Şimdi Ara

2011 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: -BARCELONA- (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben barcelona taraftarıyım ama yukarıda katalanım diyen arkadaş gerçekten ne dediğini bilmiyor.

barcelona evet son 5 yıldır dünyanın en iyi futbolunu oynuyor ama bu dünyanın gelmiş geçmiş en iyisi

oldugu anlamına maalesef ki gelmiyor dünyanın en iyisi olmak genel başarıyı kapsar ki bu alanda kabul

etmek gerekir ki en iyi takımlar ac milan ve real madriddir.barcelonanın bu alanda katetmesi gereken daha çok

yol var.Ayrıca barcelona bu yapısıyla ligi bir 5 yıl daha götürür de diyemiyorum,zira kadro zenginliği maalesefki yok.

Allahtan kilit oyuncular formunun zirvesinde de yedek oyunculara pek iş düşmüyor,eğer ki bu yıl takım sağlam 3-4 adam

almazsa seneye RM iş yapar
  • Şu madrid hayranlarıı anlamak mümkün değil sanki yarı finalde evlerine gönderen barcelona değildi.

Dünyanın en iyi takımı kim ?
    Barça
    -Hemfikiriz.

E o zaman neyin bıdı bıdısı bu.
  •  2011 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: -BARCELONA-
  • Mac stardami sifre varmi yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

2011 Şampiyonlar Ligi Şampiyonu: -BARCELONA-

• O.M.G
  • Ya bırakın bu işleri. Futboldan anlamıyorsunuz, ergensiniz, toplum psikolojisine göre hareket ediyorsunuz, medya önünüze ne koyarsa onu yiyorsunuz gibi aşağılayıcı sözler kullanmıyacağım. Zaten hiçbir zaman da böyle bir tarzım olmadı... Ama Futbolun nasıl bir oyun olduğunu az buçuk bilseydiniz bu kadar kesin konuşmazdınız. Ne maçlar gördük favorilerin doğrudüzgün pozisyona bile giremediği... Geçen sezonki Fenerbahçe Trabzonspor kupa finali, bu sezonki Real Madrid Barcelona Kral Kupası finali, Braga Liverpool UEFA maçları yakın tarihten aklıma gelen örnekler. Futbol hiçbir zaman kesin konuşmaya gelmez. Barcelona kazanamaz demiyorum. Barcelona kazanırsa gelip de "noldu lan noldu" diye artislik yapmanın da lüzumu yok. İki takımın şansları da %50. bu kadar kesin konuşmayın. O kadar eminsen bütün mal varlığını Barcelona'ya bas getir burda kuponun resmini paylaş saygı duyarım o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: BJK

iniesta ile xavinin yerini değiştirmek lazım,keita yerine busquets daha uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

Bide bu Hüseyin Kartal ile dünyanın kabul ettiği, dünyanın en iyi oyuncusu MESSİ'yi karşılaştırıyorlar ya, bizim milletimiz hakkatten çok ilginç.
    Ayrıca yukarıda yorum yazan BARCELONA'ya gönül vermiş dostlarım, mütevazi olmaya gerek yok... Halkın, altyapının, amatör ruhun takımı BARCELONA, burjuvaların, kralın, kralın kolladığı takımı dize getirdiği gibi, bütün dünyayı dize getirdi. Tek gerçek BARCELONA... BARCELONA'ya nefret duyan, çekemeyen dostlarım, herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.

• Şu lige başlamadan şampiyonuz diyenler şimdi de Şampiyonlar Ligi'ne el atmışlar, maç oynanmadan şampiyon belli oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katalan!
    BARCELONA'ya nefret duyan, çekemeyen dostlarım, herşey BARCELONA'yı sevmekle başlar.

Ben Barcelona'dan nefret ediyorum sebebi de sen ve senin gibiler. O kadar abartıyorsunuz ki Barcelona'yı Barcelonalı olmayan herkesin antipatisini kazanıyorsunuz.
  • Arkadaş konuyu günler öncesinden açmıştı, golleride ben yazayım.

Pedro Rodriguez (1-0) 27'
    Wayne Rooney (1-1) 34'
    Lionel Messi (2-1) 54'
    David Villa (3-1) 69'

Artık şampiyonluğa bile sevinemiyoruz. Şampiyon yine Barcelona. Dünyanın en iyi 2. takımı olan ManU'yu bile bu kadar rahat yenmek herşeyin göstergesi zaten...

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

3-1 diyorum.

• Orijinalden alıntı: Katalan!

• quote:

3-1 diyorum.

Kahin detected!
  • quote:

3-1 diyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Quaresma_Q7

3-1 barcelona alır

Arkadaşlar spoiler niye veriyorsunuz
  • yine muhteşem bi oyun, muhteşem goller ve tabiki de galibiyet..futboldan ötesi..

..... Mes Que Un Club .....

• quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

Orijinalden alıntı: drdsbobo

2 yıl mı? Madrid'i bu saatten sonra Kral bile kurtaramaz... Kralın, burjuvaların, paranın takımı Madrid artık halkın, altyapının takımı BARCELONA'ya boyun eğmiştir... Geçmiş olsun... Seneye yine şampiyon BARÇA olacak, yine ŞL'de final oynayan BARÇA olacak, yine gelip Madrid'in eski başarılarını koyacaksınız. 1 sene daha geçecek yine aynı şeyler olacak, yine eski başarıları koyacaksınız.... Bu böyle böyle devam edecek... Messi BARÇA'dan gidene kadar -ki en az bi 6-7 yıl- Madrid şampiyon falan olamaz... Messi tek başına Madrid defansları kim olursa olsun ipe dizip(bu sene olduğu gibi) maçı tek başına kazandırır... Messi futbolu bırakınca belki tesadüfen Madrid 1 sene şampiyon olur... Diğer sene altyapıdan gelen yeni Messiler, Xaviler, İniestalar ile bu olay böyle devam eder... BARÇA bu altyapı sistemiyle bundan böyle dünya futbolunun tek söz sahibi takımıdır, tekelidir... Bence Madrid, BARCELONA maçlarına çıkmasın ve hükmen yenik sayılsın... En azından Madrid taraftarı o rezilliği izlemez... En çok üzüldüğüm konu ise Nuri ve Hamit'in Madrid'e gitmesi... Keşke isimlerini daha iyi duyuracakları bi kulübe gitselerdi, yazık ettiler kendilerine... Zira Real Madrid yıllar şuan olduğu gibi yıllar boyunca BARÇA'nın karşısında ezilmiş ve yine 2. olmuş kulüp diye anılacak... MES QUE UN CLUB...

Amaan, size hakkaten laf anlatılmıyor ya.
    Futbol bilgisi olan birileri Barcelonalı olsa şaşarım zaten.
    Anca ''en iyi en iyi'' diye zırvalayanlar Barçalıyım diye geziyor.
    Ondan önce Madridliyim diye zırvalıyorlardı büyük ihtimal.
    Taraftarlık ona buna ''en büyük'' diye atlamak değildir.

Anaa, adam Nuri ve Hamit'e isimlerini duyurabilecekleri kulübe gitselerdi dedi ya...
    Ne içiyorsunuz siz yorum yapmadan önce auhauhua...

Vaudeville adlı arkadaşa alıntı yapmayın veyahut cevap vermeyin.Takılsın kendi dünyasında.Hey Allahım laf dalaşına girdiğimiz konulara bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 29 Mayıs 2011; 3:20:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.