Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.368
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şu an son karar Yelken Blue Life:

http://www.etstur.com/Yelken-Blue-Life

Sentido-Sultan Hotel' in 10 yıl önce kaldığım Sultan Saray Hoteli olduğundan eminim. Odalardaki klasik tarzdaki eşyalar vazgeçmemize sebep oldu.

Fiyat olarak baya uygun gozukuyor. 21 haziran giris 5 gece 1250 gibi fiyat cok iyi. Acaba tesis nasildir. 5 yasinda oglum ve esimle rahat edebilirmiyiz acaba.

Eşim bu otele Rus turistlerin 5 üzerinden genelde 4,5 verdiklerini okuyunca tercih ettik.

Siz hangi tarih icin rezerve yaptiniz.

ETS den online satın almada sorun var
    Telefonla arayacaklar 22 Mayıs - 31 Mayıs inin

O tarihte hava riskli olablir.

Tatili uçak biletine göre ayarladığım için...

Ets de sıkıntı mı var dediniz? Bu tatilsepeti tatilbudur anı tour var buralar tercih edilebilir mi? Bende pazartesi ödeme yapıcam :S

• Mesajım bulunsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Benim de 19 - 24 Ağustos balayı için artık karar vermem gerekiyor. Galiba Sentido Gold İsland'ı seçeceğim. Umarım pişman olmam.

Bir arkadaş da Cesars Temple'i (Belek) tavsiye etmişti. Burayı bileniniz var mı? Nasıldır?

Orijinalden alıntı: VATAN34

quote:

Orijinalden alıntı: t3ksas

alanya bölgesinde otel arıyorum memnun kalacagımız sıkılmayacagımız.gecen sene long beach ten memnun kaldım aquası olan alternatif olarak otel önerebilecek varmı.

bu sene bende alanya bölgesine ilk defa gideceğim.. water planet otel var ets turda.. aquparkı güzel görünüyor.. tavsiye edecek var mı ??

geçen yaz gittik büyük bir hayal kırıklığı yaşattı otel bize otel demeye bile dilim varmiyor yeni kurulmasina ragmen berbat eksik ve kucuk bir otel ayni zamanda bir o kadarda tecrubesiz personel bir gece zor dayanip ets tura sikayet ettik 5 aile gittik hepimiz kavga ederek ayrildik otelden o aylarda baska iyi denilebilecek otel cok zor bulduk ve uzerien 2000 tl daha vermek zorunda kaldim iki kisi icin , arkamiza bile bakmadan kactik otelden aquaparki guzeldi ancak otelden ayri bir isletme ve otelden ayri bir yerde yurume mesafesinde , disaridan bilet ile girilebiliyor aquaparka , otel sadece size bir kac kaydirak icin bilet temin ediyor yemekleri berbat otesiydi.biz girdigimizde ve cikarken gelen aileler hep kavga ediyordu resepsiyondakiler ile , eger mantiklarini ve hizmetlerini degistirmemislerse kesinlikle o parayi hak eden bir otel degil tavsiye etmem.

• _____________________________
  • aklımda olan listeyi oda özelliklerine göre azalttım. buna göre mayısın son haftası 4 gece için (öncelikle şu durumlara göre; kalabalık olmaması ve balayı için) tavsiyeniz ne olur?

güral tekirova 1768tl (deluxe)
    Sueno Hotels Beach Side 1760tl (suit)
    Sueno Hotels Golf Belek 1896tl (suit)
    güral belek 1430tl (de luxe)
    granada luxury 1424tl (j.suit) bu otel çok hoşuma gitti. otelin içi dışı çok güzel görünüyor ancak sahili yok sadece iskelesi var.
    sherwood dreams 1320tl (de luxe)

• Spy hocam su an mobilim yarın öğle civarı pcye geçeceğim. Msjını görünce mutlaka yazmak istedim. 1.5 yıllık evliyim. Balayında sueno golf belek king suitteyim. Geçen yazda granadaya gittim. Pcye geçince iki otel hakkında uzun ve detaylı yazarım.

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Spy hocam su an mobilim yarın öğle civarı pcye geçeceğim. Msjını görünce mutlaka yazmak istedim. 1.5 yıllık evliyim. Balayında sueno golf belek king suitteyim. Geçen yazda granadaya gittim. Pcye geçince iki otel hakkında uzun ve detaylı yazarım.
    saol hocam bekliyorum mesajini.

yarina karar vermem gerek erken rezervasyon icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 6 Ocak 2013; 2:12:34 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 6 Ocak 2013; 20:26:31 >

Orijinalden alıntı: SquallTr

Arkadaşlar merhaba,

Benim de 19 - 24 Ağustos balayı için artık karar vermem gerekiyor. Galiba Sentido Gold İsland'ı seçeceğim. Umarım pişman olmam.

