Şimdi Ara

2012 Model Skoda Octavia Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: buthoan

Evet arkadaşlar kullananı kullanmışı bineni deneyeni arabadan anlarım diyeninden yorumları alabilir miyim? 2012 model 0, 1.6 motor dizel elegance a yakın (elegance ın bi altına eklemeler vs. yapılarak) 64 bin tl fiyat verdiler sizce nasıl. ben arabadan bek anlamam sizlere de bir sorayım dedim.
    not: arabaya ötv ödememe gibi bir durum olabilir bu durumda 40 binlere filan geriler fiyat bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz

söylediğiniz aracı(1.6 TDI elegance) biz de aldık ve son derece memnunuz. araç son derece kaliteli, konforlu ve sessiz. performansı da gayet tatmin edici. zaten motor kendini kanıtlamış bir ünite. bu donanımda bir VW alırsanız fiyatı az çok tahmin edersiniz. ayrıca jetta dan daha heybetli bir otomobil olduğunu belirtmem lazım. kabin kalitesi olarak ondan iyi bile diyebilirim. pişman olacağınızı sanmıyorum.

• TDI Elegance DSG'nin 65700 liste fiyatı var zaten.
    Size Elegance olmayan aracı 64 diyorlar.
    Elengance'ı 64'e almaya çalışın.
  • Octavia nin elegance donanım seviyesinde bej döşemeye uyumlu olsun diye koyduklari krem renkli kapı kollarının plastigi cok dandik gözüktü gözüme. Sırf o kalitesiz görüntüsü için bile o araca o kadar para vermem.. Tabi karar alacak olan kisilerin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

alınır,hem de bal gibi.

Skoda kısmını yapıcılıktan uzak olacak şekilde eleştirmek bana doğru gelmez (zevk meselesi) fakat ~60.000 TL verip, bir kaç içinde geçecek bir heves C sınıfı araba almak ?????
  • Arabayı elegance donanımın bir altı olana paket donanım eklettirip söylediğim fiyata aldım. Yorumda bulunanlara teşekkür ederim.
  • 10 güne yeni kasası çıkacak. Güvenliği bu günkü standartla 3 yıldız. Fiyatları pahalı.

Hiç bir şekilde alınmaz.
  • Jetta ile aynı altyapıyı kullandığı doğru fakat Jetta'dan daha kaliteli bir araçtır.

Tarihçesine de bakarsak Skoda Vw ye rakip firma olarak açılmıştır ve Vw den hem daha ucuz hem daha kaliteli araçlar üretir.
  • Elegance Alinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aradan 9 yıl geçmiş de 2012 elegance dizel otomatik nasıl?yani 2012 octavia otomatik olması sorun yaratır mı?otomatik hakkında herkes bir şey diyor da anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.