu forumdada yazar. En son o taktrmisiti prins marka lpg kiti. Onla bi gorus

Tamamdır ben bi araştırayım o halde. Tşkler bilgiler için.

• xpowex X kullanıcısına yanıt
    araç zaten ikinci el fiyatı gayet uygun bu fiyata clio 1.2 75 bg araç satıyorlar

• Bence aracınız hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42 ye yeni corolla 1.33 life benzinli alınır çok da güzel binilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-corolla-168055869/detay
  • tek derdi bu aracın 2. elidir.
    yakıt sorunsuzluk oldukça iyi konfor donanımları yeni aksada iyileştirilen yalıtım ve iç mekan bence alınası yapıyor
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-civic-premium-f-1-otomatik-vites-167245832/detay/

Bu araç için ne dersiniz kaputta boyalıymış taş düşmüş dedi telefonda
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-civic-premium-f-1-otomatik-vites-167245832/detay/

Çok güzel....ama her köşe başında var bir tane
    Şaka bir yana, alın güle güle binin, istediğiniz zaman da çeyrek altın misali anında satın. Ha...her Lancer gördüğünüzde içiniz gider o ayrı!

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2010-civic-premium-f-1-otomatik-vites-167245832/detay/

Ya taş düşer ya saksı zaten bu kaputlara.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.