Şimdi Ara

2012 Türkiye'sinde İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gelin, Türkiye'de internet erişimini tartışalım. Herkes kendi fikrini yazsın, bakalım ortaya ne çıkacak.

Ben TTNet kullanıcısıyım. Turkcell Super Online hariç diğer firmaların çoğu TTNet'e bağlı zaten. Yaklaşık olarak aynı fiyatlar ve aynı kotalar. Bana kalırsa bu firmalar boşa açılmıştır. Çünkü TTNet'ten hiçbir farkları yok. Eğer farkınız yoksa neden firma açıyorsunuz değil mi.

55 liraya mis gibi 8 mbps (akk 25)ti ama o zaman böyle hız kesme yoktu ve rahatça kullanıyorduk. Sonra AKK 50 GB'a yükseldi, hızlar 1'e düştü. Gelen yoğun tepkiden dolayı minimum 3 mbps'e çıkarmayı başardık. Bizleri kutluyorum

Mobil operatörlerin 3'ü de mükemmelin üzerinde çok uçuk fiyatlara yavaş ve sınırlı paketler veriyorlar. Yani TTNet ve çetesine bir 100 yıl alternatif olamazlar. Yani bu mobil operatörler hala utanmadan nasıl reklam yapabiliyorlar ben anlamış değilim. 2-3 GB'ın dev dev reklamlarını gösteriyorlar televizyonlardan. Ulan günde aktif olarak bilgisayar kullanan bir kişi zaten 500 mb'ı yer. Neyse bu mobil işi canımı çok sıkıyor. Gevurun ülkesinde ne güzel kolaylıklar var, biz hala kaplumbağalardan yavaş internetlere tonlarca para ödeyelim

2012 yılı böyle geldi ve geçiyor artık. Mart veya Nisan ayıydı sanırım AKK uygulamasının başlaması, işte o zamandan bu yana Türkiye'de internet ölmüştü, aksini iddaa eden bu firmalarda çalışan genel müdürdür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 30 Ağustos 2012; 1:57:12 >

• tekel bir kurumu, telekomu kalkip özellestirirsen olacagi budur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyse ki 3G çıktı yoksa herifler tam bir tekel olacaktı. eğer indirme yapımıyorsan 3G yeterli
  • TTNET kota aşımında GB başına 9,2 TL gibi FAHİŞ bir ücret alıyor. AKK'yı zaten geçtiysen kotalıda halin harap, sahte sınırsızları zaten demeye lüzüm bile görmüyorum. 2012'in sansürcü, fahiş ve berbat altyapısı Türkiye'nin internetidir. Başta iş ve teknik konularda bi haber müdür ve çalışanlar bunun sebebidir. Ancak en büyük ayıp "pişkince" hatalarını görmezden gelip kabullenmemeleri ve müşteri en büyük düşmanımızdır felsefesi ile yola devam etmeleridir. O koltuklara çivili kalmayacaklarını anlayacaklardır umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

tekel bir kurumu, telekomu kalkip özellestirirsen olacagi budur.

dun bunu dedim diye yemedigim hakaret kalmadigi .asgari ucret alip ta serbest girisimciligi destekler olura 1 megabayttan fazlasini vermeleri bile ilginc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.