Bir arkadaş da Cesars Temple'i (Belek) tavsiye etmişti. Burayı bileniniz var mı? Nasıldır?

Balayı için değil yaz tatili için sentido gold island seçtim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 6 Ocak 2013; 7:11:42 >
  • dalyanda oda kahvaltı 50 tl ye oteller var onlara karar verdi. oradan marmarise de fethiyede de gidebilirim. nasıl olur dersiniz?

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

diğer rixosların fiyatlarında çok büyük değişim yok laresin delux süperior odalarının fiyatları uçmuş.bunun dışında eylül 15inin olduğu haftayı yüksek fiyatlı devreye almışlar. ve 22 sinden itibaren daha düşük fiyatlar görülüyor.
    bunun dışında indirim oranın değişmesinin getirdiği artış haricinde büyük bir değişiklik yok.
    tekirovadan şu saatten sonra oda almanızı kesinlikle önermiyorum.(22 eylül sonrası belki olabilir)
    lares mayısın son haftası ve eylül 22 den sonra halen bence satın alınası bir otel (lokasyon değerlendirmesini ve otel incelemesini yaparak kendi kararınızı veriniz lütfen)

NOT: Lütfen pm ile otel sormayalım buradan daha çok bilgi edinebilirsiniz konuda çok değerli arkadaşlar var

Öncelikle değerli yorumlarınızın çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. Sorularıma gelince,
    Eşim ve Eylül ayında 1 yaşında olacak bebeğimiz ile beraber Tekirova düşünüyoruz. Kriterlerimiz ise öncelikle sağlık( hastalık vb. durumlarda - malum bebeğimiz- hastane vb. ulaşım ve süreç),sonrasında deniz (havuza girmek istemiyoruz) ve yemeklerin hijyen ve kalitesi , en son da haliyle eğlenceler- aktiviteler Sizin bu saaten sonra Tekirova tavsiye etmeme nedeniniz tamamen fiyatlardaki artış mıdır ? Açıkçası Güral ve Rixos arasında seçim yapıp yarın ETS'den almayı düşünüyorduk ki mesajları okuyunca biraz daha mı beklesek diyoruz ancak ETS 7 Ocak'ta erken rezervasyonun indirim oranların azalacağını duyuyoruz. Bütçemiz ulaşım,sigorta vb. her türlü masraf için bütçe 4bin civarlarında. Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?
    Bir diğer sorum ise, biz sigortalı alsak ve Mart-Nisan gibi fiyatlar daha da inse, sigortadan parayı alarak o anki daha uygun fiyattan aynı oteli seçmemizi engelleyebilecek bir prosedür var mıdır?
    Soruların sayısı biraz fazla oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Size 1 yaş bebek ile en iyi yer Gloria Golf belek

Gogi Very Important Minis (VIM) bulunduğu için mi tavsiye ediyorsunuz yoksa deneyimlerinizden dolayı mı? Bir de denizi(bebeğin üşümemesi,temizliği vb.) açısından size göre Tekirova mı daha iyi yoksa Belek mi? Cevabınız için teşekkür ederim.

• 3-4 yıldızlı bütçe dostu oteller alanya ve fethiyede arıyorum forumda paylaşılan oteller 5 yıldız ve pahalı oteller.

uygun fiyata denizi yürüme mesafesinde yakın 3 öğün yemek veren klimalı tvli odası olan animasyon atraksiyonlardan uzak otel ler ?
    2011 yılında 26 aylık ve 5 aylık bebekle sonra aynı yıl içerisinde 30 aylık ve 9 aylık bebekle
    2012 yılında 38 aylık ve 17 aylık bebekle sonra aynı yıl içerisinde 41 aylık ve 20 aylık bebekle tatil yaptık.

size bir noktayı daha belirteyim kesinlikle bebek için tesis seçmeyin inanın onun için a tesisi yada b tesisinin hiç önemi yok.
    önemli olan temiz, hijyen kuralarına riayet eden ve yiyecekleri kaliteli bir yer olsun yeter.
    yoksa çocuk kulübüymüş, çocuk havuzuymuş, parkmış, lunaparkmış,hayvanat bahçesiymiş hiç birisi sizin çekim alanınıza girecek şeyler değil ve hiç birisinden faydalanamayacaksınız.(çocuk olsa önemli olur ama bebek için zerre önemi yok bütün bunların) birde çocuğunuzun denize girip girmeyeceğide şüpheli benim 2 çocuğumda 1 yaşındayken denize girmediler.
    kısacası işin özü oteli bebeğinizi düşünerek seçmeyin kendi beğendiğiniz tesisi seçin.

