Şimdi Ara

2011 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: -BARCELONA- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi nasıl geçeyim adam Madrid'e isim duyurulamayan kulüp dedi yok artık ya hahahahahahah.

İyice aştı Erciyesspor = Madrid diyor hauyauhuahyuauyhuayu.
    Sabri kadar futbol bilmiyormuş be hahuauhauha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 27 Mayıs 2011; 22:48:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: drdsbobo

2 yıl mı? Madrid'i bu saatten sonra Kral bile kurtaramaz... Kralın, burjuvaların, paranın takımı Madrid artık halkın, altyapının takımı BARCELONA'ya boyun eğmiştir... Geçmiş olsun... Seneye yine şampiyon BARÇA olacak, yine ŞL'de final oynayan BARÇA olacak, yine gelip Madrid'in eski başarılarını koyacaksınız. 1 sene daha geçecek yine aynı şeyler olacak, yine eski başarıları koyacaksınız.... Bu böyle böyle devam edecek... Messi BARÇA'dan gidene kadar -ki en az bi 6-7 yıl- Madrid şampiyon falan olamaz... Messi tek başına Madrid defansları kim olursa olsun ipe dizip(bu sene olduğu gibi) maçı tek başına kazandırır... Messi futbolu bırakınca belki tesadüfen Madrid 1 sene şampiyon olur... Diğer sene altyapıdan gelen yeni Messiler, Xaviler, İniestalar ile bu olay böyle devam eder... BARÇA bu altyapı sistemiyle bundan böyle dünya futbolunun tek söz sahibi takımıdır, tekelidir... Bence Madrid, BARCELONA maçlarına çıkmasın ve hükmen yenik sayılsın... En azından Madrid taraftarı o rezilliği izlemez... En çok üzüldüğüm konu ise Nuri ve Hamit'in Madrid'e gitmesi... Keşke isimlerini daha iyi duyuracakları bi kulübe gitselerdi, yazık ettiler kendilerine... Zira Real Madrid yıllar şuan olduğu gibi yıllar boyunca BARÇA'nın karşısında ezilmiş ve yine 2. olmuş kulüp diye anılacak... MES QUE UN CLUB...

Amaan, size hakkaten laf anlatılmıyor ya.
    Futbol bilgisi olan birileri Barcelonalı olsa şaşarım zaten.
    Anca ''en iyi en iyi'' diye zırvalayanlar Barçalıyım diye geziyor.
    Ondan önce Madridliyim diye zırvalıyorlardı büyük ihtimal.
    Taraftarlık ona buna ''en büyük'' diye atlamak değildir.

Anaa, adam Nuri ve Hamit'e isimlerini duyurabilecekleri kulübe gitselerdi dedi ya...
    Ne içiyorsunuz siz yorum yapmadan önce auhauhua...

Öncelikle doğuştan BARÇA'lıyım. Allah bana Madrid'li olmak gibi büyük bi dert vermedi çok şükür...
    Ayrıca düşüncelerine katılıyorum. Bence de dünyanın en büyük takımı BARCELONA. :)

• Hakaretten ban yemek istemiyorum ondan şunu söyleyip gideyim:

Allah bana Barcelonalı olup sizin gibilerle uğraşma sorunu vermedi çok şükür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 27 Mayıs 2011; 22:53:49 >
  • quote:

2 yıl mı? Madrid'i bu saatten sonra Kral bile kurtaramaz... Kralın, burjuvaların, paranın takımı Madrid artık halkın, altyapının takımı BARCELONA'ya boyun eğmiştir... Geçmiş olsun... Seneye yine şampiyon BARÇA olacak, yine ŞL'de final oynayan BARÇA olacak, yine gelip Madrid'in eski başarılarını koyacaksınız. 1 sene daha geçecek yine aynı şeyler olacak, yine eski başarıları koyacaksınız.... Bu böyle böyle devam edecek... Messi BARÇA'dan gidene kadar -ki en az bi 6-7 yıl- Madrid şampiyon falan olamaz... Messi tek başına Madrid defansları kim olursa olsun ipe dizip(bu sene olduğu gibi) maçı tek başına kazandırır... Messi futbolu bırakınca belki tesadüfen Madrid 1 sene şampiyon olur... Diğer sene altyapıdan gelen yeni Messiler, Xaviler, İniestalar ile bu olay böyle devam eder... BARÇA bu altyapı sistemiyle bundan böyle dünya futbolunun tek söz sahibi takımıdır, tekelidir... Bence Madrid, BARCELONA maçlarına çıkmasın ve hükmen yenik sayılsın... En azından Madrid taraftarı o rezilliği izlemez... En çok üzüldüğüm konu ise Nuri ve Hamit'in Madrid'e gitmesi... Keşke isimlerini daha iyi duyuracakları bi kulübe gitselerdi, yazık ettiler kendilerine... Zira Real Madrid yıllar şuan olduğu gibi yıllar boyunca BARÇA'nın karşısında ezilmiş ve yine 2. olmuş kulüp diye anılacak... MES QUE UN CLUB...

