Şimdi Ara

2012 LYS-4(Tarih-Coğrafya II-Felsefe Grubu) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
23.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben o takiyüddin sorusunu tesadüfen geçen hafta sky türk'te istanbul programı vardı orada duymuştum Hatta 1-2 sefer İstanbul'da deprem olmuş.Şeyhülislam falan hep ''Bu adam Allah'ı gözetliyor,melekleri gözetliyor'diye çamur atmışlar.Sonra Kılıç Ali Paşa gemisiyle bombalamış rasathaneyi.Tamamen ordan duydum.Ama diğer şıkların olamayacı da bariz belliydi Ali kuşçu taaa fatih zamanında gelmiş arada neredeyse 100-150 sene var.
  • Sözelci arkadaşlar Tarih Öğretmenliği konusunda neler düşünüyorsunuz ? Seçecek olanlarınız var mı ? Atama konusunda çok sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. Birde, Tıbbi Dökümantasyon Sekreterliği ile Diş Tıp Sekreterliği hakkında neler düşünüyorsunuz ? YGS 3 ile alıyor bu iki sağlık bölümü.Atama puanları hakkında bilginiz var mı ?

Biz sözelciler ne yapacağız ya..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrSamsunLuu

Sözelci arkadaşlar Tarih Öğretmenliği konusunda neler düşünüyorsunuz ? Seçecek olanlarınız var mı ? Atama konusunda çok sıkıntılı olduğunu söylüyorlar. Birde, Tıbbi Dökümantasyon Sekreterliği ile Diş Tıp Sekreterliği hakkında neler düşünüyorsunuz ? YGS 3 ile alıyor bu iki sağlık bölümü.Atama puanları hakkında bilginiz var mı ?

Biz sözelciler ne yapacağız ya..........

Aklın varsa sözeli unut ve tarih bölümünü hiç seçme. Bölüme gidip mezun olanların %70'i pişman. Mf ya da tm seç mat. o kadar da zor değil uğraşırsan yaparsın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream5 -- 18 Haziran 2012; 13:50:37 >

• ygs:305 ham puanla tıbbi dökümantasyon şansım var mı
  • Takiyüddin'in sorusu son sınav der. denemesinde çıkmıştı. Hatta arkadaşlarla lys'de çıkar mı diye sınav sabahı makara yapıyorduk. Çıkmasına bayağı şaşırdım. Zor soruydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Tm ogrencisiyim. Hic calismadan bi sansimi deniyim dedim:)
    Tarih 26 dogru 8 yanlis. Hepside salladiklarim yanlis cikti
    Cografya full.
    Psm 20 soru yaptim 2 yanlis cikti.
    Edebiyttan da 45 ustu ve cogrfyadan 20 net ustu bekliuorum.
    Ne dersiniz benim durumuma. Ygs de 100 k daydim sosyalde.

Dostum sözel okuyup ne yapacaksın ki? Fen-Edebiyat formasyon vermiyor zaten. Gazetecilik RTS iş konusu sıkıntılı. Eğitim Fakülteleri iö ler kapandı. Örgün öğretim ne olur belli değil. Sıralamaları almış gitmiş. 10 bin yaparsan anca. Bir Halkla İlişkiler kalıyor. Eğer Marmara-Halkla İlişkilere yeterse sıralaman git bence. Diğer bölümlere bakma bile.

Hocam tm sinavim kotu gecince ister istemez sosyalide dusunuyorum yani
    Ben zaten marmara iktisat, isletme, kamu yonetimi istiyodum. Ama olmiycak gibi. İmkansiz gibi bisi yani. Ya yuzde elli bi yere giricem ya da zorliycam devleti. Burslular zaten almis basini gidiyo. Sosyalden de reklamcilik dusunuyodum acikcasi. Pek bi bilgimde yok yani. Halkla iliskiler ablam
    Okuyor. Radyonsinema televizyonda benlik degil. Acikcasi bu bolumler hakkinda cok cok az bilgim var. Yani belkki bana uygundurlar. Bskicam iste hele bi sonuvlsr aciklansin ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Donie

Bu sene LYS4'e 385 bin 659 kişi giriyor.

ben kayıt oldum ama sınava yetişemedim 1 kişiyi kafadan elediniz hadi gene iyisiniz
    bu da demek oluyor ki en fazla 385 bin 658 kişi girmiş sınava bu sene
  • Arkadaşlar YGS puanım 364. Sıralamam ise 60bindeyim.
    LYS-4 ise Tarih; 23 net Coğrafya: 15d 1y Felsefe; 19net
    Tahmin ettiğim, istediğim Lys3 netleri ise edebiyat 50net coğrafya ise 20net.

