Şimdi Ara

2011 nasıldı sızce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

benim için çok düz bir seneydi.hayatımda neredeyse hiçbi değişiklik olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lion17 -- 31 Aralık 2011; 23:49:41 >

• Başlık fail.

Edit: Ben fail isem sarhoşum. Affedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 31 Aralık 2011; 23:41:45 >
  • 2012 nasıldı sızce?
  • hayatımın en şanssız senesiydi saniyelerle kaçırdıklarımın haddi hesabı yok, hastalanıp kaçırdıklarımın haddi hesabı yok, kaldığım derslerin haddi hesabı yok, kaybettiğim şeylerin haddi hesabı yok valla 2012de öyle olursa 21 Aralıkta cidden kopsun kıyamet
  • başlık
  • Begüm sana aşık olduğumu söyleyemediğim için özür diliyorum Sanırım son dakikalar aklımı... Eğer gerçekleri bilseydim söylerdim sen şimdi sevgilinle birlikte tikican mekanlarda eğleniyor olabilirsin ama ben seni köpek gibi seviyorum ve 6 aydır Ankara'da bi yerde denk gelmek için bir tarafımı yırtıyorum. Yeni yıl dileğim Begüm'ü görebilmek sevgilisiyle veya sevgilisi olmadan.

Benim için son 1 yılın özeti birader.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr. Corrado -- 31 Aralık 2011; 23:43:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2010 nun tekrarı oldu birnevi kalan birsürü dersler sınavların son günlerde verilip geçilmesi ve onu bahane ederek mahvedilen yaz tatillerim onun dışında hiçbirşey olmadı diyebilirim yeni telefon,yeni pc olmadı umarım seneye hepsini atlatıcam en azından yapabileceğimi biliyorum olmassada farketmez benim için 3 olur 4 olur koy g.tüne rahvan gitsin
  • baslık düzeltildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

Begüm sana aşık olduğumu söyleyemediğim için özür diliyorum Sanırım son dakikalar aklımı... Eğer gerçekleri bilseydim söylerdim sen şimdi sevgilinle birlikte tikican mekanlarda eğleniyor olabilirsin ama ben seni köpek gibi seviyorum ve 6 aydır Ankara'da bi yerde denk gelmek için bir tarafımı yırtıyorum. Yeni yıl dileğim Begüm'ü görebilmek sevgilisiyle veya sevgilisi olmadan.

Benim için son 1 yılın özeti birader.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.