Şimdi Ara

2013 Erken Rezervasyon Tatil Fırsatları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
73
Favori
256.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Kemer Carelta Hotel Nasıldır?
    Mayıs ayı için 3 yetişkin + 1 bebek Ultra HD veya HD sistemi Kemer' de 9 gece için toplam 2.000 TL yi geçmeyecek güzel bir otel tavsiyesi lazım.

Bende Temmuz öncesi Sentido Gold Island dan alıcam pazartesi günü .Dediğiniz otelide pek övdüler .
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuLazz®

quote:

Mayıs ayı için 3 yetişkin + 1 bebek Ultra HD veya HD sistemi Kemer' de 9 gece için toplam 2.000 TL yi geçmeyecek güzel bir otel tavsiyesi lazım.

Bende Temmuz öncesi Sentido Gold Island dan alıcam pazartesi günü .Dediğiniz otelide pek övdüler .

http://www.etstur.com/Zen-Phaselis-Princess-Otel

Bu hotelin imkanları daha çok hoşuma gitti. Üstelik WorldCard' a 4 ay ötelemeli 12 taksit var. ETS kişi başı havalaanı tek yön gidiş transfer ücreti 25 lira alıyor.
    Yani Toplamda 2050TL' ye bu hotelde 9 gece kalabileceğiz.
    Almak üzereyim...

• quote:

quote:

quote:

Bu hotelin imkanları daha çok hoşuma gitti. Üstelik WorldCard' a 4 ay ötelemeli 12 taksit var. ETS kişi başı havalaanı tek yön gidiş transfer ücreti 25 lira alıyor.
    Almak üzereyim...

http://www.otelpuan.com/Zen-Phaselis-Princess-Otel

Hocam bu kadar yorumu görüp nasıl cesaret edebiliyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

quote:

quote:

Almak üzereyim...

Ben o yorumlarınınb ir çoğunun objektif olmadığını biliyorum.
    Misal geçen yaz çok memnun kaldığımız otel hakkında en büyük eleştri şezlongların yetmemesi idi. Ama biz hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık çünkü Ramazan ayında gitmiştik.
    Kemer' de Hotel seçiminde benim için en önemli kıstas: Otele ait ve cadde ile ayrılmamış plajı olması, geç kahvaltının olması(Disco sonrası sabahın 10 unda kahvaltıya oturmak çok zor), snack ikramların erken başlayıp geç bitmesi, gece yemeği ve discosunda içeceklerin ücretsiz olması.
    Bu kriterlerin tamamına sahip olduğu için bu oteli alıyorum. Ayrıca sigorta alıyorum ki son 3 gün kala herhangi bir para kesintisi olmadan iptal edebileyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

Hocam size bir soru soracağım. Erken rezervasyon yaptırırken sigorta yaptırmamızı tavsiye ediyorsunuz.

Ben milplus ile rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum, Setur ile çalışıyorlar. Siz de adiyos kullanıyorsunuz sanırım.

Yani hem adiyos ile rezervasyon yaptırıp hem de sigorta yaptırılabiliyor mu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

quote:

quote:

Almak üzereyim...

Ben o yorumlarınınb ir çoğunun objektif olmadığını biliyorum.
    Misal geçen yaz çok memnun kaldığımız otel hakkında en büyük eleştri şezlongların yetmemesi idi. Ama biz hiç öyle bir sıkıntı yaşamadık çünkü Ramazan ayında gitmiştik.
    Kemer' de Hotel seçiminde benim için en önemli kıstas: Otele ait ve cadde ile ayrılmamış plajı olması, geç kahvaltının olması(Disco sonrası sabahın 10 unda kahvaltıya oturmak çok zor), snack ikramların erken başlayıp geç bitmesi, gece yemeği ve discosunda içeceklerin ücretsiz olması.
    Bu kriterlerin tamamına sahip olduğu için bu oteli alıyorum. Ayrıca sigorta alıyorum ki son 3 gün kala herhangi bir para kesintisi olmadan iptal edebileyim.

Hayırlı olsun hocam. Bende memnuniyet oranına bakıyorum. Bu otel için bana biraz fazla geldi memnuniyetsizlik. Neyse sen gidince değerli yorumlarına bakarız artık. Ben o site yerine forum yorumlarına daha çok güveniyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

Hocam size bir soru soracağım. Erken rezervasyon yaptırırken sigorta yaptırmamızı tavsiye ediyorsunuz.