Benim için önemli olan ilk 10bine girmem. eskişehr anadolu üni sinema tv istiyorm. geçen yıl 424 puanla almş 10bininciyi. sizce benim durum nedir? puanların düşeceğini düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: homerjay

Arkadaşlar YGS puanım 364. Sıralamam ise 60bindeyim.

Benim için önemli olan ilk 10bine girmem. eskişehr anadolu üni sinema tv istiyorm. geçen yıl 424 puanla almş 10bininciyi. sizce benim durum nedir? puanların düşeceğini düşünüyorum.

YGS puanlarımız 2 puan farklı,lys netlerimiz 1 net farklı ve ben de ilk 10bini hedefliyorum,edebiyat sınavında kac yapmak gerektigi tam bir muamma,ama 70net yeter diye düşünüyorum
  • 40 tarih 11 cog 19 felsefe. arkadaşlar bir kaç soru bence kesin hatalı özellikle o kültür bitkisi sorusu
  • quote:

quote:

YGS puanlarımız 2 puan farklı,lys netlerimiz 1 net farklı ve ben de ilk 10bini hedefliyorum,edebiyat sınavında kac yapmak gerektigi tam bir muamma,ama 70net yeter diye düşünüyorum

Bende yeter diye düşünüyorum, tabi okul puanlarıda var, kararsızım ilk on bine girermiyim girmez miyim diye fakat herkes zorlanmış bu nedenle puanlar düşecektir.

• quote:

quote:

YGS-343

tarih 32
    coğ 9.75
    felsefe 17

okul puanı 41

ilk 5 bin için kaç tane edb ve coğrafya lazım acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

quote:

YGS-343

tarih 32
    coğ 9.75
    felsefe 17

okul puanı 41

Hocam valla senin puanı hesaplayıp(edebiyat 50 cog 20 farzederek) gecen senenin ham puanla kacıncı sıra tablosuna bakınca 388 cıkıyor 386 ilk 5bin görünüyor ama bu sene çok karışık ne desem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

quote:

YGS-343

tarih 32
    coğ 9.75
    felsefe 17

okul puanı 41

Hocam valla senin puanı hesaplayıp(edebiyat 50 cog 20 farzederek) gecen senenin ham puanla kacıncı sıra tablosuna bakınca 388 cıkıyor 386 ilk 5bin görünüyor ama bu sene çok karışık ne desem

Geçen seneyi baz alırsak mıçtık dostum
    Hayırlısı diyelim

• lys'ye hiç çalışmadan girdim ve çalışmadan giren biri olarak fena değil sonucum ha yetermi yetmez tabi seneye kaldık artık.
  • YGS 373 puan
    Tarih 36.75
    Cografya-II 13.50
    Fel. Grubu 21.25
    Edebiyat 40
    Cografya-I 22

Bu netlerle siralama kac olur tahminen sizce ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

YGS 373 puan
    Tarih 36.75
    Cografya-II 13.50
    Fel. Grubu 21.25
    Edebiyat 40
    Cografya-I 22

İlk 15-20 bin olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream5

quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

YGS 373 puan
    Tarih 36.75
    Cografya-II 13.50
    Fel. Grubu 21.25
    Edebiyat 40
    Cografya-I 22

İlk 15-20 bin olur bence.

ilk 5bin garanti ne 15 20si
  • quote:

Sınava çok az kaldı artık. Hedefleri,sınav tartışmaları,sınav sonrası sorularımızı bu başlık altından yazalım.

Tarih:Full
    Coğrafya II: 12 Net
    Felsefe:18 Net.

bu kadar kendine nasıl güvendin hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnraksy

quote:

Sınava çok az kaldı artık. Hedefleri,sınav tartışmaları,sınav sonrası sorularımızı bu başlık altından yazalım.

Tarih:Full
    Coğrafya II: 12 Net
    Felsefe:18 Net.

bu kadar kendine nasıl güvendin hocam

Önceden hep full yapıyordum. Bir de nickime bak istersen.

Ama ÖSYM ters köşe yaptı.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.