Şimdi Ara

2012 Dacia Duster Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar,ben az yaktığından ve 4x4 olmasından dolayı Dacia Duster bakıyorum.56.000 TL'ye full bir Duster buldum.
    Özellikleri:
    4x4
    Full modeli
    Kazasız,değişensiz,hasar kayıtsız vs.
    4 hava yastıklı
    2012 model
    100000km'de
    Dizel
    56 bin diyor sizce bu fiyata ve bu km değer mi?
    Km araçta sorun çıkarır mı?
    Veya başka modellere mi bakmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andac14 -- 2 Ekim 2017; 17:18:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkemizde araba falan alınmaz.Heryere taksiyle git eminim daha ucuza gidersin başın ağrımaz...

• Başka yardımcı olabilecek var mı?

• ilk kasaysa alma onlar iyi değil.

• Ilk kasanın çekişi makyajlıdan daha iyi. 2sinin de 4x4 110luklarini uzun vadede kullanarak yaziyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam trabzona eylül ayında 5günlüğüne gezemeye gitmiştim arkadaşlarla. o süre zarfında 4x4 duster kiralamıştım. uzungölün tepesine çıktım bayburta indim. aydere gittim. ziganaya gittim. 1200km tamamladım. çekiş gücü olarak gayet iyiydi. en çetin yokuşlarda 2. vitesin altına inmedim. arazide araçta 4 kişiyken 1 viteste dik yokuşlarda bana mısın bile demedi. bu yönüyle çok sevdim. motoru çekiş gücü ve 4x4 çekis sistemi oldukça muazzam. düzgün bir lastikle seni her yere götürür. Ancak arazide gezmek gibi bir aktiviten yoksa alman ne kadar mantıklı bilemiyorum. Günlük kullanım, konfor, kullanışlılık ve yol tutuş olarak baya kırpılmış bir araç.

• brokengineer kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevabın için çok teşekkürler.Ben uzun yolda(Bolu-Gerede-Düzce)kullanmayı planlıyorum.4x4 seçmemin nedeni ise kışın bizim buralarda yollar kapanabiliyor.Veya fazla kaza oluyor.Hem az yakmasından hem de 4x4 ünün iyi olmasından dolayı duster diye düşündüm.Başka alternatif varsa onlara da açığım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2005 Seat İbiza alınır mı?
    9 yıl önce açıldı
    Dacia duster alınır mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat makul

• andac14 kullanıcısına yanıt
    bahsettiğiniz fiyatlara başka alternatif pek yok maalesef. bu yüzden çok tuttu zaten.

düşük bakım masrafları

az yakıt tüketimi

çekiş ve arazisi iyi.

düşük fiyat

bu üçünü bir arada bulmak zor maalesef. belki temiz düşük kmde bir kia sorento olabilir. ancak yakıt olarak cebinizi zorlayacaktır. hatta 2katına yakın yakar muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.