Ben milplus ile rezervasyon yaptırmayı düşünüyorum, Setur ile çalışıyorlar. Siz de adiyos kullanıyorsunuz sanırım.

hayır hocam puan ile yapılan rezervasyonlarda malesef sigorta yapmıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karar vermek zor. Bir de bu Hoteli buldum:

http://www.etstur.com/Sentido-Sultan-Beldibi?gclid=CLLf5L6n0bQCFUON3godNx8Aog

Acaba bu hotelin eski adı Sultan Saray olabilir mi?
    2003 yazında kaldığım Sultan Saray Hotelini andırıyor.
    Bu hotele 250 TL fazla verip alsam mı?
  • bu titanic limak ve rixos lara otelelrinin fiyatı aynı seviyede

ama limak sanki daha iyi gibi ne dersiniz

deniz çakıl değil gibi
  • quote:

Karar vermek zor. Bir de bu Hoteli buldum:

http://www.etstur.com/Sentido-Sultan-Beldibi?gclid=CLLf5L6n0bQCFUON3godNx8Aog

Acaba bu hotelin eski adı Sultan Saray olabilir mi?
    2003 yazında kaldığım Sultan Saray Hotelini andırıyor.
    Bu hotele 250 TL fazla verip alsam mı?

sizin yazdığınız oteller hakkında bir bilgim yok ancak bu otel paloma grubunun oteli
    palomada kaliteli otel zincirlerinden birisidir.
    sırf bu yüzden (haklarında hiç bir bilgim olmadığını tekrar belirteyim) diğer 2 otel yerine bunu tercih ederim.
    http://www.palomahotels.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 6 Ocak 2013; 15:59:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bu titanic limak ve rixos lara otelelrinin fiyatı aynı seviyede

deniz çakıl değil gibi

3 ü arasından ben seçm yapacak olsam limak larayı tercih ederim.
    limak lara, limak gurubunun en iyi otelidir.
    @bilgisayars orada kalmış ve son derece memnun ayrılmıştı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

quote:

hayır hocam puan ile yapılan rezervasyonlarda malesef sigorta yapmıyorlar

Çok teşekkür ederim hocam.

• quote:

diğer rixosların fiyatlarında çok büyük değişim yok laresin delux süperior odalarının fiyatları uçmuş.bunun dışında eylül 15inin olduğu haftayı yüksek fiyatlı devreye almışlar. ve 22 sinden itibaren daha düşük fiyatlar görülüyor.
    bunun dışında indirim oranın değişmesinin getirdiği artış haricinde büyük bir değişiklik yok.
    tekirovadan şu saatten sonra oda almanızı kesinlikle önermiyorum.(22 eylül sonrası belki olabilir)
    lares mayısın son haftası ve eylül 22 den sonra halen bence satın alınası bir otel (lokasyon değerlendirmesini ve otel incelemesini yaparak kendi kararınızı veriniz lütfen)

NOT: Lütfen pm ile otel sormayalım buradan daha çok bilgi edinebilirsiniz konuda çok değerli arkadaşlar var

Öncelikle değerli yorumlarınızın çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. Sorularıma gelince,
    Eşim ve Eylül ayında 1 yaşında olacak bebeğimiz ile beraber Tekirova düşünüyoruz. Kriterlerimiz ise öncelikle sağlık( hastalık vb. durumlarda - malum bebeğimiz- hastane vb. ulaşım ve süreç),sonrasında deniz (havuza girmek istemiyoruz) ve yemeklerin hijyen ve kalitesi , en son da haliyle eğlenceler- aktiviteler Sizin bu saaten sonra Tekirova tavsiye etmeme nedeniniz tamamen fiyatlardaki artış mıdır ? Açıkçası Güral ve Rixos arasında seçim yapıp yarın ETS'den almayı düşünüyorduk ki mesajları okuyunca biraz daha mı beklesek diyoruz ancak ETS 7 Ocak'ta erken rezervasyonun indirim oranların azalacağını duyuyoruz. Bütçemiz ulaşım,sigorta vb. her türlü masraf için bütçe 4bin civarlarında. Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?
    Bir diğer sorum ise, biz sigortalı alsak ve Mart-Nisan gibi fiyatlar daha da inse, sigortadan parayı alarak o anki daha uygun fiyattan aynı oteli seçmemizi engelleyebilecek bir prosedür var mıdır?
    Soruların sayısı biraz fazla oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

quote:

diğer rixosların fiyatlarında çok büyük değişim yok laresin delux süperior odalarının fiyatları uçmuş.bunun dışında eylül 15inin olduğu haftayı yüksek fiyatlı devreye almışlar. ve 22 sinden itibaren daha düşük fiyatlar görülüyor.
    bunun dışında indirim oranın değişmesinin getirdiği artış haricinde büyük bir değişiklik yok.
    tekirovadan şu saatten sonra oda almanızı kesinlikle önermiyorum.(22 eylül sonrası belki olabilir)
    lares mayısın son haftası ve eylül 22 den sonra halen bence satın alınası bir otel (lokasyon değerlendirmesini ve otel incelemesini yaparak kendi kararınızı veriniz lütfen)

