Şimdi Ara

2012 Fluence mi 2007 Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

45000 TL limitim var ve başlıkta yazdığım iki araçtan birini alacağım. Yıllık ortalama 10 bin km anca yapıyorum, buna 1-2 şehir dışı dahil. Aklımda hep dizel almak vardı ancak honca civic de denk geldiği için kafam karışık durumdadır. Araç özelliklerini aşağıda belirtiyorum. Sizlere göre +/- yönlerini öğrenebilir miyim. Teşekkürler.

2007 1.6 Honda Civic Elegance 107.000 KM
    Bal Köpüğü rengi, krem rengi döşeme
    1 parça değişen, 1 parça boya var.
    İstenilen fiyat 46000

2010 Renault Fluence privilege
    Gri renk, 160.000 KM
    İstenilen fiyat 45000 (biraz pazarlık payı daha var)

Kafama takılan durumlardan biride fluencenin 160 bin km de olması, en az 2 yılda ben bindiğimde 180 bin km civarında olacak ve satarken sorun yaşayabilir miyim.

• Renault her zaman sorun çıkartır ikinci el piyasası çok kötü.Hele ki şirket araçlarının dolu olduğu model fluence kesinlikle tavsiye etmem.1 adet 2014 clio 1 adet 2016 fluence sahibi olduğum zamanlarda çok zorlandım ve çok zarar ettim ona dayanarak yorum yapıyorum
  • Fazla km yapacaksanız civic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisinin de fiyatlar cok yuksek

• Heralde 5-6 tane fluence alip sattik su zamana kadar ne zarar ettik ne de satarken zorluk yasadik.2007 civic icin 46.000 tl gibi rakamlar cok fazla bence.

• Fluence satarken kolaydir ve sorun cikartmaz. Yukardaki arkadas toros kafasından kalma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hotlevel kullanıcısına yanıt
    Ikinci el piyasi mi kotu baskasinin yaninda bunu deme millet bi tarafiyla güler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2017 polo mu 2012 civic mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yok toros degil o bile peynir ekmek gibi satiliyor.Bence o manager,concorde zamanında kalmis

• Şuan alacağım araca en az 2 yıl bineceğim. Civic bundan dolayı km bakımından biraz daha mantıklı gelmekte. Fluence i 190 bin km ye dayandığında rahatlıkla elden çıkarabilir miyim?

Günlerdir araştırıyorum ancak fiyatlar hep bu civarlarda. Bana görede 1 ay sonra 10 yaşında olacak bir civic için fiyat fazla. Biraz daha pazarlıkla 45000 lira zorlanır civic de.
  • Fluence dizel motor ve yalıtım üstünlüğünden dolayı uzun yolda daha rahat olur ama yüksek hızlarda güven vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 bini bu araçlardan birine bağlasam gözüme uyku girmezdi herhalde. Hele ki civic, 10 yaşındaki arabaya 46 bin isterken utanmıyorlar mı acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Ikinci el piyasi mi kotu baskasinin yaninda bunu deme millet bi tarafiyla güler.

Sanane kardeşim alıntılama kendine sakla fikrini.Aksi halde düşüncen varsa konu sahibine söyle bana maval okuma.Adamın asabını bozüyosunuz.Neresiyle gülermiş millet ne demek istiyosun sen? Bana laf mı soktun kendince? Adamı yorum yapmaktan soğutuyosunuz. Nedenini yazmışım lan neyin derdindesin delirttin beni pazar pazar
  • Altın,dolar almayın civic alın.Araba durduğu yerde değerleniyor.
    Şimdi diyecekler tüm araçların fiyatı artıyor ama nedense diğerlerine göre bu artış civicte çok daha fazla.

• Model yılı olarak fluence tercih edin bence de ama düşük km li bulunabilir, 160 bin falan yüksek biraz.

• İkiside değil fluence in modeli ve donanımı tek artısı

Astra veya megane alırdım

• Dusuk km baz paket bulunur,o paraya nice fluence ler var.dci lara motora chip yapilip roll yapanlar oluyor

FIRSAT ARACI_2012_EXTREME EDİTİON_90HP_TAMAMİYLE ORJİNAL_BAKIMLI
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-firsat-araci_2012_extreme-edition_90hp_tamamiyle-orjinal_bakimli-354468639/detay

Hatasız Fluancee ... saçak grouptan ...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-hatasiz-fluancee-sacak-grouptan-365860404/detay

5-6 binde cebine kalir.

• 2 sene once 35 bin olan arabaya 46 hatta kasko sigorta en az 48 bin tl vermek saçmalık olur onun yerine jetta bakabilirsiniz yada fluence

• Ben olsam gider 1.6 Elegant Corolla alıp keyfime bakarım.Ne Civic ne Fluence bi Corolla etmez.

• ben olsam citroen c elysse düşünürdüm. hem yeni hem temizini bulmak daha kolay

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.