Şimdi Ara

2011 partner tepee 110 bg premium mu yoksa 2010 model caddy mi çok acil?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın araba alacagız ama bir türlü karar veremedik 2011 model partner 110 bg premium pack 3 aylık arabamı yoksa 2010 model vw caddy mi ? çok acil ltfn

• Caddy eski kasa ise Tepee.
    Ki eskidir büyük ihtimalle.
  • Caddy DSG degil ise Tepee derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amg6.3

Caddy eski kasa ise Tepee.

Caddy'nin eski kasasının üretimi bitirileli bayağı oluyor. Siz makyajsız demek istediniz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

quote:

Caddy'nin eski kasasının üretimi bitirileli bayağı oluyor. Siz makyajsız demek istediniz sanırım.

Yeni Golf farlı olanlar Makyajlı mı?
    Eğer öyleyse makyajlıdan bahsediyorum.
    Ben kasa değiştirdi diye biliyorum da :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cartman_06

quote:

Yeni Golf farlı olanlar Makyajlı mı?
    Eğer öyleyse makyajlıdan bahsediyorum.
    Ben kasa değiştirdi diye biliyorum da :)

Eski kasayı emin olmamakla birlikte 2003'te bitirdiler diye biliyorum

• tabiki tepee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eski kasadır herhalde yani tepee fiyatında ikinci el birşey. tepee diyorsunuz yani. benim düşüncem 2,3 aylık araba tepee ama gidip 2,5 senelik arabayı almak sıfırın tatını zevkini vermeyecek bide tepee satmaya kalkınca 2. el oldugu için alış ile satış arasında pek fark da olacagını sanmıyorum benim düşüncem böyle . haklı degilmiyim. millet alımı satımı kolay diye hep caddy diyorlar
  • bide kontroplak olayı fln duydum o caddy mi yoksa tepee mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2089 -- 17 Ekim 2011; 16:30:15 >
  • partner caddy dedik connect aldık olaya bak arkadaş :) ama 2012 model ve sıfır :)
  • hayırlı olsun.
  • dostum allah kaza bela vermesin hayırlı olsun...
  • sıfır almışınız en güzeli,hayırlı olsun
  • Hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan2089

partner caddy dedik connect aldık olaya bak arkadaş :) ama 2012 model ve sıfır :)

Hayırlı uğurlu olsun.

Sakıncası yoksa Fiyat? motor? donanım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superhead -- 19 Ekim 2011; 9:23:23 >
  • Hayırlısı olsun.Connect sağlam arabadır..
  • quote:

partner caddy dedik connect aldık olaya bak arkadaş :) ama 2012 model ve sıfır :)

Araç kaç ps ?

110ps aldıysanız hayırlı ugurlu olsun ama GLX in dışındaki tüm connectler ne caddy nede 110ps bi tepee olamaz

Hayırlı olsun
  • dostum 90 bg ama connect silver o kadar kötü degil ya sadece bi motor gücü bizim kullanacagımız standart şekil zaten uzun yolda 110 civarı geneldede şehir içi aile arabası yani. pek bir fark olacagını sanmıyorum . bu arada teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan2089 -- 20 Ekim 2011; 15:32:35 >
  • quote:

dostum 90 bg ama connect silver o kadar kötü degil ya sadece bi motor gücü bizim kullanacagımız standart şekil zaten uzun yolda 110 civarı geneldede şehir içi aile arabası yani. pek bir fark olacagını sanmıyorum . bu arada teşekkürler :)

Yeni kasasının çıkacagının an meselesi oldugunu biliyormuydunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 76 ~aziz~ 76

quote:

dostum 90 bg ama connect silver o kadar kötü degil ya sadece bi motor gücü bizim kullanacagımız standart şekil zaten uzun yolda 110 civarı geneldede şehir içi aile arabası yani. pek bir fark olacagını sanmıyorum . bu arada teşekkürler :)

Yeni kasasının çıkacagının an meselesi oldugunu biliyormuydunuz?

2013 den evvel çıkmaz,2013 sonunda...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.