Şimdi Ara

2011 Peugeot 3008 Kayseri- Sivas yakıt tüketimi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kayseri Sivas arasi. Konya Ankara arasi 3,3 yaktırmis biriyim. 60 la gitmedim en düşük 85 en yüksek 140 kmh.
    2011 Peugeot 3008 Kayseri- Sivas yakıt tüketimi.]
    2011 Peugeot 3008 Kayseri- Sivas yakıt tüketimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip2018 -- 24 Ekim 2018; 15:42:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yakmış. 1.2 tsi polo bunu şehir içinde yakar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni motor teknolojisinde bu değerler gayat güzel
    KEŞKE ülkemizde ki yakıt kalitesi biraz daha iyi olsa
    bu değerler dahada düşük olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Çok yakmış. 1.2 tsi polo bunu şehir içinde yakar
    Yanlış bilgi vermeyelim, TSI motorlar CO ve CO2 karbonlarını ayırarak, hidrojenle birleştirerek benzin üretir

• Hdi mi ehdi mi motorunuz? Kaç hp?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeril kullanıcısına yanıt
    HDI 112

• 3.8 nasıl bi değer maşallah yakmamış bile. Ben 3.8'i e5'e çıkana kadar yakıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    06 CRV YAKIT TÜKETİMİ???
    16 yıl önce açıldı
    2010 Q7 Yakıt Tüketimi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Yanlış bilgi vermeyelim, TSI motorlar CO ve CO2 karbonlarını ayırarak, hidrojenle birleştirerek benzin üretir

Alıntıları Göster
    Hatta hava filtresinden co2 cekerek, eksozdan h2o çıkarır. Benzin uretmesi de buradan gelir

• 60 ile gitseydiniz daha fazla yakardı ( Şimdi biri çıkar benim aracım 60 ile daha az yakıyor der ) . İdeal olan 85-90 zaten. Güzel tüketim neredeyse 1 galon falan tüketmiş.

1 Galon fiyatı da Amerika'da sanırım 2.85 dolar yani benzin desek 1 galon benzin 2.85 dolar. Arabalarımız yakmıyor aslında benzin çok güncelleniyor bizde bol güncellemeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 24 Ekim 2018; 19:11:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

60 ile gitseydiniz daha fazla yakardı ( Şimdi biri çıkar benim aracım 60 ile daha az yakıyor der ) . İdeal olan 85-90 zaten. Güzel tüketim neredeyse 1 galon falan tüketmiş.

1 Galon fiyatı da Amerika'da sanırım 2.85 dolar yani benzin desek 1 galon benzin 2.85 dolar. Arabalarımız yakmıyor aslında benzin çok güncelleniyor bizde bol güncellemeli
    yanlış bilgi. en düşük yakış en üst viteste 50-65 arası hızlarda elde edilirmiş. bunu diyen de onno usta, öyle tıraş biri değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

yanlış bilgi. en düşük yakış en üst viteste 50-65 arası hızlarda elde edilirmiş. bunu diyen de onno usta, öyle tıraş biri değil.

Alıntıları Göster
    E benim DSG 7.vitese geçtiğinde minimum 70 istiyor şimdi ne yapacağız ONNO Ustacığım az yakamayacak mıyım yani ben tüh oysaki 20 ile gidip 7.viteste gitsem yakıt üretirdim ?

Brake Spesific Fuel Consumption denilen bir şey vardır. Her motorun kendine göre farklıdır bu harita. Çoğu araçta 75-90 arası optimumdur çünkü vites sayıları arttı en son viteste öyle 50-60 ile gidemezsin ya vites yükseltmek zorunda kalırsın ya da motoru titrete titrete farklı hallere sokarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

E benim DSG 7.vitese geçtiğinde minimum 70 istiyor şimdi ne yapacağız ONNO Ustacığım az yakamayacak mıyım yani ben tüh oysaki 20 ile gidip 7.viteste gitsem yakıt üretirdim ?

Brake Spesific Fuel Consumption denilen bir şey vardır. Her motorun kendine göre farklıdır bu harita. Çoğu araçta 75-90 arası optimumdur çünkü vites sayıları arttı en son viteste öyle 50-60 ile gidemezsin ya vites yükseltmek zorunda kalırsın ya da motoru titrete titrete farklı hallere sokarsın.

Alıntıları Göster
    Kaynağımı söyledim. Sen de bir kaynak verirsen okuyalım. İngilizce de olur nop.

• quote:

Alıntıları Göster
    Bunu söyleyen adam her türlü traştır benim gözümde babaağğğ.

Her arabanın vites oranı, belli devir aralığında ürettiği tork farklı. Benim 308 2000 devirde 125-130 ile gidiyor. Ben şimdi bu arabayla nasıl 60 ile gidecem en üst viteste. 600 devir çevirmesi lazım arabanın. :D

Ama 60-70'e katılıyorum. Rekorum 4. vites 60 km ile 30km sürüş sonrası 2.7.

• quote:

Kaynağımı söyledim. Sen de bir kaynak verirsen okuyalım. İngilizce de olur nop.

Alıntıları Göster
    Kaynak : Thecaliph

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Adama o kadar garip, gülünç sorular soruluyor ki gene iyi sabırla cevap veriyor.

Adamın kafasını si,tikleeri için herhalde böyle bir cevap verdi.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yakit konusu açmaya korkar oldum.

Rampa aşağıya mi gittin ? Arabayı mi cektiler? 60 la girmiştir yoksa zor. :))

Kayseri- Sivas arası.Erciyesin tepeye çıktım yapistirdim sonra hop sivas :))

• garip2018 G kullanıcısına yanıt
    80-140 arasi gittiniz değil mi ? Hem de uzun yol

Bir dahaki sefere Hybridler ve EV'ler icin çekme halati bulundurun aracinizda bencil olmamak gerek

Böyle ilkel makinaların başlığını açıyorsunuz,Son Teknoloji Hybrid'ler Kibrit olacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 25 Ekim 2018; 1:21:32 >
  • Tsi için mazot uretimine başladı diyorlardı , Fransız da bu kadarıni yapıyor.

• Hdi motor beklenen degerler. Taaaa 2008 yılında t.o.f 1.5ton 1.6hdi 407 ile istanbul-antalya arası git gelde 3.68 litre yaktırmışlardı.

Pug candır

• garip2018 G kullanıcısına yanıt
    "Dizel araba, bozulur..." Ünlü tsi atasözü

Millet bu tüketimi saglamak icin 500kg kadar ek motor batarya koyuyor.

Garip Bey Ne yapiyorsunuz ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.