Şimdi Ara

2010 model Citroen C3 alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkaşlar citroen c3 hakkındaki yorumlarınız nelerdir. Aracın performansı cok mu kötüdür? Yeni kasaları cok hos görünüyor 2010 yada 2011 modelini düşünüyorum ama performans beni cok düşündürüyor. Kullanan bilgisi olan aracın iyi ve kötü yanlarını belirtebilir mi ?

• Dizel motor az yakar ve sorunsuzdur.

Iç mekan veya trim sesleri kafaya takanlardan için arabayi sattırma sebebi bu konuda en başarılı aracı 2013 C4 ile seyahatim sonucu onun bile ufak tefek ses yaptığını görünce C3 daha düşük kalite ve işçilik ile daha fazla ses yapacaktır.

Sin olarak her markada olan ancak Fransızlarda bir nebze daha fazla olan ufak tefek sorunlarla karşılaşmanız muhtemel

Son olarak sınıfının en geniş araçlarından biridir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Dizel motor az yakar ve sorunsuzdur.

Iç mekan veya trim sesleri kafaya takanlardan için arabayi sattırma sebebi bu konuda en başarılı aracı 2013 C4 ile seyahatim sonucu onun bile ufak tefek ses yaptığını görünce C3 daha düşük kalite ve işçilik ile daha fazla ses yapacaktır.

Sin olarak her markada olan ancak Fransızlarda bir nebze daha fazla olan ufak tefek sorunlarla karşılaşmanız muhtemel

performans acısından korkuttular atik değil hızlanma konusunda kötü diye acıkcası sesten ziyade performans ve şıklık benim için ön planda
  • 2005 c3 1.4 hdi aracim var kesinliklr benzinligi unutturuyor gercekten sinifinin en az yakan araci ayrica kasa tipi yeni.kasasindan daha guzel bence ici cok genis yol.tutusu cok guzel kullanimi zevkli
    ....: bircok yeni cikmis 2013 2014 model araclardan daha modern duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tufan2222

quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

Dizel motor az yakar ve sorunsuzdur.

performans acısından korkuttular atik değil hızlanma konusunda kötü diye acıkcası sesten ziyade performans ve şıklık benim için ön planda

Performans zayıf ancak b sınıfı bir araç için kabul edilebilir seviyede

• Daha iyi seçenekler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Daha iyi seçenekler var.

Mutlaka vardır hocam fakat tanıdıktan uygun bir fiyat oldugu icin tercih edicem tercih edersem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tufan2222

quote:

Orijinalden alıntı: ilhan555

Daha iyi seçenekler var.

Mutlaka vardır hocam fakat tanıdıktan uygun bir fiyat oldugu icin tercih edicem tercih edersem

Uygun fiyata bulursan alınabilir az yakıt tüketen bir motor'u var.Performans'ı zayıf olsada 68 hp'den beklenenden daha iyi gider.Ancak trim sesleri bi hayli fazla olan bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan555 -- 10 Ekim 2014; 12:08:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.