NOT: Lütfen pm ile otel sormayalım buradan daha çok bilgi edinebilirsiniz konuda çok değerli arkadaşlar var

Öncelikle değerli yorumlarınızın çok faydalı olduğunu belirtmek isterim. Sorularıma gelince,
    Eşim ve Eylül ayında 1 yaşında olacak bebeğimiz ile beraber Tekirova düşünüyoruz. Kriterlerimiz ise öncelikle sağlık( hastalık vb. durumlarda - malum bebeğimiz- hastane vb. ulaşım ve süreç),sonrasında deniz (havuza girmek istemiyoruz) ve yemeklerin hijyen ve kalitesi , en son da haliyle eğlenceler- aktiviteler Sizin bu saaten sonra Tekirova tavsiye etmeme nedeniniz tamamen fiyatlardaki artış mıdır ? Açıkçası Güral ve Rixos arasında seçim yapıp yarın ETS'den almayı düşünüyorduk ki mesajları okuyunca biraz daha mı beklesek diyoruz ancak ETS 7 Ocak'ta erken rezervasyonun indirim oranların azalacağını duyuyoruz. Bütçemiz ulaşım,sigorta vb. her türlü masraf için bütçe 4bin civarlarında. Siz olsanız tercihiniz ne olurdu?
    Bir diğer sorum ise, biz sigortalı alsak ve Mart-Nisan gibi fiyatlar daha da inse, sigortadan parayı alarak o anki daha uygun fiyattan aynı oteli seçmemizi engelleyebilecek bir prosedür var mıdır?
    Soruların sayısı biraz fazla oldu ama cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

sırasıyla başlayayım.
    öncelikle tekirovayı bu saatten sonra tavsiye etmeme nedenim tamamen fiyatı ile ilgili o fiyatlara daha iyi otellere gidilebilinir. sizinde düşündüğünüz otel olan güral tekirova benimde çok beğendiğim ve gitmek istediğim ve gidenlerin büyük kısmının çok memnun kaldığı bir tesis eğer rixos tekirova ile fiyatları yakınsa ben kesinlikle güralı tercih ederim. yine size bir diğer tavsiyemde eğer fiyatları yakınsa amara dolce vita olur.
    geçen ağustosta otelde çocuk restoranında çocuğumun boğazına balık kılçığı kaçtı (vogue avangarde isimli bir otel bu vesileyle bu otelide ve otelde bizi yanlız bırakan seturuda kınamadan geçmeyeyim) ve kemere gitmek zorunda kaldık allahtan kendi aracımızla tatile gitmek gibi bir huyumuz var yoksa otel bizi tamamen yanlız bıraktı ne otelde ilgilendiler ne yardım ettiler (aklıma gelince yine sinirlniyorum ve onları dava etmemekle çok büyük yanlışlık yaptığımı düşünüyorum) ama ne rixosta ne amarada nede güralda böyle bir durum olsa otel sizi yanlız bırakmaz diye düşünüyorum.
    son sorunuza gelecek olursam şimdi sigorta ile oteli alırsanız son 3 güne kadar istediğiniz zaman iptal edersiniz. ve daha düşük bir fiyat varsa o fiyattan alırsınız buna engel hiç bir şey yok.
    kaçırdığım bir sorunuz varsa tekrar yazarsanız cevaplarım.

Düzeltme ile eklenen kısım : eylül ortası için baktım amara dolce vita 3750 güral 3400 çıkıyor bu durumda sizin bütçeniz ile güral tam uyumlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 6 Ocak 2013; 16:50:27 >

• Havalanından Kemer' e transfer için ETS kişi başı gidiş/dönüş 45 TL istiyor.
    3 yetişkin gideceğimiz için tooplamda 135 TL tutuyor gidiş/dönüş
    Daha iyi fiyatlı alternatif var mı?

Bu arada gönüş uçağı sabah 09:00 da olduğu için en azından saat 06:00 da otelden ayrılmak lazım. O nedenle özel transfer tercih ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chosen

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

quote:

quote:

Yanlış anlaşılmazsa; 2 erkek arkadaş olarak gidip özellikle geceleri yalnızca otelde eğlenebileceğimiz, (bu sene antalya'da gece discolara çıkmaktan nefret ettim), ortamı güzel otellerden aklınıza gelenler varsa yazar mısınız?

Özellikle Kemer bölgesinde arıyorum bu arada arkadaşlar..

Valla iki bay olunca işiniz biraz zor...Yanlış anlama olmasın...Size herhangi birşey demiyorum...Ama otellerin çoğunun anlayışı böyle...
    Hatta bir yerde okumuştum...Kışın futbol kulüpleri Antalya bölgesindeki otellerde kamp yaparlarken oteller iki bayan rezervasyonu dahi yapmıyorlarmış...

