Şimdi Ara

2011 Ygs skandalı yine yaşanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011de malum şifrelemeler sayesinde matematikten hiçbir şey bilmeyen adamlar Fullemişti Türkçe sosyal fenden baya net yapanlar vardı hiçbir şey bilmeden sırf şifrelendiği için, düşünsenize o kadar çalış emek ver adamlar şifrleme taktıği bildiği için hiç çalışmadan senin önüne geçsin. Hem de 2011 de sınav iptal edilmemiş,

Bu yılda böyle şifreleme yoluyla yani cevap şıklarına bakıp küçükten büyüye sıralayarak çakışan şıkkı işaretlemek gibi böyle bir ihtimal, yol olur mu? Yani adamlar dershanede gördükleri şifrleme yolları ile hiç bilmeden çözerler mi yine, ÖSYM sorusunu hazırlayanlar soruları sığdırıp böyle şifrleme yoluna mı sebep oluyor anlamadım ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi dershane knk

• Dostum o şifreleme olayi bitti artık kitapciklara sorulari dizme 5 farkli secenekten değil 5! Secenekten oluştuğu için böyle bir şey olmasi imkansız ösym de uyandi artik sorun olacağını sanmıyorum

• Evet biz yaşadık onu Allah yaşatmasın arkadaşlar lys'ye kimse çalışamadı o dönem doğru düzgün.Herkes emek hakkının yendiğini düşünerek geçirdi 1 ayını.Sonuçlar 20-25 gün sonra açıklandı sonra çalışmaya devam ettik.Hoş bir durum değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Şifreleme olduğu doğru ama sınav anında soruları çözemeyen adamlar zaten onu fark edememiştir. Doğru cevabı bulamayan adam o şifrelemeyi nasıl farketsin. Şifreleme dediğimiz şey de aslında algoritma. Basşt bir algoritma hatasından kaynaklanıyor. Sınavın iptal edilmesi daha hoş olabilirdi.
    Sorular paralele de gitmiş olabilir. Hükümeti savunduğum yok. Ama oyum RTE ye.

Siyaset yapma lan burada burası siyaset forumu mu? Bize ne senin oyundan?

• Sorular neden yayinlanmiyor saniyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Punpun

Sorular neden yayinlanmiyor saniyorsun.

Bu yıl hepsi yayınlanacak diyorlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Valjean

quote:

Orijinalden alıntı: Punpun

Sorular neden yayinlanmiyor saniyorsun.

Bu yıl hepsi yayınlanacak diyorlar?

hayır tam tersine ösymnin adaylarada göstermemesi gündeme gelecek gibi.
  • Gecen sene de hepsi acıklanacak soylentileri vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punpun -- 9 Mart 2016; 12:41:32 >
  • O degild bana bomba olayı olacak bir yerde gibi geliyor arkadaşlar ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.