Şimdi Ara

2012 Subaru XV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
119
Cevap
2
Favori
42.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

türkiyede 1.6 benzinli ve cvt seçeneği ve 2.0 dizel seçeneği olabilir crossover segmentini karıştıracak gibi görünüyor.

2012 Subaru XV

2012 Subaru XV

2012 Subaru XV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Eylül 2011; 22:57:27 >

• 1.6 benzinli otomatik karıştırabilir, başarılı görünüyor. Son dönemdeki Subaru' ların aksine ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 13 Eylül 2011; 23:13:00 >
  • dıstan cok hos, iç görüntüsü yok mu ?
  • jantlar berbat
  • Renk gitmemiş ama araç çok güzel olmuş. Bir de jantlar çalıntı, onlar da gitmemiş zaten.

2012 Subaru XV
  • Ön ve arka tasarım detaylarını zayıf buldum, aracı sadece rengi ve jantları taşıyor şu haliyle.Ayrıca bu motor seçenekleriyle pazar karıştırma şansı yok özellikle 1.6 benzinli için konuşmak gerekirse.
  • crossover sekmentinde nissanı zor günler bekliyor liderlik gidebilir, cx-5 ten sonra buda piyasaya girincek ve hareketli olacak gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2015-2016 Kia ceed ?
    4 yıl önce açıldı
    .::. NİSSAN QASHQAİ 2014 .::.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamda ix 35 ve sportage ı incelemeye almışken oldumu şimdi.kafamı karıştırdınız yauuuuuu
  •  2012 Subaru XV

tanıtım daha bugün yapıldığı için fotolar yeni yeni yükleniyor .

2012 Subaru XV

2012 Subaru XV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Eylül 2011; 23:56:18 >

• Fiyatı iyi olmazsa burnunu karıştırır ancak :)
  • Arka tasarım çok kötü. Direksiyon harici iç tasarım da kötü
  • iç mekan tam takır
  • bendende bir kaç bilgi gelsin

Her şeyiyle mükemmel

“Mükemmel mühendislik” anlayışını temel alan Subaru, müşterilerine tüm Subaru ürünlerinde “Eğlence ve Huzur” sunmayı amaçlarken, bu özelliklerini SUBARU XV’ye de mükemmel bir şekilde yansıtıyor.

Dış görünümünde ön ve arka cephede altıgen tasarımları, farlarda keskin kartal gözlerini öne çıkaran SUBARU XV, iç tasarımda ise ferahlık ve güven duygusuyla ön plana çıkıyor. Bu ferahlık aynı zamanda yolculara güven hissi vererek, Subaru’nun “Confidence in Motion” marka sloganıyla da mükemmel bir uyum gösteriyor.

Subaru’ya özgü geleneksel Boxer motor standardı devam ediyor

‘XV‘ 2,0 litrelik 4 silindirli Subaru’ya özgü yatay yerleşimli geleneksel Boxer motor ile donatılmış. Standart olarak simetrik dört çeker sistemi bu araçta da kullanılıyor. 4450 mm uzunluğa ve 1800 mm genişliğe sahip aracın yüksekliği ise 1625 mm. Ayrıca XV’de CVT tam otomatik şanzıman kullanılmış.

XV’de ayrıca Subaru’nun geliştirdiği yeni nesil güvenlik sistemi (eye sight) bulunuyor. Araca yerleştirilen kameralar sayesinde sürüş sırasında sensörler XV’yi 360 derece tarıyor. Böylelikle oluşabilecek tehlikeler önceden fark edilerek kabindeki ana ekrandan sürücüye bildiriliyor.

• 1.6 motor ve cvt şanzımandan dolayı foruma taşıdım bu şekilde pek rakibi kalmıyor zaten artı tüketim değerleride epey düşük .

güncel foresterdan çok daha güzel taasrım olarak.

1.6 otomatik crosover denebilecek sadece juke terios var hem 1.6 hem otomatik düşünenler için iyi bir alternatif olur.
  • Mühendislik mükemmel ama tasarımda tam tersi... Bu haliyle hiç bir yeri karıştıramaz... Türkiye'de tasarım konuşur maalesef...
  • Bana kalırsa Türkiye'de tasarım değil motor konuşuyor kütüğün üstüne 1.6 dizel koysan bile kapış kapış gider.
  • Karayollarında resmi hizmete mahsus bir araç olur anca. O ayarda bir görüntüsü var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Bana kalırsa Türkiye'de tasarım değil motor konuşuyor kütüğün üstüne 1.6 dizel koysan bile kapış kapış gider.

iyi reklamı yapılan araç gidiyor.

ilk bakılan şey bunu alırsam ne kaadr havam olur .prestij yani.marka model vs isterse araç dandik olsun.

2.ne kadar yaktığı dizel olursa ne ala

sonra motoru kaç bunun 1.6 üstü %80 burun kıvırıyor.

sonra kapı tok sesli mi kapanıyor.

bide alangirli donanımları varsa kendi kendine park vs.

bunu almıycak türk araç sahibi %10 dur.

yol tutuş güvenlik sağlamlık vs son sıralardadır.

• Bu Subaru, sanki tasarım felsefelerini, tasarım akımlarını üç dört sene geriden takip ediyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Bana kalırsa Türkiye'de tasarım değil motor konuşuyor kütüğün üstüne 1.6 dizel koysan bile kapış kapış gider.

iyi reklamı yapılan araç gidiyor.

ilk bakılan şey bunu alırsam ne kaadr havam olur .prestij yani.marka model vs isterse araç dandik olsun.

2.ne kadar yaktığı dizel olursa ne ala

sonra motoru kaç bunun 1.6 üstü %80 burun kıvırıyor.

sonra kapı tok sesli mi kapanıyor.

bide alangirli donanımları varsa kendi kendine park vs.

bunu almıycak türk araç sahibi %10 dur.

yol tutuş güvenlik sağlamlık vs son sıralardadır.

Evet zaten şu anki satış rakamlarıda bunu gösteriyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.