Haklısınız hocam, internetten yapacağız biz rezervasyonu en azından elimizde otel ismi olursa bir şekilde direterek girebileceğimizi düşünüyorum.. Bilgisi olan arkadaşlardan otel tavsiyesi istedim bu yüzden..

Otel çok güzel görünüyor ancak denize araçla gitmek zor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: oracle99

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış anlaşılmazsa; 2 erkek arkadaş olarak gidip özellikle geceleri yalnızca otelde eğlenebileceğimiz, (bu sene antalya'da gece discolara çıkmaktan nefret ettim), ortamı güzel otellerden aklınıza gelenler varsa yazar mısınız?

Valla iki bay olunca işiniz biraz zor...Yanlış anlama olmasın...Size herhangi birşey demiyorum...Ama otellerin çoğunun anlayışı böyle...
    Hatta bir yerde okumuştum...Kışın futbol kulüpleri Antalya bölgesindeki otellerde kamp yaparlarken oteller iki bayan rezervasyonu dahi yapmıyorlarmış...

Haklısınız hocam, internetten yapacağız biz rezervasyonu en azından elimizde otel ismi olursa bir şekilde direterek girebileceğimizi düşünüyorum.. Bilgisi olan arkadaşlardan otel tavsiyesi istedim bu yüzden..

İki bay rezervasyonu için en iyisi Topkapı Palace Hotel - Kundu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oracle99

quote:

quote:

quote:

quote:

İki bay rezervasyonu için en iyisi Topkapı Palace Hotel - Kundu

tavsiyeniz için teşekkürler hocam. tek bay kabul etme şartı aramıyorum bir şekilde rez yapmaya çalışacağım hangi otel olursa olsun. bookingde bu otel 2 kişi 10 gece 6000 lira görünüyor. Daha uygun fiyata eğlenebileceğimiz otel tavsiyeleriniz varsa onlarıda listeye almak istiyorum özellikle kemerde. tekrar teşekkürler..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wwtr

quote:

sırasıyla başlayayım.
    öncelikle tekirovayı bu saatten sonra tavsiye etmeme nedenim tamamen fiyatı ile ilgili o fiyatlara daha iyi otellere gidilebilinir. sizinde düşündüğünüz otel olan güral tekirova benimde çok beğendiğim ve gitmek istediğim ve gidenlerin büyük kısmının çok memnun kaldığı bir tesis eğer rixos tekirova ile fiyatları yakınsa ben kesinlikle güralı tercih ederim. yine size bir diğer tavsiyemde eğer fiyatları yakınsa amara dolce vita olur.
    geçen ağustosta otelde çocuk restoranında çocuğumun boğazına balık kılçığı kaçtı (vogue avangarde isimli bir otel bu vesileyle bu otelide ve otelde bizi yanlız bırakan seturuda kınamadan geçmeyeyim) ve kemere gitmek zorunda kaldık allahtan kendi aracımızla tatile gitmek gibi bir huyumuz var yoksa otel bizi tamamen yanlız bıraktı ne otelde ilgilendiler ne yardım ettiler (aklıma gelince yine sinirlniyorum ve onları dava etmemekle çok büyük yanlışlık yaptığımı düşünüyorum) ama ne rixosta ne amarada nede güralda böyle bir durum olsa otel sizi yanlız bırakmaz diye düşünüyorum.
    son sorunuza gelecek olursam şimdi sigorta ile oteli alırsanız son 3 güne kadar istediğiniz zaman iptal edersiniz. ve daha düşük bir fiyat varsa o fiyattan alırsınız buna engel hiç bir şey yok.
    kaçırdığım bir sorunuz varsa tekrar yazarsanız cevaplarım.

Düzeltme ile eklenen kısım : eylül ortası için baktım amara dolce vita 3750 güral 3400 çıkıyor bu durumda sizin bütçeniz ile güral tam uyumlu.

Tekrardan teşekkür eder başınıza otelde gelen talihsiz olaydan ötürü size ve ailenize geçmiş olsun dilerim. Yorumlarınız üzerine tekrardan bir planlama yapacağız. :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

bu titanic limak ve rixos lara otelelrinin fiyatı aynı seviyede

deniz çakıl değil gibi

3 ü arasından ben seçm yapacak olsam limak larayı tercih ederim.
    limak lara, limak gurubunun en iyi otelidir.
    @bilgisayars orada kalmış ve son derece memnun ayrılmıştı.

eyw

şimdi baktımda en son baktığımda rixos lares 2480 imiş şimdi 2635 olmuş

18 - 23 haziran arası 5 gece düşünüyorum 2 kişi

bide arkadaş gelirse 2+1 de onlar olacak

limaklar hoşuma gitti açıkçası

arcadia 2093

atlantis 2150

lara 2653

limra 2060 tl

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.