Şimdi Ara

2012 LYS-4(Tarih-Coğrafya II-Felsefe Grubu) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
4
Favori
23.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hatalı olduğundan emin olduktan sonra sorular için dilekçe vermek lazım bence. Kafadan 3 soru.
  • Oynama olabilir PSM'de tam hatırlayamadım artık o sıcak ve paragraf sorularıyla mantık hariç diğer yaptıklarımdan emin değilim netlerim:

Tarih 36
    Coğrafya 14
    PSM 19
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

bir de sosyoloji sorusu var.

yalnız bu soru hakkında pek yorum yapamıcam çünkü anlamadım.

ancak uzun düşünmeler sonucunda ve bir yorum sorusunu boş bırakmamak için "c" seçeneğini işaretledim. soruyu tekrar yapsam yine "c" yapardım heralde

2012 LYS-4(Tarih-Coğrafya II-Felsefe Grubu)

Ben de C yaptım bunu. Sosyalleşme ailede başlar da paragrafla ne alakası var
    quote:

ben bu sorunun "c" ile uzaktan yakından alakası olduğunu düşünmüyorum. cevap basıl "b" olur yaa

ürün bozulmadan depo edilince ürünün bozulma riski olmadığı için üretim de artar. "b" ile nasıl bir mantık kurulabilir ve bu mantık "c" seçeneğinin önüne geçebilir biri beni aydınlatsın.

Bunu da C yapmıştım.

ben de ikisini de C yaptım. dilekçe verilmeli bence.böyle olamaz cevap.aşırı saçma.

• hazırlıycanız sorularında sınavında ben ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

hazırlıycanız sorularında sınavında ben ....

Al bendende o kadar deney faresi yaptılar bizi resmen bütün yeni şeyleri 94lüler üzerinde denediler yeter artık ya.
  • quote:

tarih konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar
    ösym nin oyununa geldiniz. tarih müfredatı değişti ve bunu sadece güvender-lys kitabı yazdı.(kitabı alanlar önsözü okumuştur.) bu sınavda osmanlı öncesi türk tarihi genel olarak değil, kültür tarihi olarak çıktı (aynı kitaptaki gibi). yani türk kültürü ıslamiyet öncesinden cumhuriyet dönemine kadar çıktı. bu yüzden 5 tane ınkılap tarihi sorusu vardı ve hiç osmanlı öncesi dönemden siyasi soru yoktu. sorularda ayrıntılıydı.
    ama ösym bu değişikliği duyurmadı.(belkide duyurdu ama o kadar araştırmama ve sağa sola mail atmama rağmen hiçbir şey bulamadım.)
    bu yüzden güvendere güvenmedim! ve fazla önemsemeyip genel tarihe çalıştım ve ınkılap sorularından 2 boş 2 yanlışım var. allah bildiği gibi yapsın bunları. yine de sonuçtan memnunum.

Aynen kardeş hatta kırım savaşının anlatıldığı konuda yanda florence nightangale'in yaptıkları yazıyor ilginç yani ne alaka dedmiştim hatta okurken bunu niye yazmışlar diye bu gün sınavda görünce şok oldum ama tabii çok yararlı oldu :)

• quote:

ancak uzun düşünmeler sonucunda ve bir yorum sorusunu boş bırakmamak için "c" seçeneğini işaretledim. soruyu tekrar yapsam yine "c" yapardım heralde

Yani bu sorunun C dışında bir seçenek olmasına imkan yok insan ihtiyaçları değişiyor (televizyon,internet,güven sorunu) ve buna bağlı olarak da toplumsal kurumların en önemlisi olan aile değişiyor ya o habertürk'teki hoca yanlış yaptı ya da ösym.

• quote:

Sınava girmedim ama açıkça B'den bahsediyor işte. Anne-baba Şunlar şunlardan yakınıyor ama aslında çocuğa başka seçenek bırakmıyor diyerek aile etkisinden bahsediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 18 Haziran 2012; 0:18:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ali Kuşçu dedim o bile yanlış çıktı. Tarih bu sefer büyük darbe vurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scream5 -- 18 Haziran 2012; 0:52:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scream5

Ali Kuşçu dedim o bile yanlış çıktı. Tarih bu sefer büyük darbe vurdu.

dimi ya o soruyu gözüm kapalı ali kuşçu yaptım gitti takiyuddin mehmet çıktı gelde sövme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

quote:

Ali Kuşçu dedim o bile yanlış çıktı. Tarih bu sefer büyük darbe vurdu.

dimi ya o soruyu gözüm kapalı ali kuşçu yaptım gitti takiyuddin mehmet çıktı gelde sövme.

Aynı dertten muzdaripiz.
  • O soruyu kaç kişi doğru yaptı merak ediyorum.Ali Kuşçu dışındakileri duymadım bile.
  • Birde müderrislik yapmıştır diyor onu görünce zaten direk Ali Kuşçu'dur dedim ben ama işte diyorum hep bizi deney faresi yaptılar ne varsa deniyorlar üstümüzde.Yapacak bişey yok.
  • Bu sene erken havlu attık bakalım seneye artık. Allah sabır versin herkese. Bir sene daha çalışmak zulüm gibidir herhalde.
  • beyler sorular zor falan değildi ben tm öğrencisiyim en son tarih çalışmam 2-3 yıl önce falan oldu 42 net yaptım tarihten coğ full sanırım felsefede 4 boş 4 yanlış. bence ösym bu sene çok kolay sormuş biraz daha çalışmak lazım
  • quote:

Bu sene erken havlu attık bakalım seneye artık. Allah sabır versin herkese. Bir sene daha çalışmak zulüm gibidir herhalde.

Hocam insana koyan aslında o değil.Sorumlu olmadığımız konulardan soru soruluyor.İnkilap tarihine hanginiz çalıştınız Allah aşkına?Hiçbir lys konu anlatım kitabında yoktur herhalde zannetmiyorum.
  • Cevaplara Bakmadım Ama O Felsefe Neydi Öyle Ya?
    Tarihide Salladım Sıktım..
    Bir Coğrafyayı Bilerek Yaptım..
  • beyler sınav nasıldı genel olarak , beklediğin gibimiydi yoksa zormuydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtuqr

quote:

Bu sene erken havlu attık bakalım seneye artık. Allah sabır versin herkese. Bir sene daha çalışmak zulüm gibidir herhalde.

Hocam insana koyan aslında o değil.Sorumlu olmadığımız konulardan soru soruluyor.İnkilap tarihine hanginiz çalıştınız Allah aşkına?Hiçbir lys konu anlatım kitabında yoktur herhalde zannetmiyorum.

Dershanedeki tarih hocamız inkılap yok demişti. Demek ki sonradan değiştirilmiş konular falan. Bu sınav hiçbir şeye benzemedi. Kedinin ciğere baktığı gibi polisliğe bakmak zorundayım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

O soruyu kaç kişi doğru yaptı merak ediyorum.Ali Kuşçu dışındakileri duymadım bile.

saka mi ya ali kuscu olmaliydi hey allhim sacma sapan sorular vardi allah belalarini versin hayatim sondu olmeden mezara girdim onca emek gitti intihar edicem valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.