Şimdi Ara

2013 fiat doblo 1.6 yakıt tüketimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabayi aldığımızda 223 liraya arabayi fullemistik. Araç 600 km yaptı dedik herhalde şimdi yeni araç biraz performanslı kullandık ondan oldu . 5 gün önce tekrar fulledim bu seferde 620 civarlari yaptı. Sizce bu araba için normalmi çok yaptığını düşünüyorum ?

Edit:yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhaokur -- 9 Mart 2015; 23:05:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ort tüketimi kaç gösteriyor?
    Şehir içi sıkışık trafikte abandiysaniz yakar10lt ssonuçta tticari. Ben günlük kullanımda kendi ticarimde 6lt görüyorum fakat 2bin devir ggeçmem ve sşehiriiçinde 4. Vites 50-55 arası gitmeye çalışırım.
    Biraz daha devirsiz ve sakin kullanın 7ltleri görürsünüz

• depo 60 litre oldugunu düsünürsek biraz fazla yakmıs gibi ama kısa mesafe kontak aç kapa,çok performanslı ve hep sehiriçi kullanıyorsanız fazlasıyla etkiler.aracın periyodik bakımı en son ne zaman yapılmış?
  • çok yakmış hep 3000 devir civarında mı kullandınız?
  • Aracı sert kullanıyorsanız normal. 10 litre civarı yakmış.

Sakin kullanırsanız dur kalk 6-7 litre yakar.

• Aracın yeni olmasının etkisi var ama bi 10.000 km filan tüketim düşmez ilk bakımdan sonra biraz düşebilir ama siz biraz fazla gaza basıyosunuz veya çok yokuşlu bir yerdesiniz.

• kimse de dememişki 60 litrelik depoya 323 liralık yakıtı nasıl koydun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

kimse de dememişki 60 litrelik depoya 323 liralık yakıtı nasıl koydun

İlk fullemede fazla alması normal.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

kimse de dememişki 60 litrelik depoya 323 liralık yakıtı nasıl koydun

İlk fullemede fazla alması normal.

kardeş kafanmı güzel
    3.90 x 60 =234
  • Kusura bakmayın fiyat bölümünü yanlış yazmışım fark etmedim. Aracı daha yeni aldık araba 36 bin de 20 binde bakımı yapılmış. 40 binde biz goturucez. Servisine götürdüm hiç bir sıkıntısı yok dedi . Depoya koymam için bir katkı verdi bunu kullanin falan dedi koymayı düşünmüyorum sorduğum kişiler pek olumlu şeyler söylemediler

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Hocam araba zaten 3 bin e gelmeden atıyorum bu yol bilgisayarında 2 bin devire gelince at diyor hemen atıyorum ki böyle uyuz uyuz kullanmak hiç hoşuma giden bişey değil . Arabaya birde start stop koymuşlar hiç bir faydasını göremedim şu ana kadar

• öncelikle 2000 de vites atınca öteki viteste bayılmıyor mu araç? bir de gaza yavaş basın. çok soğuklarda etkiler.
  • Biraz fazla ama çok soğukta kısa mesafe, trafik,devirli kullanma vb etmenler varsa normal derim. 2010 modeli vardı bizde, ort 8 lt civarı tüketimi vardı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.