Pm ile soru cevaplanmayacaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinman

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

diğer rixosların fiyatlarında çok büyük değişim yok laresin delux süperior odalarının fiyatları uçmuş.bunun dışında eylül 15inin olduğu haftayı yüksek fiyatlı devreye almışlar. ve 22 sinden itibaren daha düşük fiyatlar görülüyor.
    bunun dışında indirim oranın değişmesinin getirdiği artış haricinde büyük bir değişiklik yok.
    tekirovadan şu saatten sonra oda almanızı kesinlikle önermiyorum.(22 eylül sonrası belki olabilir)
    lares mayısın son haftası ve eylül 22 den sonra halen bence satın alınası bir otel (lokasyon değerlendirmesini ve otel incelemesini yaparak kendi kararınızı veriniz lütfen)

NOT: Lütfen pm ile otel sormayalım buradan daha çok bilgi edinebilirsiniz konuda çok değerli arkadaşlar var

Öncelikle değerli yorumlarınızın çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. Sorularıma gelince,
    Eşim ve Eylül ayında 1 yaşında olacak bebeğimiz ile beraber Tekirova düşünüyoruz. Kriterlerimiz ise öncelikle sağlık( hastalık vb. durumlarda - malum bebeğimiz- hastane vb. ulaşım ve süreç),sonrasında deniz (havuza girmek istemiyoruz) ve yemeklerin hijyen ve kalitesi , en son da haliyle eğlenceler- aktiviteler Sizin bu saaten sonra Tekirova tavsiye etmeme nedeniniz tamamen fiyatlardaki artış mıdır ? Açıkçası Güral ve Rixos arasında seçim yapıp yarın ETS'den almayı düşünüyorduk ki mesajları okuyunca biraz daha mı beklesek diyoruz ancak ETS 7 Ocak'ta erken rezervasyonun indirim oranların azalacağını duyuyoruz. Bütçemiz ulaşım,sigorta vb. her türlü masraf için bütçe 4bin civarlarında. Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?
    Bir diğer sorum ise, biz sigortalı alsak ve Mart-Nisan gibi fiyatlar daha da inse, sigortadan parayı alarak o anki daha uygun fiyattan aynı oteli seçmemizi engelleyebilecek bir prosedür var mıdır?
    Soruların sayısı biraz fazla oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Size 1 yaş bebek ile en iyi yer Gloria Golf belek

Gogi Very Important Minis (VIM) bulunduğu için mi tavsiye ediyorsunuz yoksa deneyimlerinizden dolayı mı? Bir de denizi(bebeğin üşümemesi,temizliği vb.) açısından size göre Tekirova mı daha iyi yoksa Belek mi? Cevabınız için teşekkür ederim.

Bebek ile gidip kaldık
    Müşteri hizmetinde çok memnun kaldık
    Istediğiniz yiyeceği istediğiniz şekilde istediğiniz zaman istediğiniz yere getiriyorlar
    Email sms yada resepsiyonundaki görevliye hangi tür yemeği hangi içerikler ile hangi şekilde pişirilmesi gerektiğini yazıyorsunuz
    Istediğiniz zamanı ve nereye istediğinizi yazıyorsunuz gelir
    Biz mesela gece 3 de tavuklu erişte çorbası istedik tereyağ ile yapılsın dedik ve salça istemedik vs gece 3 de geldi
    Sabah 10 da en son iskele yanındaki sallanan banka mesela ılık organik süt ve kuruyemiş meyve kurusu istedik geldi:)

• Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim, listemize başlardan eklemiş olduk. :)

Orijinalden alıntı: serdar1457

3-4 yıldızlı bütçe dostu oteller alanya ve fethiyede arıyorum forumda paylaşılan oteller 5 yıldız ve pahalı oteller.

uygun fiyata denizi yürüme mesafesinde yakın 3 öğün yemek veren klimalı tvli odası olan animasyon atraksiyonlardan uzak otel ler ?

Pegasos club olabilir alanya icin 4 yildizli

Cevabınız için tekrardan teşekkür ederim, listemize başlardan eklemiş olduk. :)

Rixos premium Belek de çok iyi idi
    Mini CLUB çam ağaçları altında sezlong da tüm gün uyuyabilir
    Biz ayrıca ilginçtir Rixos premium Belek hamam on bölümü var localar şeklinde bölümler var soguklanma bölümünde sürekli canlı ney yada ud çalıyorlar çok hafiften ortam çok az ışıklı ve çok dinlendirici hamam sıcaklığı ile
    Öğle araları bebeği orada uyuttuk

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.