Şimdi Ara

2013-2018 Corolla dizel robotize sanziman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Corolla 2016 1.33 ten aynı kasa yada makyajlisi dizel otomatige geçen var mı ? Çok mu vites geçişleri sarsıntılı? Yokuşlarda manuel kullanılsa ara hızlanma ve performans olarak nasıldır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• motor olarak keyiflidir canlıdır hem otomatik hem manuel sahibi biri olmuş olarak otomatik şanzımanın debriyaj balatası ilk olarak 142binde bitti, ilk robot 80binde değişti ikinci robot 167binde 2 ay önce değişti aracı hala kullanıyoruz mmt şanzımana alışınca bir sıkıntı olmuyor tam vites atacakken ayağınızı gazdan çekerseniz daha hızlı ve daha rahat bir geçiş sağlar fakat kalkışı evet ağır onun için yapılacak bir şey yok maalesef motor olarak çok sağlam manuel olanı 218binde satmıştım yanlış hatırlamıyorsam motora anahtar dahi değmemişti otomatik olanda egr sorunu yaşandı tamamen usta kaynaklı temizleyip çözdük. benim oldukça sevdiğim ve piyasadaki en sessiz dizel motora sahiptir

• Hocam makyajli e15 kasa da 2 yil kullandım.Tam otomatik sanziman konforu beklemeyin.Vites gecislerini hissedersiniz.ozellikle ilk 1 2 3.Bazen sacmalar vites düşürmez.
    Ancak bu yarı otomatik,yani debriyaj plakasi var ama sizin yerinize robot atiyor.
    Kronik sorunlari yok.
    Robotun icine toz girip ,veya komurler bitebilir.
    Baski balata da bitebilir.
    Ekonomik ,tamir masrafı az ,saglam bir şanzıman.
    Konforu az vites gecisleri şehir ici sarsintili.
    Uzun yolda falan manuel modda kullanmak gerekli.
    Dizel motor kasaya ,gore agir kaldigi icin ,sollamalarda devrini almadan vites attigi zaman zorda birabilir.
    Direksiyindan vites düşürüp gaza yuklenmeli.
    Alistiginizda ,cok keyifli olmassda ,manuelden kullanimi rahat masrafi manuel vites ile ayni bir sanziman

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seat ibiza 2011 1.2tsi Dsg
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.