Şimdi Ara

2012 Fiesta mı yoksa 2012 Polo mu? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
0
Favori
33.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nikobelic

tabi ki fiesta alın polo'dan çok daha dayanıklı ve kaliteli bir araç.

son derece yanıltıcı bir yorum.fiesta polodan daha dayanıklı olamaz o bir ford çünkü
    Playstation 4
    Renault Clio 4 1.5 DCI
    Audi A3 1.0 TFSI Stronic
    Volkswagen Passat B8 1.6 TDI DSG
  • Ama bence buna bir cevap verip net bir şekilde belirlemeliyiz. Bu sınıfta araç alacakların en sık aklına gelen iki tercih, Fiesta ve Polo. Herkes birşey diyor, herkesin farklı argümanları var. Şu forumda o kadar saçma konular konuşuluyor ki bari bir faydanız dokunsunda net olamayan alıcılar için bir karar verelim. Fiyat konusunda Cihan arkadaşın çok net bir şekilde yanlışı var; 525 TL dosya masrafı dışında başka bir masraf yok. Bunun yanında kredili fiyat üzerinden de gayet pazarlık yapılıyor. Ben aldığım bir depo benzinide sayarsam, 36.545 TL'den 34.700 TL'ye indirdim diyebilirim. My Fiesta ile Comfortline donanım ve fiyat olarak birbirini karşılar ve My Fiesta donanım net bir şekilde donanım olarak daha üstündür. Hatta bırakın Fiesta'yı, B sınıfında donanım olarak Polo'dan üstün olmayan araç yok.

Orijinalden alıntı: onboardx

quote:

son derece yanıltıcı bir yorum.fiesta polodan daha dayanıklı olamaz o bir ford çünkü

kusura bakma da ford'un yanında vag grubu dökülüyor be.
    ford geçmişten beri sağlamlığıyla bilinmiştir.

quote:

Senin yorumun daha yanıltıcı. Git ikinci el piyasasını araştır arkadaşım.

Polo mu daha çok sorun çıkarıp para yiyor, Fiesta mı?

Ford ile VW'yi kıyaslayacak değiliz. Ford tabi ki daha üstün.

quote:

Yanıltıcı yorum senin ki olmuş. Ford gayet sağlam araçlar üretiyor.Ford küçümseyeceğiniz bir marka değil 90 lı yıllara kadar VW neydi ki doğru düzgün bir arabası varmıydı ki? Fordun geçmişindeki ve şuan da ki ürettiği araçlar orta sınıf markalar arasında gayet başarılı.

• iki araç da kişiye göre değişen kıstaslara sahip. seçim yapmak, karar vermek parayı ödeyen arkadaş için her zaman zordur.

ama ben b sınıfı için; donanım, rahatlık, keyifli sürüş, ferahlıklık vs. sunan honda jazz fun+ cvt'yi tercih ederim. fiyatı 43.000TL

• ben olsam 40bin tl b sınıfı bi araca vermezdim.
    Temizinden ikinci el bi c sınıfı alırdım.

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • fiesta kaliteli dar az yakıyor tipsiz
    polo fiestaya gore kalitesiz geniş çok yakıyor tipi daha güzel.

aradıgın hangisiyse ona gore secim yap. Gördüklerim bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: Kobrakai

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Fiesta hangi donanım olacak Titanium mu?, Polo hangi donanım olacak ve bütçeniz ne kadar?

hangi donanım olcağı ne farkederki?

Fiesta Titanium ile Polo Highline kıyaslamak isterseniz. Fiesta Polo dan 10 gömlek üstündür. hemde her yönüyle ...

Polo Highline diye bir donanım paketi yok Türkiye de. Fiestaya titanium'a denk gelecek bir polo için comfortline'a opsiyon eklemeniz gerekiyor onun fiyatı da 46 bin tl oluyor. Fiesta 40-41 bin tl iken polo ya 46 bin tl verilir mi arada ki 5 bin tl lik kadar fark oluşturacak ne özelliği var polonun? Kalite derseniz,kabul Fiestadan biraz daha kaliteli ama 5 bin tl fark oluşturacak kadar değil.

Araba seçimi zevk işidir keyif işidir hani derler ya zevkler ve renkler diye.....
    Ben sizin dediğiniz gibi aldım aracımı Volkswagen Polo Highline donanım olmadığından bütün opsiyon seçeneklerinin tamamını seçtim ve öyle sipariş ettim aracıma ...ikiside aynı sınıf araç aradaki farkı vermeye değermi derseniz kimine göre değmez iken bazı insanlar için değiyor mesela ben değer dedim hatta aldım dediğim gibi zevkler ve renkler....
    Aradaki farkı verecek kadar ne özelliği var derseniz gözüme polo daha bir güzel göründü dış tasarım olarak iç olarak daha sade geldi....başkası için fiestanın tasarımı güzeldir içi daha çafçaflı zevkler renkler meselesi...

• aralık ayında bende kendime benzer soruları soruyordum, aklımda polo,fiesta,aveo ve jazz vardı. aveo nun tipini sevmediğim için eledim, jazz dizel olsa düşünmeden alırdım ama benzinli olduğu için eledim, eğer benzin sorun değilse jazz ı tavsiye ederim. polo ile fiesta arasında kara verirkende donanıma baktım iki aracında görünüşü çok güzel fakat ben 39.500 a dizel manuel 2012 vizyon mavi fiesta aldım, aynı paraya alacağım polo çok donanımsız olacaktı bu nedenden ötürü fiestayı tercih ettim. birde otomatik demişsiniz ama fiestanın 4 ileri 1 geri otomatik şanzımanı heralde ve iyi mi değil mi araştırmak lazım. ama fiestayı tavsiye ederim dahha uygun fiyata daha donanımlı bir araç poloya göre.

Orijinalden alıntı: dog2121

Bugün gidip aracı aldık,inşallah cuma akşamüstü hazır bir şekilde teslim alacağız.Fiesta mı ? Polo mu? dedim ama gidip başka bir araç aldık

corsa mı aldınız?

Bugün gidip aracı aldık,inşallah cuma akşamüstü hazır bir şekilde teslim alacağız.Fiesta mı ? Polo mu? dedim ama gidip başka bir araç aldık

neyse konuşmuş olduk forumca...
    ne marka aldığınız araç nedir ...hayırlı olsun
  • quote:

quote:

corsa mı aldınız?

i20 mi aldınız?

Hyundai i20 1.4 Crdi 90 HP Select Opak Kırmızı
    2009
  • Honda Jazz Fun+ modelini 42.000 liraya aldık.

Honda Jazz Fun+ modelini 42.000 liraya aldık.

hayırlı olsun kardeş

Honda Jazz Fun+ modelini 42.000 liraya aldık.

bence en güzel seçimi yaptınız.

fiesta ve polodan daha iyi.

vw almadığınız için taşlanabilirsiniz ama her an
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.