Bildirim
2013 Honda Civic Otomatik
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Şu piyasada 200 falan istiyorlardır o arabaya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç gün önce 2014 hatasız 59 binde olan aracı 185 e aldılar. Evet piyasa cok yüksek ama şişirilmiş balon gibi şu an ciddi bir arz-talep dengesizliği var o yüzden ilanlarda ki fiyatların 5 10 altına satılıyor. Sorunuza gelirsem 180 civarı diyorum -
Bu arada benim bahsettiğim araç ilk sahibinden servis bakımlı belki siz de ona göre pay biçersiniz -
Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: MuammA_
Bu arada benim bahsettiğim araç ilk sahibinden servis bakımlı belki siz de ona göre pay biçersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Civic piyasasını diğer araçlarla karşılaştırmak gerek hastalık seviyesindedir 2016 yılında 3 parca değişen 2 parça boyalı 2010 dream 82000 kmde 40000 TL almak üzere iken arkadaş aradan çekil 1000 TL vereyim dedi aracı aldım tam bir ay her gün geldi aracı istedi en son varmı 43000 TL dedim demez olaydım anında hesap numaramı istedi bende verdim yatırmaz dedim 43000 TL hesapta idi bende anahtarı verdim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X