Pes'i kapat lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ---CnR---

quote:

Pes'i kapat lütfen.

Huahuhauhahau

• çakmaların mücadelesine dönmüş konu
  • Pes mi? Ben gerçekleri söyledim. Erciyesspor > Real Madrid | Hüseyin Kartal > Ronaldo (Apaçi olan)

@Vaudeville
    Kardeş boşuna sinirlenmene gerek yok. Herşey Barcelona'yı yani dünyanın en büyük takımını sevmekle başlar...

quote:

Huahuhauhahau

Ezeli rakibimiz olamayacak kadar düşük seviye futbol oynayan fakat edebi dostumuz olan Real Madridli dostum, bu tür mesajlar bildiğim kadarıyla yasak. Boşuna ceza almanı istemem. Biliyorum Real Madrid olarak derdiniz tasanız çok ama sonuçta bu bir oyun, lütfen boş mesajlar yazmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalan! -- 27 Mayıs 2011; 23:07:25 >

• drdsbobo hangi gezegende yaşıyorsun sen söyle biz de oraya gelelim ??

erciyes i madridden büyük yaptın ya helal olsun...pis katalan seni
  • Kaale alınacak olsan alırdım.
    Kendini yerlere atan çirkef takımın taraftarı da bu kadar olur zaten.
    Takımının taraftarı.
    Muhattabım değilsin aşırı ergenlik sorunu yaşayarak her şeyi bildiğini sanan arkadaş.
  • Evet bizim burdaki ilkokuldaki Messi kadar çocuklar da ondan daha iyidir.
    Yaşasın mahalle kulüpleri.
    Madem Katalonya yoksa İspanya yok, ayrılsınlar kardeşim.
    Kürt gibisiniz.
  • rooney bu maçta 10 gol atmaz ise messi bir kez daha cl kralı olacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ras0

drdsbobo hangi gezegende yaşıyorsun sen söyle biz de oraya gelelim ??

erciyes i madridden büyük yaptın ya helal olsun...pis katalan seni

Pis katalan ne lan

Kafayı yediniz oglum bu barca madrid muhabbetlerine.Kendinize gelin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 28 Mayıs 2011; 6:43:52 >
  • Türkiye gibi bir yerde -katalanım diye nara atmak, garip geldi vesselam
  • Şu çakma Katalanlarla boşuna tartışmayın. Bir yere varamazsınız.
  • Herşey dünyanın en büyük takımını (BARCELONA'yı) sevmekle başlar güzel kardeşlerim... Kasmayın kendinizi.
  • Şu katalanı sallayın beyler. Maça gelirsek Manchester United in bu maçı alacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

Şu katalanı sallayın beyler. Maça gelirsek Manchester United in bu maçı alacağını düşünüyorum.

Maçı kaybetsek bile bazılarının dediği gibi çok rahat kaybetmeyiz. En fazla 1 fark olur. Bence 90 dakikada bitmeyecek bu maç o ayrı tabi. Penaltılarla alırız diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

quote:

Amaan, size hakkaten laf anlatılmıyor ya.
    Futbol bilgisi olan birileri Barcelonalı olsa şaşarım zaten.
    Anca ''en iyi en iyi'' diye zırvalayanlar Barçalıyım diye geziyor.
    Ondan önce Madridliyim diye zırvalıyorlardı büyük ihtimal.
    Taraftarlık ona buna ''en büyük'' diye atlamak değildir.

Anaa, adam Nuri ve Hamit'e isimlerini duyurabilecekleri kulübe gitselerdi dedi ya...
    Ne içiyorsunuz siz yorum yapmadan önce auhauhua...

Öncelikle doğuştan BARÇA'lıyım. Allah bana Madrid'li olmak gibi büyük bi dert vermedi çok şükür...
    Ayrıca düşüncelerine katılıyorum. Bence de dünyanın en büyük takımı BARCELONA. :)

çükün bordo mavi mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

çükün bordo mavi mi ?

Hayır ama kolumu kesseniz kanım bordo-mavi akar. Ayrıca size böyle konuşmak hiç yakışmıyor azizim. Sizi terbiyeye davet ediyorum. Herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!

quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

çükün bordo mavi mi ?

Hayır ama kolumu kesseniz kanım bordo-mavi akar. Ayrıca size böyle konuşmak hiç yakışmıyor azizim. Sizi terbiyeye davet ediyorum. Herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.

Sen yinemi ilaçlarını kullanmadın kaç defa geçiktirme diyeceğim sana ondan sonra bu hala geliosun arkadaslar çocugun kusuruna bakmayın İlaçlarını almamıs dahaa!!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.